بازی‌های آسیایی ناگویا | دختر تکواندوکار ایرانی طلای پانزدهم ایران را گرفت معرفی ۴ تیم منتخب مسابقات «کوثران جان‌فدا» در مشهد بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | بانوی جودوکار ایرانی باید برای مدال برنز مبارزه کند هفته سوم لیگ برتر فوتبال زنان امروز (جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵) برگزار می‌شود | اوج رقابت در صدر جدول بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | سومین عضو تیم ملی جودو بانوان ایران به مرحله بعد صعود کرد استقبال بی‌نظیر از ریحانه کریمی «نخستین مدال‌آور وزنه‌برداری زنان ایران در بازی‌های آسیایی» در فرودگاه مشهد ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید سید مهدی نبوی‌نژاد کلمات ساده در زندگی مشترک، «پلِ صمیمیت» میان زوجین را می‌سازند پایان هفته دوم لیگ برتر هندبال زنان با برتری صدرنشینان حذف تیم ملی پدل زنان ایران در مرحله یک چهارم بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ روایت مادر از مسیر قهرمانی ریحانه کریمی | از پدیده جودو تا قله جهانی وزنه‌برداری زیارت امین‌الله و آل یاسین در رواق حضرت نرجس خاتون (س) حرم رضوی طنین‌انداز می‌شود (۹ مهر ۱۴۰۵) نظم و رفتار در مترو مسئولیت مدیریت شهری یا تکلیف شهروندی؟ اشتغال و مسکن؛ پیش‌نیاز سیاست‌های جمعیتی هشدار سازمان غذا و دارو: فریب فیلر‌های ارزان و اینترنتی را نخورید چند جمله معجزه‌آسا برای خاموش کردن شعله‌های آتش در زندگی مشترک گرایش به حجاب در فرانسه افزایش یافت آشپزی | دستور پخت دلمه برگ مو لرستانی آغاز اردوی تیم ملی فوتسال بانوان از ۱۴ مهرماه ۱۴۰۵ حفظ وزن سالم؛ عامل اصلی در پیشگیری از سرطان پستان
سرخط خبرها
برگزاری مراسم عقد ۵۰۰ زوج جوان در حرم امام رضا (ع) همزمان با عید غدیر

برگزاری مراسم عقد ۵۰۰ زوج جوان در حرم امام رضا (ع) همزمان با عید غدیر

  • کد خبر: ۴۱۹۸۱۹
  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۳
مسئول رواق عقد حرم مطهر رضوی از برگزاری مراسم عقد ۵۰۰ زوج جوان در حرم امام رضا (ع) همزمان با عید غدیر خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ همزمان با دهه امامت و ولایت، بارگاه منور رضوی آماده میزبانی از زوج‌های جوانی است که پیمان مشترک خود را در فضای معنوی این آستان مقدس جاری می‌کنند. علیرضا پورعلی، کارشناس فرهنگی و مسئول رواق عقد حرم مطهر رضوی به تشریح فعالیت‌های بخش «انیس رضوان» در ارائه خدمات به زوج‌های جوان پرداخت.

ثبت رکورد ۵۲۵ عقد در یک شبانه‌روز

پورعلی با اشاره به آمار صعودی عقد ازدواج در بارگاه منور رضوی اظهار کرد: در سال گذشته مجموعاً بیش از ۲۳ هزار واقعه عقد در این آستان مقدس به ثبت رسید که به‌طور میانگین شامل ۶۰ عقد در روز است. 

وی افزود: در سالروز ازدواج حضرت زهرا (س) و امیرالمؤمنین (ع)، رکورد ۵۲۵ عقد در ۲۴ ساعت ثبت شد و پیش‌بینی می‌شود با توجه به پیش‌ثبت‌نام ۵۱۰ زوج تا این لحظه، در روز عید غدیر نیز رکورد جدیدی ثبت شود.

تسهیلات ویژه؛ از مهمانسرای حضرت تا طرح «سبک زندگی رضوی»

این کارشناس فرهنگی حرم مطهر درباره تسهیلات اهدایی به زوجین بیان کرد: آستان قدس رضوی برای زوج‌هایی که خطبه عقد آنان در حرم جاری می‌شود، فیش مهمانسرای حضرت رضا (ع) را در نظر گرفته است که این عزیزان تا یک سال فرصت دارند از این سفره متبرک بهره‌مند شوند.

وی همچنین به طرح جامع «سبک زندگی رضوی» اشاره کرد و گفت: تمامی زوج‌هایی که از تاریخ عقد آنان کمتر از یک سال گذشته باشد، می‌توانند در این طرح ثبت‌نام کنند. این طرح شامل پنج خدمت محوری از جمله مشاوره رایگان، دوره‌های آموزشی حضوری و غیرحضوری، هدایای فرهنگی و خدمات خادم‌یاری خانواده است.

ترویج ازدواج آسان

پورعلی با تأکید بر اهمیت الگوبرداری از سیره ائمه معصومین (ع) عنوان کرد: در بارگاه رضوی تلاش می‌شود فرهنگ «ازدواج آسان» که مورد تأکید رهبر شهید انقلاب و بزرگان انقلاب است، ترویج شود. در این راستا توصیه می‌شود زوجین در تعیین مهریه، سیره حضرت زهرا (س) را الگوی خود قرار دهند تا برکت معنوی این آستان شامل حال زندگی آنان شود.

وی همچنین با اشاره به اهمیت رعایت آداب حضور در این حریم قدسی، بر لزوم رعایت پوشش مناسب تاکید کرد و افزود: با توجه به درخواست‌های زائران در سامانه ۱۳۸، انتظار می‌رود زوجین و همراهان آنان با رعایت کامل حجاب (چادر) و پرهیز از پوشش‌های نامتناسب با فضای معنوی حرم، در پاسداشت حرمت این بارگاه مقدس سهیم باشند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.