به گزارش شهرآرانیوز؛ کاپ کیک شکلاتی، یکی از محبوبترین و دوست داشتنیترین شیرینیهای دنیا است که از کودکان تا بزرگسالان، همه را مجذوب خود میکند، همچنین این شیرینی محبوب میتواند به عنوان چاشت سالم برای دانش آموزان در مدرسه تهیه شود.
تخم مرغ: ۷ عدد
آرد سفید: ۱۹۰ گرم
شکر سفید: ۱۷۵ گرم
پودر کاکائو: ۵۰ گرم
آب جوش: ۷۰ گرم
روغن مایع: ۷۰ گرم
بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری سرصاف
خامه قنادی: ۱۵۰ گرم جهت تزیین
ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ جدا کرده، سپس سفیدهها را فرم بدهید و کنار بگذارید.
در مرحله بعد، زردهها را با آبجوش کمی بزنید و شکر را در چند مرحله به آن اضافه کنید تا کمی غلیظ و کشدار شود.
سپس روغن مایع را اضافه کرده و ترکیب کنید، در این مرحله آرد، بکینگ پودر و کاکائو را الک کرده و در سه مرحله اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید.
در پایان هم سفیدههای فرم گرفته را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
سپس داخل قالب مورد نظر بریزید و با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بپزید.
سپس خامه قنادی را فرم بدهید و بعد از اینکه کیک کاملا خنک شد، با ماسوره تزیین کنید. / نوشجان