آشنایی با نشانه‌های‌ کمبود کلسیم در زنان نمایش تصویر واقعی از کیفیت فوتسال زنان ایران در جام جهانی احتمال تغییر در حوزه مهریه وجود دارد هزاران نفر از زنان و دختران با رهبر معظم انقلاب دیدار داشتند نگاهی به مشارکت زنان در اقتصاد محلی | با پایه‌های توسعه پایدار در کسب‌وکار بانوان بیشتر آشنا شویم نشست کارآفرینان حوزه گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شد | فعالیت مادرانه زنان در تمام کسب‌وکار‌ها از بسکتبال با ویلچر تا تیم ملی | داستان زنی که با معلولیت جنگید از بام تا بوم | روایت زنی که اجازه نداد هنر در او خاموش شود وقتی کارگران مشغول کارند | مسئولیت‌هایی که از چشم صاحب‌خانه پنهان می‌ماند شکلاتی که سرنوشت یک پزشک را عوض کرد لطفاً شیر آب را ببندید برنامه مسابقات تیم ملی هندبال زنان ایران در پرزیدنت‌کاپ| تیم ملی به مصاف کرواسی می‌رود طرز تهیه کیک کدوحلوایی در خانه + فیلم تعبیر یک رؤیا | روایت مادری که پسر مرزبانش شهادت را از کودکی صدا می‌زد چند قطره زندگی | روایت مادرانی که شیرشان را نذر نوزادان نارس می‌کنند جادوگر دورریز‌ها | بانویی که از تکه‌پارچه‌ها هنری جهانی خلق کرد چطور در خانه رنگ موی طبیعی بسازیم؟ بوستان ریحانه | تجربه یک روز اختصاصی زنانه در قلب مشهد
سرخط خبرها
دستورپخت حلوا عربی در خانه+ فیلم

دستورپخت حلوا عربی در خانه+ فیلم

  • کد خبر: ۳۴۳۶۰۷
  • ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۸
حلوا عربی یک خوراکی خوشمزه و مقوی است که با مصرف متعادل آن می‌توان از فواید بی‌شماری برای سلامتی بهره‌مند شد.  
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ حلوا عربی یک خوراکی خوشمزه و مقوی است که با مصرف متعادل آن می‌توان از فواید بی‌شماری برای سلامتی بهره‌مند شد.

مواد لازم:

آرد سفید: ۱ لیوان (همه رسپی‌ها با لیوان فرانسوی هست)

شیرخشک قنادی: نصف لیوان

آرد نشاسته ذرت: نصف لیوان

روغن: ۱ لیوان

شکر: ۱ لیوان

آب ولرم: ۱/۵ لیوان

گلاب: ۱/۴ لیوان

هل و زعفران به میزان دلخواه

کره: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا مواد خشک که به ترتیب شیرخشک قنادی، آرد نشاسته ذرت و آرد سفید را با روغن مایع ترکیب کنید و هم بزنید تا آرد‌ها کاملا داخل روغن حل شود و گلوله‌ای نداشته باشد. سپس روی حرارت بگذارید و به آرامی هم بزنید.

ما بین کار روغن جامد و کره را اضافه کرده، سپس شکر و آب را ترکیب کنید و کاملا هم بزنید تا شکر داخل آب حل شود.

زمانی که آرد‌ها کاملا طلایی و کاراملی رنگ شد، شیره را اضافه کنید.

در مرحله بعد، گلاب، هل و زعفران دم کشیده را با ترکیب قبلی مخلوط کنید و دوباره روی حرارت بگذارید. حدود ۱ الی ۲ دقیقه هم بزنید تا حلوا کمی سفت شود. (اگر مقداری گلوله شد می‌توانید با همزن برقی بزنید تا گلوله‌های این مواد از هم باز شود)

سپس داخل ظرف سرو بریزید و تزیین کنید. نوش جان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.