آغاز مرحله یازدهم تمرینات تیم ملی والیبال نشسته بانوان از امروز (شنبه ۲۳ خرداد ماه ۱۴۰۵) ابتلای زنان به آرتریت روماتوئید نسبت به مردان بیشتر است| نگاهی به اثرگذاری یک درمان نوین افزایش سن بارداری در خراسان شمالی| ۵۵ هزار مادر، تک فرزند هستند قهرمانی تیم اسپینینگ بانوان استان فارس در یک المپیاد ورزشی کشوری چه موضوعاتی در حوزه خانواده و زنان مورد توجه رهبر شهید بود؟ آیا آلرژی کودکان به بادام زمینی قابل درمان است؟ ابهام در وضعیت اسپانسرینگ تیم خاتون برای حضور در رقابت‌های آسیایی دوستش نداشتم اما عاشقش شدم»| روایت شنیدنی همسر شهید مجید شعبانی از آخرین ماه‌های زندگی مشترک اهمیت استفاده از اسیدفولیک برای بارداری سالم درد و ناباروی، ۲ علامت مهم آندومتریوز| چه میزان از زنان درگیر این بیماری هستند؟ توجه به نیاز‌های  ویژه زنان در بحران‌ها، محور اقدامات شهرداری تهران خانه‌تان برق می‌زند، اما چرا هیچ‌کس نمی‌خندد؟ | راهنمای رهایی از وسواس تمیزی برای مادران نگاهی به معجزه ۴ دقیقه‌ای «پیش‌قدم شدن» در آشتی زوجین| مهارتی که نشانه بالاتر بودن هوش عاطفی (EQ) است تجلیل از ۱۱۰ مادر طلبه و اساتید دارای ۴ فرزند و بیشتر حوزه علمیه خراسان در حرم مطهر رضوی تغییر الگوی فرزندآوری در کشور| تعداد فرزندان اول از تعداد فرزندان دوم بیشتر شده است بررسی نقش و جایگاه پروین اعتصامی در آموزش و پرورش افغانستان در یک نشست فرهنگی روایت شهادت شهیده «سیده مهدیس حمیدی» در جنگ تحمیلی سوم از زبان پدر| همه چیز در چند ثانیه تغییر کرد نگاه جلال آل‌احمد به نقش زنان در تحولات انقلاب اسلامی چه بود؟ آیا می توان در آشپزی، صرفه جویی کرد؟| معرفی راهکارهایی ساده برای کاهش دورریز مواد غذایی
سرخط خبرها
بازگشت دختران هندبالیست خراسانی به میدان لیگ‌برتر

بازگشت دختران هندبالیست خراسانی به میدان لیگ‌برتر

  • کد خبر: ۴۱۰۳۴۴
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۰
سازمان لیگ بسکتبال برخلاف لیگ مردان که به مختومه‌شدن آن رأی داد، به‌دنبال تعیین‌تکلیف لیگ‌برتر بانوان است.

مژده رنگیان| شهرآرانیوز؛ ملی‌پوش خراسانی بسکتبال و والیبال برای رسیدن به جام قهرمانی دوباره راهی لیگ‌برتر می‌شوند. سازمان لیگ بسکتبال برخلاف لیگ مردان که به مختومه‌شدن آن رأی داد، به‌دنبال تعیین‌تکلیف لیگ‌برتر بانوان است و به همین منظور زمان برگزاری فینال لیگ‌برتر زنان را در صورت فراهم‌بودن اوضاع، هجدهم اردیبهشت و در تهران میان تیم‌های استقلال تهران و آکادمی سحر اعلام کرد.

در صورت نیاز به دیدار سوم فینال، این دیدار یکشنبه، بیستم اردیبهشت، در تهران برگزار خواهد شد.

دیدار نخست فینال لیگ‌برتر بسکتبال زنان هشتم اسفند پارسال برگزار شد و در آن آبی‌پوشان موفق به شکست حریفشان شدند. 

قرار بود دومین جدال میان این دو تیم به فاصله دو روز، در تاریخ دهم اسفند، برگزار شود، اما لغو شد. در ترکیب این تیم‌ها، مهسا کرانی، ملی‌پوش خراسانی بسکتبال، با پیراهن تیم استقلال حضور دارد و می‌خواهد امسال با تیم جدیدش در بیست‌سالگی یک قهرمانی دیگر تجربه کند. کرانی پارسال با تیم سحر توانست جام طلایی را بالای سر ببرد. از سوی دیگر، کمیته مسابقات فدراسیون هندبال هم خبر داده است که دو هفته پایانی لیگ‌برتر هندبال زنان به‌صورت متمرکز و به میزبانی دو باشگاه فولاد مبارکه سپاهان و نامی‌نو در شهر اصفهان برگزار خواهد شد.

لیگ‌برتر هندبال زنان تا هفته دوازدهم با هشت تیم برگزار شد و پس از آن به‌دلیل وضعیت جنگی مانند دیگرلیگ‌ها متوقف شد. حالا دیدار‌های هفته سیزدهم و چهاردهم لیگ‌برتر زنان از بیست‌ودوم تا بیست‌وپنجم اردیبهشت برگزار می‌شود تا تکلیف قهرمان و نایب‌قهرمان و همچنین تیم‌های سقوط‌کننده مشخص شود.

آرزو کیانی‌آرا، تنهاملی‌پوش مشهدی، نیز در این دو هفته با پیراهن نفت‌وگاز گچساران به میدان می‌رود. نفت‌وگاز اکنون با هجده امتیاز در رده سوم جدول جای دارد. سپاهان و سنگ‌آهن بافق نیز با ۲۲امتیاز در رده‌های اول و دوم جای گرفته‌اند. کیانی‌آرا و تیمش در دو بازی پیش‌رو با تیم‌های پایین‌تر از خود دیدار می‌کنند و هنوز این شانس را دارند که بتوانند به جام قهرمانی برسند. در بازی نخست نیز دو مدعی اصلی یعنی سپاهان و سنگ‌آهن بافق در دیداری فینال‌گونه با هم دوئل خواهند کرد. در پایین جدول نیز آذرخش هرمزگان و کسری گرمدره البرز در آستانه سقوط به لیگ‌یک هستند. آرزو کیانی‌آرا، ملی‌پوش مشهدی، در سطح باشگاهی کارنامه درخشانی دارد و تاکنون هشت مدال طلای قهرمانی لیگ‌برتر را کسب کرده است؛ او پنج‌سال با تیم ثامن‌الحجج (ع) مشهد قهرمان لیگ شد و با اشتادسازه مشهد، لارستان و بافق هم جام قهرمانی را بالای سر برد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.