استقبال بی‌نظیر از ریحانه کریمی «نخستین مدال‌آور وزنه‌برداری زنان ایران در بازی‌های آسیایی» در فرودگاه مشهد ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید سید مهدی نبوی‌نژاد کلمات ساده در زندگی مشترک، «پلِ صمیمیت» میان زوجین را می‌سازند پایان هفته دوم لیگ برتر هندبال زنان با برتری صدرنشینان حذف تیم ملی پدل زنان ایران در مرحله یک چهارم بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ روایت مادر از مسیر قهرمانی ریحانه کریمی | از پدیده جودو تا قله جهانی وزنه‌برداری زیارت امین‌الله و آل یاسین در رواق حضرت نرجس خاتون (س) حرم رضوی طنین‌انداز می‌شود (۹ مهر ۱۴۰۵) نظم و رفتار در مترو مسئولیت مدیریت شهری یا تکلیف شهروندی؟ اشتغال و مسکن؛ پیش‌نیاز سیاست‌های جمعیتی هشدار سازمان غذا و دارو: فریب فیلر‌های ارزان و اینترنتی را نخورید چند جمله معجزه‌آسا برای خاموش کردن شعله‌های آتش در زندگی مشترک گرایش به حجاب در فرانسه افزایش یافت آشپزی | دستور پخت دلمه برگ مو لرستانی آغاز اردوی تیم ملی فوتسال بانوان از ۱۴ مهرماه ۱۴۰۵ حفظ وزن سالم؛ عامل اصلی در پیشگیری از سرطان پستان بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | تیم پدل زنان به مرحله یک چهارم راه یافت آشپزی | چطور غذا‌های سرخ‌کردنی را بپزیم که به تابه نچسبند؟ روایت هنگامه هادیانی از فراز و فرودهایش در رشته ژیمناستیک | سطح مسابقات آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ بالا بود مادر بیمار و فرزندانش از سقوط از طبقه پنجم نجات یافتند | ماجرا چه بود؟ شگرد مکارانه زن خارجی برای سرقت چه بود؟ + عکس متهم
سرخط خبرها
پرداخت حدود ۲۰۹ هزار میلیارد تومان تسهیلات ازدواج به متقاضیان در سال ۱۴۰۴

پرداخت حدود ۲۰۹ هزار میلیارد تومان تسهیلات ازدواج به متقاضیان در سال ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۴۱۶۶۷۰
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۲۴
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: طی سال ۱۴۰۴ بیش از ۲۰۸ هزار و ۶۸۸ میلیارد تومان و نزدیک به ۲۰۹ همت تسهیلات ازدواج به ۶۲۱ هزار و ۶۲۵ متقاضی در سراسر کشور پرداخت شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا رحیمی اظهار کرد: طی سال ۱۴۰۴ بیش از ۲۰۸ هزار و ۶۸۸ میلیارد تومان و نزدیک به ۲۰۹ همت تسهیلات ازدواج به ۶۲۱ هزار و ۶۲۵ متقاضی در سراسر کشور پرداخت شده و در پایان سال حدود ۵۴۱ هزار نفر نیز در صف انتظار بودند. این میزان تنها معادل ۲ درصد از کل تسهیلات شبکه بانکی است.

وی یکی از مشکلات دیرینه جوانان در تعامل با شبکه بانکی، سخت‌گیری در ضمانت و طولانی بودن روند بررسی پرونده‌ها و کمبود اعتبارات مورد نیاز در اختیار بانک‌های عامل دانست و ادامه داد: طبق آمار تا کنون ۵۴۹ هزار و ۹۷۱ نفر از متقاضیان در صف انتظار هستند و موفق به دریافت وام ازدواج نشده‌اند.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان افزود: جوانانی که ماه‌ها و حتی بیش از یک سال در انتظار دریافت تسهیلات می‌مانند، عملاً از مزایای حمایتی قانون‌گذار در زمان مناسب محروم می‌شوند. این وضعیت می‌تواند آغاز زندگی مشترک را به تأخیر بیندازد، هزینه‌های خانوار را افزایش دهد و در نهایت اعتماد عمومی به سیاست‌های حمایتی دولت را تضعیف کند.

رحیمی اظهار کرد: در حال حاضر تعداد افراد حاضر در صف بیشتر از میزانی است که بانک‌ها در یک سال وام می‌دهند. این مسئله میزان انتظار برای دریافت وام ازدواج را به طور میانگین به بیشتر از یک سال افزایش داده است. باید توجه داشت که تأخیر در پرداخت وام ازدواج فقط یک موضوع اقتصادی نیست، بلکه تبعات اجتماعی گسترده‌ای دارد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.