آغاز دومین مرحله از اردوی آماده‌سازی تیم ملی بانوان پارادوومیدانی از دوشنبه (۵ مرداد ماه ۱۴۰۵) وقتی ماندن در تولید سخت‌تر از شروع آن است| ایجاد یک کسب و کار و اشتغال برای بانوان شهر توسط یک بانوی لرستانی آغاز شمارش معکوس خاتون برای سومین ماجراجویی قاره‌ای گروه‌های مردمی جهادی پای کار ترویج فرزندآوری آمدند تهدید صمیمیت خانواده با استفاده افراطی از فضای مجازی نائب قهرمانی خراسان رضوی در مسابقات کاتای قهرمانی بانوان کشور ویدیو| روایت تکان‌دهنده امدادگر از دق کردنِ دختر سه ساله دکتر جمیله علم‌الهدی: حفظ وحدت انتظار امروز شهید رییسی از همه است پیکر مادر شهیدان داروغه در کاشان تشییع و خاکسپاری شد آمریکا پنج قلوهای معروف یزدی را یتیم کرد | روایت همسر و دختر شهید از روز حادثه + فیلم بررسی جایگاه نهاد خانواده در دیدگاه رهبر شهید انقلاب| مادر نخستین معلم جامعه است کسب مدال برنز توسط بانوی ایرانی در جام‌جهانی تیراندازی در هانگژو چین آموزش قرآن؛ محور اصلی فعالیت های شاگرد زرنگ مکتب ملا نازنین‌بیگم | خانه‌ای که بوی گلاب و اسپند می‌دهد هانیه رستمیان به فینال تپانچه جام جهانی صعود کرد نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید غلامرضا ارباب بهارعلی رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس
سرخط خبرها
نظام پزشکی به پزشکان درباره سقط جنین غیرقانونی هشدار داد

نظام پزشکی به پزشکان درباره سقط جنین غیرقانونی هشدار داد

  • کد خبر: ۳۹۵۴۸۶
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹
رئیس سازمان نظام پزشکی با هشدار به پزشکان درباره سقط جنین غیرقانونی، گفت: عمده موارد سقط جنین غیرقانونی در مراکز زیرزمینی و توسط افراد خارج از جامعه پزشکی انجام می‌شود، اما با توجه به ماهیت و فلسفه وجودی حرفه پزشکی، هر اقدامی که در تضاد با این رسالت باشد، از سوی سازمان قابل پذیرش نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد رئیس‌زاده با اشاره به سیاست‌های این سازمان در قبال تخلفات مرتبط با سقط جنین غیرقانونی، اظهار کرد: نقطه هدف نهایی ما این است که هیچ‌یک از اعضای سازمان نظام پزشکی مبادرت به سقط جنین غیرقانونی نکنند و هرچند در حال حاضر تعداد اعضای جامعه پزشکی که در این موضوع دخیل هستند در مقایسه با آمار کلی سقط جنین بسیار اندک است، اما همین میزان نیز برای ما قابل قبول نیست.

وی افزود: عمده موارد سقط جنین غیرقانونی در مراکز زیرزمینی و توسط افراد خارج از جامعه پزشکی انجام می‌شود، اما با توجه به ماهیت و فلسفه وجودی حرفه پزشکی که احیای جان و نجات انسان‌هاست، هر اقدامی که در تضاد با این رسالت باشد، از سوی سازمان قابل پذیرش نیست.

رئیس سازمان نظام پزشکی مهم‌ترین اقدام پیشگیرانه در این حوزه را آموزش و اطلاع‌رسانی گسترده به اعضای جامعه پزشکی عنوان کرد و گفت: اطلاع‌رسانی درباره قوانین قضایی و انتظامی مرتبط با این موضوع در دستور کار قرار دارد و به‌صورت گسترده اجرا خواهد شد تا از بروز چنین جرائمی در جامعه پزشکی پیشگیری شود.

رئیس‌زاده تأکید کرد: در صورت وصول هرگونه پرونده مرتبط با سقط جنین غیرقانونی، این پرونده‌ها خارج از نوبت و بدون هیچ‌گونه تخفیف، مطابق موازین قانونی بررسی و با متخلفان برخورد خواهد شد. البته تاکنون تعداد پرونده‌های واصله در این زمینه بسیار اندک بوده است، اما هر پرونده‌ای که به سازمان ارجاع شود، با قاطعیت رسیدگی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: صیانت از شأن و جایگاه حرفه پزشکی و پاسداشت رسالت انسانی این حرفه، اولویت اصلی سازمان نظام پزشکی است و در این مسیر با هیچ تخلفی مماشات نخواهد شد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.