کاهش میانگین سنی بازیکنان در اردوی اخیر تیم ملی فوتسال بانوان ششمین همایش علمی بین المللی فاطمة الزهراء (س) + جزییات سهم ۶۶ درصدی زنان در مشارکت در طرح سنجش سلامت روان| هدف اصلی، غربالگری آسیب‌های روانی جنگ است تصویب مصوبه‌ای به نفع تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان| بازنگری یک سیاست زنان روستایی به بازار ملی کشور متصل می‌شوند دعوت از ۸ بانوی خراسان رضوی در نهمین اردوی تیم ملی بسکتبال با ویلچر + اسامی پیشگیری از بیماری‌های مادرزادی با ارائه ۲۶ هزار مشاوره ژنتیک در خراسان رضوی فعالیت بیش از ۳۰۰ صندوق خرد بانوان روستایی و عشایری در خراسان شمالی| مزایای این صندوق‌ها چیست؟ طرز تهیه میکادو در منزل + فیلم ناگفته‌های مرضیه برومند از پیرزن گیلکی که ایده ساخت «خونه مادربزرگه» شد تاب‌آوری روانی؛ مهمترین مهارت برای گذشتن از فراز و نشیب‌های زندگی مشترک چند راهکار ساده برای انتخاب بهترین ضدآفتاب صعود برترین بانوان پینگ‌پنگ‌باز ایران در رنگینک جهانی فوتسال دختران ایران در داکار | از کاستاریکا تا ایتالیا؛ حریفان المپیکی مشخص شدند نجات ۵۹۰ مادر باردار از پرتگاه سقط در خراسان شمالی فعالیت ۵۰۸ هزار نفر از بانوان کشور در تولید و فروش صنایع دستی اگر باردار هستید از این کار پرهیز کنید رقابت‌های جام آسیای مرکزی | اولین پیروزی تیم ملی والیبال بانوان مقابل لبنان کسب شد نگاهی به نقش پررنگ زنان در جنگ رمضان| زندگی چگونه بر جنگ غلبه می‌کند؟
سرخط خبرها
تقویت هویت مادری، مأموریت کلان مرکز راهبری و هماهنگی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی

تقویت هویت مادری، مأموریت کلان مرکز راهبری و هماهنگی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی

  • کد خبر: ۳۴۶۸۴۱
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۷
  • ۱
مدیر مرکز راهبری بانوان سازمان تبلیغات اسلامی گفت: مأموریت کلان ما ایجاد گفتمان مقاومت، امیدآفرینی و تقویت هویت مادری است، بنابراین طراحی عملیات‌ها باید در این سه محور انجام گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سارا طالبی اظهار کرد: باید بتوانیم بحران‌های هویتی که برای زنان پیش می‌آید را حل کنیم تا از این طریق هویت او را ارتقا ببخشیم و حضور او را برای تحقق جهاد تبیین و جهاد پیشرفت و حتی جهاد اقتصادی هموار کنیم.

وی افزود: در الگوی سوم، زنان مؤثر شناخته می‌شوند و اگر نتوانیم در عملیات‌های فرهنگی خود، آنها را وارد جریانات اجتماعی و فکری کنیم، شکست خواهیم خورد.

مدیر مرکز راهبری بانوان سازمان تبلیغات اسلامی افزود: یک حرکت اجتماعی تابعی از حرکت فردی است به همین دلیل باید از تشتت در اقدامات پرهیز کرد و باید برای قدم برداشتن در مسیر قرب الهی با شناخت اینکه دست روی چه نقطه‌ای می‌گذاریم، گام برداریم.

طالبی بیان کرد: نباید فراموش کنیم که مأموریت کلان ما ایجاد گفتمان مقاومت، امیدآفرینی و تقویت هویت مادری است، بنابراین طراحی عملیات‌ها باید در این سه محور انجام گیرد.

وی متذکر شد: تبیین اسلام ناب، گفتمان‌سازی و رصد صحنه‌های فرهنگی نیز سه مأموریت اصلی سازمان تبلیغات اسلامی است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
فهمیه
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۳
0
0
سلام چه برنامه هایی برای مادران دارید؟چطوری می تونیم در برنامه هاتون شرکت کنیم؟