بیش از ۷۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند حضور داوران ایرانی در رقابت‌های لیگ قهرمانان بانوان آسیا آیا همکاری النی کاپوچیانی با فدراسیون بسکتبال پایان می‌یابد؟ تیم ملی اسکیت هاکی زنان برابر چین در قهرمانی آسیا به پیروزی رسید سلیمی: نقش مادران در روایت درست از جنگ بی‌بدیل است تداوم اردو‌های تیم ملی فوتسال بانوان بزرگسالان از برگزاری نمایشگاه محصولات فرهنگی و اشتغال خانگی تا اجرای گروه سرود کودکان خردسال در نخستین نشست «فتح نو» حذف کتاب از سبد خانوار، یک بحران فرهنگی جدی در کشور سهم ۳۰ درصدی بانوان کشور‌های مسلمان برای شرکت در جایزه بین‌المللی قرآن کریم دبی صحنه‌ای از قیام معرفتی زنان برای ساختن جهانی بهتر رصد دختران بازمانده از تحصیل در کشور توسط وزارت آموزش و پرورش درباره سمیحه خلیل، صدای زخم‌خورده و مقاوم زنان سرزمین فلسطین طرز تهیه رولت خانگی با خامه در خانه + فیلم دکتر علم‌الهدی: زنان باید باور اجتماع درباره معنای زن، جنگ و خانواده را تغییر دهند وعده کاهش وزن سریع از سوی تبلیغات وسوسه‌انگیز به زنان آشنایی با یادگار‌های ناشناخته گوهرشادخاتون والدین در آموزش احکام اسلامی به فرزندان چه مسئولیتی دارند؟ معرفی چند تکنیک ساده برای تقویت «شجاعت» کودکان تقویت هویت مادری، مأموریت کلان مرکز راهبری و هماهنگی بانوان سازمان تبلیغات اسلامی
سرخط خبرها
صحنه‌ای از قیام معرفتی زنان برای ساختن جهانی بهتر

صحنه‌ای از قیام معرفتی زنان برای ساختن جهانی بهتر

  • کد خبر: ۳۴۷۱۹۶
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۲
یک مدرس حوزه علمیه گفت: با حضور هوشمندانه زنان و نقش آفرینی آنها در پیاده روی بزرگ اربعین، این رویداد جهانی فقط یک پیاده‌روی نیست، بلکه صحنه‌ای از قیام معرفتی زنان برای ساختن جهانی بهتر است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرضیه مینایی پور با اشاره به اینکه مکتب زینبی یعنی زنانی که مسئولانه می‌اندیشند، فریاد می‌زنند، روشنگری می‌کنند و در دل سختی‌ها، باری از رسالت تاریخی به دوش می‌کشند، اظهار کرد: این مکتب را می‌توان در سه محور مسئولیت‌پذیری در برابر حق و باطل، شجاعت در سخن‌گفتن و افشاگری در برابر ظلم و صبر، پایداری و حفظ هویت دینی در سخت‌ترین شرایط شناخت.

وی با تاکید بر اینکه اربعین یکی از مظاهر قدرت نرم جهان اسلام است، یادآور شد: زن به عنوان حامل فرهنگ و تربیت، نقش مستقیم در القای این قدرت نرم دارد.

این مدرس حوزه علمیه با اشاره به اینکه زنان در پیاده روی اربعین با الگوگیری از حضرت زینب (س)، نقش‌آفرینی می‌کنند، متذکر شد: حضور هوشمندانه زنان در پیاده روی اربعین، خود یک فرم مقاومت فرهنگی است.

مینایی پور با تاکید بر اینکه یکی از ویژگی‌های برجسته اربعین، انتقال مفاهیم عمیق عاشورایی به نسل جدید است، افزود: زن در این مسیر، نقش مادر تربیت‌گر را با عمل خود نشان می‌دهد، او همچنین، با روایت‌های تاریخی از کربلا و زینب (س)، فرهنگ شفاهی مقاومت را حفظ می‌کند.

وی گفت: زن بُعد عقلانی و عاطفی قیام حسینی را همزمان منتقل می‌کند، از این رو، اربعین فقط یک پیاده‌روی نیست، بلکه صحنه‌ای از قیام معرفتی زنان برای ساختن جهانی بهتر است.

منبع: خبرگزاری حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.