از دانشجویی تا کارآفرینی | اختراع بانوی جوان مشهدی نجات بخش نوزادان لزوم افزایش ۲۵ درصدی مهارت‌آموزی زنان تا پایان برنامه ششم توسعه چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟ پیروزی شیرین اسکیت هاکی زنان ایران برابر کره‌جنوبی بیش از ۷۰ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار گرفتند حضور داوران ایرانی در رقابت‌های لیگ قهرمانان بانوان آسیا آیا همکاری النی کاپوچیانی با فدراسیون بسکتبال پایان می‌یابد؟ تیم ملی اسکیت هاکی زنان برابر چین در قهرمانی آسیا به پیروزی رسید سلیمی: نقش مادران در روایت درست از جنگ بی‌بدیل است تداوم اردو‌های تیم ملی فوتسال بانوان بزرگسالان از برگزاری نمایشگاه محصولات فرهنگی و اشتغال خانگی تا اجرای گروه سرود کودکان خردسال در نخستین نشست «فتح نو» حذف کتاب از سبد خانوار، یک بحران فرهنگی جدی در کشور سهم ۳۰ درصدی بانوان کشور‌های مسلمان برای شرکت در جایزه بین‌المللی قرآن کریم دبی صحنه‌ای از قیام معرفتی زنان برای ساختن جهانی بهتر رصد دختران بازمانده از تحصیل در کشور توسط وزارت آموزش و پرورش درباره سمیحه خلیل، صدای زخم‌خورده و مقاوم زنان سرزمین فلسطین
سرخط خبرها
چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟

چرا دولت ضامن زنان سرپرست خانوار شد؟

  • کد خبر: ۳۴۷۶۲۰
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۴
در اقدامی نوآورانه و در راستای حمایت از کارآفرینی بانوان، دولت مصوبه‌ای را ابلاغ کرده است که گره از کار بسیاری از زنان فعال در حوزه مشاغل خانگی خواهد گشود.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس این مصوبه، معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری، خود ضامن زنانی خواهد شد که فاقد وثیقه کافی برای دریافت تسهیلات بانکی جهت راه‌اندازی یا توسعه کسب‌وکار خانگی خود هستند.

این خبر که با استقبال گسترده فعالان اقتصادی و به‌ویژه بانوان کارآفرین همراه شده است، پاسخی به یکی از چالش‌های اساسی فراروی مشاغل خانگی، یعنی عدم دسترسی به منابع مالی و تضمین‌های لازم برای دریافت وام، محسوب می‌شود.

 در حالی که پیش از این، حدود شش میلیون زن سرپرست‌خانوار در کشور شناسایی شده‌اند که بخش قابل‌توجهی از آنان با مشکلات اقتصادی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، این مصوبه می‌تواند نقطه عطفی در توانمندسازی اقتصادی این قشر و همچنین سایر بانوان علاقه‌مند به فعالیت در مشاغل خانگی باشد.

در همین راستا، معاون رئیس‌جمهور با اشاره به پیش‌بینی ۶۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات تکلیفی برای اشتغال زنان سرپرست‌خانوار در بودجه امسال، بر ضرورت هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و استانداری‌ها برای تخصیص بهینه این منابع تأکید کرده است. 

وی همچنین بر نقش حیاتی نهادهای مدنی، خیریه‌ها و رویکردهای نوآورانه در حل مسائل اجتماعی و اقتصادی تأکید ورزیده و کارآفرینی اجتماعی را راهکاری کلیدی در این زمینه دانسته است.

این مصوبه که در کنار سایر حمایت‌های دولت از جمله تفاهم‌نامه «کارآفن» با سازمان فنی‌وحرفه‌ای برای فعالان صنایع‌دستی و قالی‌بافان و پیگیری مسائل مربوط به بیمه بانوان هنرمند و اشتغال دانش‌آموزان دختر قرار می‌گیرد، نشان از عزم جدی دولت برای ایجاد بستری مناسب جهت شکوفایی استعدادها و توانمندی‌های بانوان در عرصه‌های مختلف اقتصادی دارد.

 امید است با اجرای این مصوبه، شاهد رونق چشمگیر مشاغل خانگی و افزایش استقلال اقتصادی زنان در سراسر کشور باشیم، اما سؤال از مدیران استان این است: سهم خراسان رضوی از این مصوبه چه خواهد بود؟

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.