از دانشجویی تا کارآفرینی | اختراع بانوی جوان مشهدی نجات بخش نوزادان لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟ پیروزی شیرین اسکیت هاکی زنان ایران برابر کره‌جنوبی بیش از ۷۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند حضور داوران ایرانی در رقابت‌های لیگ قهرمانان بانوان آسیا آیا همکاری النی کاپوچیانی با فدراسیون بسکتبال پایان می‌یابد؟ تیم ملی اسکیت هاکی زنان برابر چین در قهرمانی آسیا به پیروزی رسید سلیمی: نقش مادران در روایت درست از جنگ بی‌بدیل است تداوم اردو‌های تیم ملی فوتسال بانوان بزرگسالان از برگزاری نمایشگاه محصولات فرهنگی و اشتغال خانگی تا اجرای گروه سرود کودکان خردسال در نخستین نشست «فتح نو» حذف کتاب از سبد خانوار، یک بحران فرهنگی جدی در کشور سهم ۳۰ درصدی بانوان کشور‌های مسلمان برای شرکت در جایزه بین‌المللی قرآن کریم دبی صحنه‌ای از قیام معرفتی زنان برای ساختن جهانی بهتر رصد دختران بازمانده از تحصیل در کشور توسط وزارت آموزش و پرورش درباره سمیحه خلیل، صدای زخم‌خورده و مقاوم زنان سرزمین فلسطین
سرخط خبرها
لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه

لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه

  • کد خبر: ۳۴۷۶۲۸
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۰
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اهمیت گسترش مهارت‌آموزی در میان اقشار مختلف جامعه، گفت: بر اساس ماده ۷۲ قانون برنامه ششم توسعه، مهارت‌آموزی زنان باید به ۲۵ درصد افزایش یابد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهرداد بائوج لاهوتی با اشاره به اینکه سیاست‌های توسعه مهارت‌های شغلی و حمایت از فارغ‌التحصیلان برای ورود به بازار کار، بخشی از همان نگاه راهبردی است که انقلاب اسلامی را از یک حرکت صرفاً سیاسی، به پروژه‌ای ملی برای آبادانی کشور تبدیل کرده است، اظهار کرد: این رویکرد نشان می‌دهد که امنیت پایدار، بدون اقتصاد پویا و اشتغال ماندگار، معنا و تحقق نخواهد یافت.

وی افزود: ما در این کشور راهی جز حرکت به‌سوی تأمین نیاز‌های واقعی بازار کار نداریم. بسیاری از فارغ‌التحصیلان ما امکان فعالیت در رشته‌های تخصصی خود را ندارند و این زنگ خطری جدی برای نظام آموزشی کشور است.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی افزود: بر اساس قانون برنامه ششم توسعه، فارغ‌التحصیلان باید پس از پایان تحصیلات، مهارت‌های شغلی بیاموزند و سهم آموزش عالی در حوزه فنی و حرفه‌ای باید از وضعیت کنونی به چهار درصد افزایش یابد. تولید صرف مدرک کافی نیست؛ اولویت باید با تولید مهارت و ایجاد اشتغال پایدار باشد.

لاهوتی با تأکید بر اهمیت گسترش مهارت‌آموزی در میان اقشار مختلف جامعه گفت: بر اساس ماده ۷۲ قانون برنامه ششم توسعه، مهارت‌آموزی زنان باید به ۲۵ درصد افزایش یابد.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.