هانیه رستمیان به فینال تپانچه جام جهانی صعود کرد نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید غلامرضا ارباب بهارعلی رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ مهمترین توصیه‌های خودمراقبتی در برابر اشعه فرابنفش خورشید رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه اعضای یک خانواده در بهشت کنار هم هستند+ سند معتبر اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت پرداخت شد بهره‌مندی بیش از هزار نفر از بانوان منطقه ۱۰ مشهد از طرح ترنم زندگی سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور
سرخط خبرها
زنان مایه افتخار ایران هستند

زنان مایه افتخار ایران هستند

  • کد خبر: ۳۴۳۱۳۰
  • ۱۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۴
معاون امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری با اشاره به اینکه زنان مایه افتخار ایران هستند، گفت: حضور پررنگ آنها در مراسم فرهنگی و هنری نشان‌دهنده جایگاه والای زنان در ساخت فرهنگی و پیشرفت اجتماعی کشور است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر اظهار کرد: ما یکی از مهم‌ترین سرمایه‌های اجتماعی‌مان را در بین هنرمندان داریم.

وی با تاکید بر اینکه هنرمند زبان ویژه‌ای دارد، ترکیبی از نماد، حس، تصویر، و فرم و با همین زبان است که می‌تواند احساسات، درک‌ها، انتقاد‌ها و حتی پیشنهاد‌های اصلاحی را بسیار دقیق‌تر و رساتر از یک متن مکتوب یا یک گزارش رسمی منتقل کند، ادامه داد: چیزی که شاید در قالب کلمه، نیازمند صد‌ها صفحه باشد، در اثر هنری، گاه در یک قاب، یک تصویر یا یک اجرا به‌صورت کامل و مستقیم به مخاطب منتقل می‌شود.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به اینکه برگزاری رویداد‌های هنری و فرهنگی با محوریت هنر‌های تجسمی، موسیقی و نمایش‌های آئینی می‌تواند به بازسازی هویت فرهنگی جامعه کمک کند، افزود: این رویدادها، با توجه به هم‌زمانی با ایام عاشورا و یادآوری دوران پس از جنگ تحمیلی، بستری دوگانه برای تداوم معنویت و بازسازی جمعی است.

بهروزآذر بیان کرد: خوشحالیم که بخش عمده‌ای از هنرمندان شرکت‌کننده در این مراسم را زنان تشکیل داده‌اند. این حضور پررنگ زنان، نشان‌دهنده جایگاه والای آنها در ساخت فرهنگی و پیشرفت اجتماعی کشور است.

وی ادامه داد: زنان واقعاً مایه افتخار ایران هستند و به‌درستی ۲ بال پرواز جمهوری اسلامی ایران به‌شمار می‌آیند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.