معرفی یک نسخه خانگی برای جلوگیری از شکستگی لگن در زنان لیگ برتر بسکتبال زنان به هفته هفدهم رسید| قهوه باتسام با ۲۱ امتیاز در رده پنجم جدول پایان هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال زنان با برد تیم خاتون بم مقابل پرسپولیس دوری ۶ هفته‌ای بانوی نایب قهرمان المپیک از تکواندو سرطان سینه یک بیماری ناگهانی و غیرقابل‌کنترل نیست| کاهش سن ابتلا در زنان آغاز مرحله گروهی بخش نوجوانان جام جهانی گرجستان از امروز (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴)| دختر شمشیرباز ایران در مرحله گروهی حذف شد هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر هندبال بانوان امروز (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) برگزار شد| سپاهان، تیم بدون شکست گفت‌وگوی بهروزآذر با زنان بازداشت‌شده ناآرامی‌های اخیر در زندان قرچک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا غلامی آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟
سرخط خبرها
پیشنهاد مهریه ۱۴سکه‌ای به‌معنای اجبار یا سقف قانونی نیست

پیشنهاد مهریه ۱۴سکه‌ای به‌معنای اجبار یا سقف قانونی نیست

  • کد خبر: ۳۳۴۵۴۳
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۱
به گفته عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، لایحه اصلاح قانون مهریه با هدف عقلانی‌سازی تعیین آن و کاهش پرونده‌های قضایی تدوین شده و در این طرح هیچ‌گونه محدودیتی برای حق شرعی و قانونی زنان لحاظ نشده و اصل توافق همچنان برقرار است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام حسنعلی اخلاقی‌امیری به تبیین ابعاد لایحه پیشنهادی مجلس درباره اصلاح قانون مهریه پرداخت و تأکید کرد: این طرح، نه تنها حقوق زنان را محدود نمی‌کند، بلکه در جهت صیانت از کرامت زن و تحکیم بنیان خانواده تدوین شده است.

وی با اشاره به برخی نگرانی‌های اجتماعی و رسانه‌ای درباره تعیین سقف ۱۴ سکه برای مهریه، گفت: متأسفانه برخی اظهار نظرها و تحلیل‌ها بدون مطالعه دقیق متن لایحه انجام شده و این تصور اشتباه به وجود آمده که قرار است حق مهریه زنان سلب یا محدود شود. در حالی‌که چنین چیزی به هیچ وجه در این طرح دیده نمی‌شود.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر این‌که مهریه همچنان یک حق مسلم و شرعی برای زنان است، افزود: اصل مهریه نه حذف شده و نه محدود، بلکه تنها تلاش شده الگویی معقول و برگرفته از سیره اهل بیت (ع) برای تعیین مهریه در ابتدای ازدواج ارائه شود؛ الگویی که هم با وضعیت اقتصادی امروز هم‌خوانی دارد و هم مانع از بروز تنش‌های بعدی می‌شود.

اخلاقی اظهار کرد: بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، بخش قابل توجهی از دعاوی قضایی و پرونده‌های خانواده در دادگاه‌ها، ناشی از مهریه‌های غیرمنطقی و گاهاً صوری است که پرداخت آن‌ها ممکن نیست. این وضعیت نه تنها باعث فشار بر مردان می‌شود، بلکه زنان را نیز به خواسته قانونی خود نمی‌رساند و موجب بی‌اعتمادی و درگیری در زندگی مشترک می‌شود.

وی تصریح کرد: پیشنهاد مهریه ۱۴ سکه‌ای به معنای اجبار یا سقف قانونی نیست. زوجین در صورت تمایل می‌توانند مهریه بیشتری تعیین کنند، اما آن‌چه در این لایحه پیش‌بینی شده، تعیین مسئولیت پرداخت فوری تا سقف مشخص است که باعث می‌شود ساختار قانونی روشن‌تری برای رسیدگی قضایی به وجود بیاید.

منبع: خبرگزاری آنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.