پیرترین فرد جهان در تربت‌جام خراسان رضوی درگذشت | راز عمر ۱۲۶ ساله فاطمه نوروزی چه بود؟ دختران والیبال ایران در نپال تاریخ‌ساز شدند | فاطمه خلیلی؛ ارزشمندترین بازیکن آسیا ۲۴ بازیکن برای پوشیدن پیراهن تیم ملی هندبال بانوان به تهران می‌آیند | شروع تمرین از ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ خادمان امام رضا (ع) برای جشن تکلیف دختران ایران به خانه‌‌هایشان می‌آیند |مهلت ثبت‌نام در «دختر ماه» تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ پاسخ ۲۰ زن موفق ایرانی به یک دروغ بزرگ | نمایشگاهی که روایت غرب را به چالش می‌کشد دومین مرحله مسابقات دوومیدانی جایزه بزرگ (بانوان) پایان یافت| رتبه نماینده خراسان رضوی چه بود؟ مادربزرگ با صندلی تاشو، دختربچه با موشک | راز ۹۶ شب ایستادگی زنان محله شهیدبهشتی مشهد چیست؟ آزادی یک مادر زندانی با مشارکت دانش‌آموزان و خیرین در یزد بیش از ۱۹ هزار زن سرپرست خانوار در کهگیلویه و بویراحمد تحت حمایت کمیته امداد هستند آیا کاهش وزن منجر به ارتقای کیفیت زندگی مبتلایان به سرطان سینه می‌شود؟ دعوت از ۱۰ قایقران زن به اردوی تیم ملی + اسامی روند افزایشی مصرف شیرخشک در کشور| آیا الگوی تغذیه‌ای تغییر کرده است؟ ۱۲۸ گوشی در جیب دو زن سارق | پلیس چطور رد آنها را زد که فکرش را هم نمی‌کردند؟ چهارمین حرم اهل‌بیت (ع) در ایران که کمتر درباره‌اش شنیده‌اید | خواهر دیگر امام رضا (ع) کجا مدفون است؟ بانوان در حال فتح کردن بازار طلا هستند | ماجرای یک انقلاب خاموش در صنعت طلای ایران آیا مربی مشهدی هدایت تیم ملی بانوان کبدی را برعهده می‌گیرد؟
سرخط خبرها
آمار فرزندآوری زوج‌های دانشجو: ۴۸ درصد طی ۵ سال بچه‌دار شدند

آمار فرزندآوری زوج‌های دانشجو: ۴۸ درصد طی ۵ سال بچه‌دار شدند

  • کد خبر: ۳۶۵۴۲۶
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۷
معاون فرهنگی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها در خصوص آمار فرزندآوری در ازدواج‌های دانشجویی گفت: بر اساس بررسی پنج‌ سال اخیر، ۴۸ درصد زوجین دانشجو طی پنج سال اخیر صاحب فرزند شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام سعید کرمی معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها در خصوص آمار فرزندآوری در ازدواج‌های دانشجویی گفت: براساس بررسی پنج‌سال اخیر، ۴۸ درصد زوجین دانشجو صاحب فرزند شده‌اند.

وی ادامه داد: برخی از زوج‌های دانشجو یک فرزند و برخی حتی صاحب ۳ فرزند هم شده‌اند، اگر زمان بررسی آماری را بیشتر کنیم درصد بیشتری از زوجین صاحب فرزند شده‌اند.

معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها گفت: موضوع فرزندآوری یکی از برنامه‌های ما در ازدواج دانشجویی است که در این موضوع گفت‌و‌گو می‌کنیم، آموزش‌های لازم را منتقل می‌کنیم، تلاش ما این است که بعد از برگزاری مراسم ازدواج دانشجویی ارتباطات مان را با زوجین حفظ کنیم.

وی ادامه داد: سامانه‌های آموزشی که داریم، بسته‌های آموزشی در اختیار آنها قرار می‌دهیم، تلاش‌مان این است که وقتی یک زوج در قالب ازدواج دانشجویی وارد فضای ارتباط با مجموعه نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها می‌شوند دیگر این ارتباط آموزشی و ارتباط دوسویه را حفظ کنیم.

وی افزود: برخی سال‌ها که دستگاه‌های فرهنگی به ما خوب کمک کردند توانستیم یکسری برنامه‌هایی ویژه زوجین که صاحب فرزند شده‌اند را داشته باشیم حتی در برنامه اعلام کردیم که زوجینی که سال اول صاحب فرزند می‌شوند یک‌بار دیگر فرصت حضور در برنامه ازدواج دانشجویی را پیدا می‌کنند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.