اشتغال و مسکن؛ پیش‌نیاز سیاست‌های جمعیتی هشدار سازمان غذا و دارو: فریب فیلر‌های ارزان و اینترنتی را نخورید چند جمله معجزه‌آسا برای خاموش کردن شعله‌های آتش در زندگی مشترک گرایش به حجاب در فرانسه افزایش یافت آشپزی | دستور پخت دلمه برگ مو لرستانی آغاز اردوی تیم ملی فوتسال بانوان از ۱۴ مهرماه ۱۴۰۵ حفظ وزن سالم؛ عامل اصلی در پیشگیری از سرطان پستان بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | تیم پدل زنان به مرحله یک چهارم راه یافت آشپزی | چطور غذا‌های سرخ‌کردنی را بپزیم که به تابه نچسبند؟ روایت هنگامه هادیانی از فراز و فرودهایش در رشته ژیمناستیک | سطح مسابقات آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ بالا بود مادر بیمار و فرزندانش از سقوط از طبقه پنجم نجات یافتند | ماجرا چه بود؟ شگرد مکارانه زن خارجی برای سرقت چه بود؟ + عکس متهم کاهش وزن پس از زایمان؛ یکی از چالش‌های مهم مادران | راهکار چیست؟ تجلی ارادت بانوان در بارگاه رضوی | رواق نجمه خاتون (س) میزبان خانواده‌ها می‌شود (۸ مهر ۱۴۰۵) توزیع بیش از ۳ هزار بسته بهداشتی و بلوغ در میان دختران دانش‌آموز خراسان رضوی وقتی زنان در اجتماع میدان‌داری می‌کنند | در نشست «زیست جدید اجتماعی زنان و کنشگری در میدان» چه گذشت؟ حذف نماینده ایران در رقابت‌های ریکرو انفرادی زنان بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ آشپزی | کتلت پژارسکی؛ یک غذای روسی و متفاوت برای خانواده + طرز تهیه انصراف ۲۵ هزار نفر از سقط جنین در کشور | دانشگاه‌ها تمهیداتی را برای مادران دانشجو در نظر گرفته‌اند
سرخط خبرها
ترکیب جمعیت زنان سرپرست خانوار، تغییر کرده است

ترکیب جمعیت زنان سرپرست خانوار، تغییر کرده است

  • کد خبر: ۳۸۰۱۶۸
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۴
معاون رئیس‌جمهور با اشاره به تغییرات ساختاری در ترکیب جمعیت زنان سرپرست خانوار، گفت: امروز با واقعیت‌های متنوع‌تری در این حوزه مواجه هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر با اشاره به تغییرات ساختاری در ترکیب جمعیت زنان سرپرست خانوار، بیان کرد: امروز با واقعیت‌های متنوع‌تری در این حوزه مواجه هستیم؛ علاوه بر زنان سرپرست خانوار ناشی از فوت همسر، زنان مطلقه، زنان هرگز ازدواج‌نکرده در سنین تجرد قطعی، زنان دارای همسران زندانی یا مبتلا به بیماری‌های صعب‌العلاج و همچنین زنانی که بار مراقبت از والدین سالمند را برعهده دارند، بخش قابل توجهی از این جامعه را تشکیل می‌دهند؛ موضوعی که هم‌زمان با روند رو به رشد سالمندی، نیازمند سیاست‌گذاری‌های تفکیکی و هدفمند است.

وی ادامه داد: هر یک از این گروه‌ها مسائل و اقتضائات خاص خود را دارند و پاسخ به نیاز‌های آنان مستلزم طراحی راهکار‌های متناسب، مبتنی بر داده‌های کارشناسی و شناخت دقیق شرایط اجتماعی و اقتصادی است.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت تقویت انتقال صدای جامعه هدف به سطوح تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری خاطرنشان کرد: انتظار ما این است که زنان شاغل در این مجموعه، با مسئولیت‌پذیری و حساسیت بیشتر، به شنیده‌شدن دقیق‌تر و شفاف‌تر مطالبات زنان کمک کنند تا تصمیمات اتخاذشده، علمی، تخصصی و به‌دور از نگاه‌های سیاسی و جناحی باشد. دولت با همین رویکرد حرکت می‌کند و نقش زنان را در پیشبرد این مسیر تعیین‌کننده می‌داند.

بهروزآذر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را مهم‌ترین نهاد اجرایی در حوزه حمایت از زنان سرپرست خانوار دانست و اظهار کرد: این موضوع به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در بخش‌های مختلفی از جمله معاونت رفاه، معاونت اشتغال، سازمان بهزیستی، سازمان تأمین اجتماعی و همچنین در تعامل با نهاد‌هایی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره) دنبال می‌شود و همین گستره مسئولیت، ضرورت نگاه دقیق‌تر و هماهنگ‌تر را دوچندان می‌کند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.