درخشش دختران بسکتبالیست نیشابوری در مسابقات لیگ ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا دختر ۹ ساله جانباز مدرسه میناب، سرپرست معنوی پاراآسیایی ناگویا شد افزایش ۷ برابری تعداد جمعیت مجرد قطعی نسبت به دو دهه گذشته در کشور در ۵ دقیقه بدون خامه و ثعلب، بستنی درست کنید کسب مقام پنجم بانوی پینگ‌پنگ‌باز مشهدی در کشور عدم حضور سرمربی کره‌ای تیم ملی والیبال ایران در کنار این تیم در رقابت‌های آسیایی کاهش سهم زنان در دریافت مجوز نگارخانه‌ها در کشور ترکیب ۱۴ نفره تیم ملی والیبال زنان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ مشخص شد اینفوگرافی | تنها در خانه؛ راهنمای گام به گام برای والدین بزرگ‌ترین دشمنِ شیردهیِ موفق را بشناسید دعوت از ۲ خراسانی به اردوی تیم ملی فوتسال دختران در رده جوانان مشهد و میزبانی این ایام چرا خواب زنان ۴۰ سال به بالا به‌هم می‌ریزد؟ چرا انتخاب لباس راحتی به‌اندازه لباس مجلسی اهمیت دارد؟ انجام غربالگری سلامت زنان سرپرست خانوار در کلینیک‌های مددکاری اجتماعی کشور کسب مقام سومی تیم بسکتبال ۳ به ۳ زیر ۲۳ سال دختران ایران در مسابقات آسیایی دختر ملی پوش کبدی مشهد راهی اردوی آمادگی در کشور هند شد
سرخط خبرها
دیدار‌هایی برای صعود به جام جهانی|تیم ملی فوتسال بانوان به مصاف لهستان و نیوزلند می‌رود

دیدار‌هایی برای صعود به جام جهانی|تیم ملی فوتسال بانوان به مصاف لهستان و نیوزلند می‌رود

  • کد خبر: ۳۷۰۰۶۰
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴
سرمربی تیم فوتسال بانوان ایران در رابطه با بازی‌های تدارکاتی این تیم ملی گفت: نخستین بازی در تاریخ ۲۵ اردیبهشت مقابل تیم لهستان و دومین دیدار برابر تیم نیوزیلند برگزار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهرزاد مظفر اظهار کرد: در حال آماده‌سازی تیم ملی فوتسال بانوان برای حضور در رقابت‌های جام جهانی هستیم. امروز آخرین دیدار تدارکاتی خود را برگزار کردیم. در این دیدار، از تیم پالایش نفت آبادان، بازیکن جوان و پرانگیزه‌ای دعوت کردیم که عملکرد بسیار خوبی داشت و به ما کمک زیادی کرد.

وی افزود: در این اردو ۱۷ بازیکن حضور دارند و امروز باید فهرست نهایی ۱۴ نفره را اعلام کنیم. متأسفانه ناچاریم از سه بازیکن خداحافظی کنیم. انتخاب بسیار دشواری بود، چرا که سطح عملکرد بازیکنان بسیار نزدیک به هم بود. با این حال، ترکیب نهایی تیم تقریباً مشخص شده است و برای اردوی بعدی که در فیلیپین برگزار می‌شود، با ۱۴ بازیکن به تمرینات ادامه خواهیم داد.

سرمربی تیم فوتسال بانوان ایران در رابطه با بازی‌های تدارکاتی نیز گفت: طبق برنامه، ۱۰ روز زودتر (در تاریخ بیست و دوم ماه) عازم محل برگزاری مسابقات خواهیم شد تا دو دیدار دوستانه برگزار کنیم. نخستین بازی در تاریخ ۲۵ اردیبهشت مقابل تیم لهستان و دومین دیدار برابر تیم نیوزیلند برگزار خواهد شد. خوشحالیم که توانستیم با دو تیم حاضر در جام جهانی دیدار تدارکاتی داشته باشیم، چرا که این بازی‌ها نقش مهمی در آماده‌سازی تیم خواهند داشت.

وی ادامه داد: از نظر امکانات، برنامه‌های اردو و تمرینات، فدراسیون همکاری بسیار خوبی با ما داشته است. تمام اردو‌ها و تمرینات طبق برنامه و به‌صورت کامل برگزار شده و هیچ کمبودی در این زمینه وجود نداشته است. مشکل مربوط به بازی‌های تدارکاتی نیز به فدراسیون مربوط نمی‌شود. ما پیش از این دو دیدار تدارکاتی با تیم ملی روسیه برگزار کردیم که بسیار مفید بود. همچنین قرار بود در مسابقات همبستگی کشور‌های اسلامی شرکت کنیم، اما این رقابت‌ها در لحظات پایانی لغو شد و زمان کافی برای جایگزینی آن با بازی دوستانه دیگر وجود نداشت. با چند کشور مذاکره انجام شد، اما فرصت لازم برای هماهنگی نهایی فراهم نشد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.