آیا آلزایمر از آشپزخانه آغاز می‌شود؟ لزوم صداقت و اطمینان‌بخشی در پیام‌رسانی طرح «کارت امید مادر» آخرین تمرین تیم ملی فوتبال بانوان پیش از اعزام به استرالیا برگزار شد| حضور رئیس فدراسیون در حاشیه این تمرین در انتخاب شوینده مناسب، شناخت نوع پوست اهمیت دارد| آشنایی با برخی از اشتباهات رایج سهم بالای زنان کشور از کار خانگی و مراقبتی| حدود ۱۲ تا ۱۳ درصد خانوار‌های کشور با سرپرستی زنان اداره می‌شوند پیش بینی طول عمر زنان مسن از طریق قدرت عضلانی مادر سردار جاویدالاثر سپاه اسلام حاج احمد متوسلیان درگذشت | وقتی ۴۳ سال چشم‌انتظاری پایان یافت معرفی روش‌هایی برای حفاظت از ذهن کودک در شرایط بحران| نیازمند رویکردی چندلایه هستیم چالش‌ها و واقعیت دنیای کارآفرینی برای زنان سرپرست خانوار | نان‌آوری برای دیگران درباره جزئیات حمایت مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران از فرزندان زنان سرپرست خانوار برگزاری مرحله نیمه نهایی لیگ برتر بسکتبال زنان| تیم‌های استقلال و آکادمی سحر فینالیست شدند ۹۵۰ زندانی زن با جرائم غیرعمد در کشور، در انتظار رهایی از زندانِ بدهی آشنایی با نکاتی برای شیردهی سالم در ماه مبارک رمضان رشد میزان اشتغال ناقص در پاییز ۱۴۰۴| آمار‌ها درباره حضور زنان چه می‌گوید؟ اعزام ۸۰۰ مبلغ جامعه الزهرا (س) به سراسر کشور نحوه انتخاب بازیکنان تیم ملی زنان برای لیست نهایی به جام ملت‌های آسیا برگزاری اردوی آماده‌سازی تیم ملی جودو بانوان از ۶ تا ۱۹ اسفند ماه ۱۴۰۴ ۳۲.۶ درصد زنان در دوران بارداری در معرض دود سیگار قرار دارند برگزاری نخستین پاویون فرهنگی مد و لباس در نمایشگاه قرآن تهران
سرخط خبرها
خانه داری| عوارض استفاده بدون دستکش از شوینده‌ها در خانه‌تکانی عید

خانه داری| عوارض استفاده بدون دستکش از شوینده‌ها در خانه‌تکانی عید

  • کد خبر: ۳۹۰۵۳۸
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۸
یک متخصص پوست و مو عوارض استفاده بدون محافظ و دستکش از شوینده‌ها در خانه‌تکانی عید گفت: یکی از شایع‌ترین عوارض استفاده بدون دستکش از شوینده‌ها و تماس با گرد و خاک و مواد محرک در خانه تکانی‌های عید، بروز اگزما‌های پوستی است که در خانم‌ها و آقایان ایجاد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیرهوشنگ احسانی در خصوص عوارض استفاده بدون محافظ و دستکش از شوینده‌ها در خانه‌تکانی عید گفت: یکی از شایع‌ترین عوارض استفاده بدون دستکش از شوینده‌ها و تماس با گرد و خاک و مواد محرک در خانه تکانی‌های عید، بروز اگزما‌های پوستی است که در خانم‌ها و آقایان ایجاد می‌شود.

وی بیان کرد: این اگزما‌ها معمولاً به صورت خارش، التهاب، قرمزی و پوسته‌ریزی در ناحیه دست‌ها و حتی صورت نمایان می‌شوند و در صورت ادامه تماس، ممکن است قسمت‌های دیگری از بدن را نیز درگیر کنند.

این متخصص پوست و مو تأکید کرد: هر فردی که تماس کافی با مواد محرک داشته باشد، حتی بدون زمینه قبلی، ممکن است دچار اگزما یا حساسیت پوستی شود.

احسانی درباره انواع اگرما گفت: در کنار این نوع اگزما، نوع دیگری وجود دارد که به آن اگزمای آلرژیک گفته می‌شود. این اگزما‌های آلرژیک معمولاً نیازمند زمینه ژنتیکی هستند، اما اگزما‌های تحریکی چنین نیازی ندارند و هر فردی که پوستش تحریک شود، می‌تواند به آن دچار شود. حتی مردانی که پیشینه ژنتیکی ندارند نیز در صورت تماس با محرک‌ها ممکن است دچار قرمزی، خارش و تحریک پوست شوند.

وی درباره راهکار پیشگیری و درمان اگزما‌های پوستی گفت: بهترین راهکار، کاهش تماس با مواد محرک و اقدام سریع درمانی در صورت بروز علائم است تا از گسترده شدن اگزما جلوگیری شود. استفاده از دستکش مناسب، شستشوی صحیح و مصرف صابون‌های گلیسیرینه یا پِن می‌تواند تا حدی از بروز اگزما پیشگیری کند.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.