روایتی از یک گردهمایی زنانه نخبگانی| رستاخیز زنان از مشهد آغاز شده است همایش بزرگ «رستاخیز زنان» در مشهد برگزار شد| زنان، پرچم‌داران مقاومت و ایستادگی ایران آغاز مرحله جدید اردوی آماده‌سازی تیم ملی پومسه بانوان از سه شنبه هفته آینده (۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵‌) کرمان؛ میزبان ادامه  لیگ دسته یک هندبال بانوان نشست استاندار خراسان رضوی با جمعی از دختران نخبه استان | دختران امروز، زمینه‌ساز توسعه کشور هستند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید سید محمد قدرتی حاجی شورکی از گوهرشاد تا خیرالنساء | روایت زنانی که دارایی‌شان را برای امام هشتم (ع) وقف کردند پیش‌گامی بانوان خادم در گره‌گشایی اجتماعی با اجرای ۲ پویش ماندگاری بانوی بازیگر با ایفای نقش‌های منفی در ذهن مخاطبان بررسی ارتباط میان زوال مغز در زنان و تنها زندگی کردن آنها آیا می‌دانید ابتلا به کبد چرب در زنان باردار چه علائمی دارد؟ ضرورت توجه به استفاده از مهارت‌های ارتباطی در یک هم‌زیستی ناخواسته خانه داری| با راه و روش‌های خشک کردن باقالی سبز بیشتر آشنا شویم
سرخط خبرها
نگاهی به زیرساخت‌های ورزشی ویژه بانوان در شهر مشهد

نگاهی به زیرساخت‌های ورزشی ویژه بانوان در شهر مشهد

  • کد خبر: ۴۰۰۵۲۲
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۴
اکنون مجهزترین و بهترین فضای تخصصی ورزش بانوان شهر، مجموعه مادر و کودک مشهد است که با سالن‌های چندمنظوره، پیست‌های مختلف به نمونه‌ای کم‌نظیر در سطح استان و حتی کشور تبدیل شده است.

مژده رنگیان| شهرآرانیوز؛ شهر مشهد یکی از شهر‌های پیشرو در توسعه فضای پارکی ویژه بانوان است و در این‌باره یکی از الگو‌های موفق به‌شمار می‌رود. در بستر این پارک‌ها نیز بخشی به فعالیت‌های ورزشی بانوان اختصاص پیدا می‌کند تا دختران و بانوان شهر در موقعیتی مطلوب به ورزش‌های همگانی و تحرک بپردازند. با این حال، چنین فضا‌هایی را به‌سختی می‌توان بخشی از سرانه ورزشی زنان به حساب آورد.

اکنون مجهزترین و بهترین فضای تخصصی ورزش بانوان شهر، مجموعه مادر و کودک مشهد است که با سالن‌های چندمنظوره، پیست‌های مختلف ازجمله اسکیت و دوچرخه‌سواری و فضا‌های ویژه برای مادران و کودکان به نمونه‌ای کم‌نظیر در سطح استان و حتی کشور تبدیل شده است.

سالن‌های این مجموعه در ایام مسابقات ورزشی نیز توانسته است به ورزش بانوان استان کمک بزرگی کند. نکته مهم درباره این فضا‌ها اینکه بتوانند در کنار توسعه ورزش همگانی، یاری‌رسان ورزش قهرمانی هم باشند. ورزش قهرمانی به‌عنوان ویترین ورزش هر شهری، در کنار امتیاز، اسپانسر و جذب بازیکن، نیازمند اماکن استاندارد و زیرساخت‌های کافی است.

امسال تیم‌های لیگ‌برتری در فوتسال و بسکتبال داشتیم که تا حدودی با این مشکل دست‌وپنجه نرم می‌کردند. دختران فوتسال استان بین سالن شهیدبهشتی و سالن صداقت و در سال‌های قبل سالن تاکسی‌رانی در رفت‌وآمد بودند. اگر امیدوار باشیم که سال‌های پیش‌رو نمایندگانی در فوتبال، والیبال، هندبال و دیگررشته‌ها داشته باشیم، همگی آنها به فضای تمرینی و نیز سالن استاندارد برگزاری مسابقات نیاز دارند که در این‌باره باید رقابتی هم با تیم‌های مردان داشته باشند که گذشته نشان می‌دهد اولویت همیشه به مردان داده می‌شده و بهترین ساعات به آنها رسیده است. وجود چنین فضا‌هایی کمک بزرگی به بخش خصوصی و اسپانسر‌ها نیز خواهد بود.

یکی از خبر‌های خوشی که امسال شنیدیم و قول به‌سرانجام‌رسیدن آن در بهار۱۴۰۵ داده شده، ویژه فوتبال زنان این شهر است. معاونت سلامت و تربیت‌بدنی شهرداری مشهد درحال آماده‌سازی زمین بوستان ملت ویژه بانوان است. این زمین چمن در یکی‌دو سال اخیر نیز در اختیار بانوان بوده، اما از استاندارد‌های لازم برای برگزاری مسابقه برخوردار نبوده و حالا قرار است با چمن‌مصنوعی، صندلی‌هایی برای تماشاگران و رختکن و نورافکن‌های حرفه‌ای، میزبان تمرینات و مسابقات فوتبال دختران این شهر باشد که بی‌شک به رشد این رشته و استعدادهایش در استان کمک بزرگی خواهد کرد.

بی‌شک کلان‌شهر مشهد به چنین پروژه‌هایی و با چنین چشم‌انداز‌هایی برای ورزش زنان نیاز دارد تا در کنار غول‌های ورزش کشور همچون اصفهان و خوزستان پای ثابت لیگ‌های کشوری باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.