نماینده خراسان رضوی بازهم بدون کسب امتیاز در هفته نهم لیگ فوتسال بانوان کشور حضور تیم ملی والیبال بانوان ایران در ۵ رویداد بین المللی ورود مؤثرتر نظام سلامت به مسائل تخصصی زنان با تصویب سند سلامت آن‌ها آشنایی با ۵ علت مهم درد شکم در زنان که باید جدی گرفته شوند لیپیدما، بیماری مزمنی که بیشتر زنان را تحت تاثیر قرار می‌دهد هشدار یک کارشناس درباره وجود فلزات سنگین در محصولات آرایشی غیرمجاز لزوم تجمیع ظرفیت‌ها برای توانمندسازی زنان کشور پایان نیم فصل نخست رقابت‌های لیگ برتر والیبال بانوان| تیم‌های آرکا و سایپا در گروه‌های اول و دوم صدرنشین شدند کتاب «شهناز خانم»، روایت حضور زنان در مقاومت خرمشهر خانواده، محور اصلی الگوی سوم زن مسلمان ماجرای بازیگر شدن مرحوم شیرین یزدان‌بخش چه بود؟ حاشیه سازی عجیب تیم فوتسال بانوان خراسان رضوی در لیگ برتر سن ازدواج زنان، یکی از متغیر‌های مؤثر بر فرزندآوری ابتلا به پوکی استخوان، تهدیدی برای یک‌سوم زنان کشور سهم پایین زنان کشور در اهدای خون
سرخط خبرها
دستور پخت برشتوک مکعبی شکلاتی در خانه + فیلم

دستور پخت برشتوک مکعبی شکلاتی در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۵۳۱۸۹
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۴
برشتوک مکعبی شکلاتی بسیار مقوی و خوشمزه است و می‌توان به عنوان پذیرایی مهمان‌ها یا به عنوان میان وعده در کنار چای یا قهوه سرو کرد.
لیلی جواهری
تولیدکننده محتوا لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز؛ برشتوک مکعبی شکلاتی بسیار مقوی و خوشمزه است و می‌توان به عنوان پذیرایی مهمان‌ها یا به عنوان میان وعده در کنار چای یا قهوه سرو کرد.

مواد لازم:

خرما: یک‌لیوان

آرد نخود: یک لیوان (فرانسوی)

پودر هل و دارچین: هرکدام یک قاشق چایی خوری

کره: ۵۰ گرم

روغن جامد: ۱ قاشق غذاخوری

شکلات تلخ: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا آرد نخود الک شده را داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت خیلی کم تفت بدهید. (اصلا نیاز نیست رنگ ارد تغییر کند) سپس، کره و روغن جامد اضافه کنید و‌هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شود، در مرحله بعد، پودر هل و دارچین بریزید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

در این مرحله، داخل قالب مد نظر را با شکلات بن ماری شده به وسیله قلمو کاور کنید. (به شکلات اصلا روغن اضافه نکنید)، به یاد داشته باشید، کاملا دیواره‌های قالب را با شکلات کاور کنید و داخل یخچال بذارید تا کاملا سفت شود و این مراحل را دو بار انجام دهید.

سپس داخل قالب‌های شکلاتی را به ترتیب با خرما تکه شده، گردو و آرد تفت خورده پر‌کنید و روی آن را با شکلات بپوشانید.

حدود ۱۱ ساعت داخل یخچال استراحت بدهید. سپس لبه‌های قالب را جدا کنید و از دو طرف فشار بیاورید تا از قالب جدا شود. در این مرحله، روی آن را پودر طلایی که لوازم قنادی‌ها دارند، تزیین کنید. / نوش جان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.