قضاوت ۲ بانوی داور ایرانی در مسابقات فوتبال بازی‌های آسیایی ژاپن حضرت معصومه (س)؛ الگوی جامع زن مسلمان | هجرتی تاریخی که با ولایت پیوند داشت ازدواج موفق، یک مسابقه برای پیدا کردن کامل‌ترین آدم نیست | بررسی معیار‌های درست انتخاب همسر انجام پژوهشی درباره یائسگی و سلامت زنان توسط محققان ایرانی | نظام سلامت به سمت رویکردی پیشگیرانه و منسجم حرکت کند در نکوهش یک زندگی چهارقسطه فعالیت ۸۹ هزار زن در تعاونی‌های کشور | مشارکت ۱۴ درصدی زنان در اقتصاد، هدررفت نیروی انسانی است میزان ابتلا به سرطان در زنان برخی از استان‌های کشور بالاست | مهمترین عوامل افزایش خطر چیست ؟ آشپزی | چگونه خورش فسنجون با مرغ را مجلسی و رستورانی بپزیم؟ هجرت حضرت معصومه(س) از مدینه به قم، حامل پیامی درباره امامت بود سرزنش، قاتل خاموش زندگی مشترک | راهکار‌های مناسب کدامند؟ برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از سرطان‌های شایع بانوان در بوستان شهربانو امید مشهد بودجه هزینه شده برای بانوان در فدراسیون والیبال حاشیه ساز شد! احتمال جدایی یکی از مهاجمان پرسپولیس از این تیم در آستانه فصل جدید فوتبال زنان ویژه‌‍‌برنامه‌های امروز حرم مطهر رضوی برای بانوان (۱۴ شهریور ۱۴۰۵) تست قطره خون پاشنه پا از نوزاد؛ یک اقدام حیاتی برای تشخیص زودهنگام اختلالات نادر امیدهای تازه در خصوص درمان سرطان سینه بدون شیمی‌درمانی وقتی عده‌ای لباس‌های داخل خانه را در خیابان می‌پوشند ! چرا محل خواب نوزاد اهمیت زیادی در سلامت او دارد؟ تزریق ژل و فیلر یک خدمت پزشکی است یا زیبایی؟ ناکامی تیم ملی تکواندوی زنان ایران در مسابقات پاراگرندپری موجوی کره جنوبی
سرخط خبرها
تبیین الگوی سوم زن مسلمان، محور فعالیت‌های مرکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده سازمان بسیج اساتید کشور

تبیین الگوی سوم زن مسلمان، محور فعالیت‌های مرکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده سازمان بسیج اساتید کشور

  • کد خبر: ۳۳۵۰۳۶
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۴
مشاور رئیس سازمان و سرپرست مرکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده سازمان بسیج اساتید کشور با اشاره به تلاش‌های انجام شده در سال‌های گذشته برای تبیین الگوی سوم زن مسلمان، از برگزاری دو همایش ملی با همکاری استان‌ها خبر داد و گفت: این همایش‌ها، ابعاد مختلف الگوی سوم زن مسلمان را از منظر سبک زندگی، ابعاد حقوقی، اجتماعی، فلسفی و فرهنگی مورد بررسی قرار داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ معصومه مقیمی با اشاره به مأموریت‌های قرارگاه تعالی زن و خانواده، هدف کلان این قرارگاه را «گفتمان‌سازی پیرامون محور ولایت، هویت‌بخشی و تثبیت هویت زن مسلمان» عنوان کرد.

وی افزود: در ذیل این هدف، سه دستور کار اصلی تعریف شده است که شامل تبیین و توسعه الگوی سوم زن مسلمان، تشکیل کارگروه‌های مطالعاتی زنان و خانواده، و همچنین برگزاری نشست‌های صمیمی چهره به چهره استادان زن با دانشجویان دختر در سرا‌های دانشجویی است.

مشاور رئیس سازمان و سرپرست مرکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده سازمان بسیج اساتید کشور با اشاره به تلاش‌های انجام شده در سال‌های گذشته برای تبیین الگوی سوم زن مسلمان، از برگزاری دو همایش ملی با همکاری استان‌ها خبر داد و اظهار داشت: این همایش‌ها، ابعاد مختلف الگوی سوم زن مسلمان را از منظر سبک زندگی، ابعاد حقوقی، اجتماعی، فلسفی و فرهنگی مورد بررسی قرار داده‌اند.

مقیمی گفت: این مسیر همچنان ادامه دارد و برنامه‌های آتی نیز بر نظریه‌پردازی عمیق‌تر در این حوزه متمرکز خواهند بود.

او افزود: تلاش داریم تا در نهایت به یک نظریه منسجم و قابل ارائه توسط استادان زن برسیم تا پاسخگوی پرسش‌های بنیادین در حوزه زن و خانواده بر پایه ارزش‌های اسلامی باشد.

مشاور رئیس سازمان و سرپرست مرکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده سازمان بسیج اساتید کشور از تشکیل کارگروه‌های تخصصی بانوان در حوزه مطالعات زن و خانواده خبر داد و گفت: مقام معظم رهبری تأکید دارند که مسائل زنان باید توسط خود زنان حل و تبیین شود. بر این اساس، مقرر شده است که استادان زن با رشته‌های مرتبط، در قالب کارگروه‌های سه تا پنج نفره، به نیازسنجی مسائل زنان در هر استان بپردازند و راهکار‌هایی متناسب با شرایط بومی ارائه دهند.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.