دعوت از ۴ بازیکن خراسانی به اردوی دوم انتخابی تیم ملی والیبال نوجوانان دختر ایران یائسگی زودرس، عامل مهم در ابتلای زنان به پوکی استخوان ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید سید محمد حسینی جزئیاتی از یک اردوی آماده‌سازی ویژه در رشته بدمینتون| ثریا آقایی، سرمربی شد بررسی تفاوت علائم سکته در مردان و زنان| وقتی مراقبت از خود به تاخیر می‌افتد بررسی عوارض فشار خون بالا در بین زنان جوان| افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی را دست کم نگیرید چرا سرنوشت سه دیدار حساس فوتسال بانوان هنوز مشخص نیست؟ ویدئو| گفت‌وگوی متفاوت شهردار مشهد با دختر خبرنگار یک رسانه در اجتماعات شبانه میگرن، یکی از شایع‌ترین انواع سردرد در زنان دوخت و تعمیر پرچم توسط گروهی از بانوان جهادی مشهد| وقتی یک ایده، حماسی می‌شود + فیلم یازده بچه و یک سکوت عجیب؛ راز زندگی شاد خواهران «بیانی» چیست؟ بازخوانی کتاب «زن‌آقا» | روایتی جذاب از سبک زندگی روحانیت جبلی: صداوسیما صد‌ها سحر امامی دارد
سرخط خبرها
چالش‌های تربیت هیجانی کودکان در عصر دیجیتال

چالش‌های تربیت هیجانی کودکان در عصر دیجیتال

  • کد خبر: ۳۷۲۹۳۵
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۳
یک روانشناس گفت: بسیاری از والدین از رسانه‌ها، شبکه‌های اجتماعی و مشاوران، توصیه‌های متفاوت و متناقضی را می‌شوند. این باعث می‌شود که در شیوه تربیتی آنها، سردرگمی اتفاق بیفتد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا خزایی با اشاره به اینکه بسیاری از والدین از رسانه‌ها، شبکه‌های اجتماعی و مشاوران، توصیه‌های متفاوت و متناقضی را می‌شوند، اظهار کرد: این باعث می‌شود که در شیوه تربیتی آنها، سردرگمی اتفاق بیفتد.

وی ادامه داد: بسیاری از والدین می‌خواهند مهربان و همراه باشند، اما از طرف دیگر نگران هستند که کودک آنها حدومرز را یاد نگیرد. علاوه بر این، شرایط اقتصادی و مشغله‌های کاری به تنهایی می‌تواند باعث کاهش زمان باکیفیت ارتباط والد با کودک شود.

این روانشناس با بیان اینکه برای حل این موضوع، والدین می‌توانند چند کار انجام دهند، گفت: یکی ایجاد ثبات در خانه است، یعنی حتی اگر جامعه و فضای مجازی پر از تنش است کودک ما باید احساس کند که خانه، یک جای امن و قابل پیش‌بینی است و آن فضای ناامنی را زیاد در خانه و خانواده تجربه نکند.

خزایی ادامه داد: قدم بعدی، گفت‌وگوی مناسب با سن کودک است. کودک حق دارد توضیحات ساده و قابل فهم درباره شرایط را بشنود، نه اینکه منِ پدر یا مادر او را در ابهام یا نگرانی رها کنیم. اگر زمان جنگ بود یا قرار بود اتفاقاتی بیفتد خیلی هم بد نیست که ما کودکمان را به شکل کلی در جریان آن موضوعات قرار بدهیم؛ چون بی‌اطلاعی و ابهام باعث نگرانی کودک می‌شود.

وی تصریح کرد: سومین قدم، مدیریت هیجانات والدین است. کودک ما، بیشتر از شرایط بیرونی، معمولا از واکنش‌های والدینش تاثیر می‌گیرد. آرامش والدین می‌تواند باعث آرامش کودک شود. همچنین، چهارمین قدم برای تامین سلامت روان کودک، بازی و خلاقیت است. فعالیت‌های هنری، قصه‌گویی، قصه‌درمانی و بازی‌های تعاملی می‌تواند نقش مهمی در تخلیه استرس کودک داشته باشد.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.