ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید ابوالفضل حسن زاده سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد ارتقای سلامت کلیه‌ها در دوران بارداری با مصرف آب چغندر روایتی از عادی‌شدن مصرف دخانیات در میان زنان | آمار‌ها چه می‌گویند؟ مشخص شدن سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال | مذاکرات برای جذب بازیکنان آغاز شد زنگ خطر «نامرئی شدن» در زندگی مشترک را جدی بگیرید فعالیت غرفه تولید دست‌سازه‌های تزئینی در عرصه میدان شهدا آغاز شد | خدمت‌رسانی دختران نوجوانان مشهدی در دهه پایانی ماه صفر انتشار برخی آمار‌های نادرست درباره تعداد «مجردان قطعی» در کشور | مجرد بودن با تجرد قطعی متفاوت است افزایش سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ کشور | دسترسی به تسهیلات بانکی تسهیل می‌شود توصیه مادر رهبر شهید به همه مادران: به بچه‌هایتان دروغ نگویید تا آن‌ها هم دروغ نگویند دمپختک گوجه و سیب زمینی، غذایی محبوب و خوشمزه + فوت‌وفن‌های پخت اربعین، وقتی به مشهد می‌رسد رقابت باشگاه‌ها برای جذب بازیکنان شاخص در فصل جدید لیگ برتر فوتبال زنان ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند نجات جان مادر باردار سنندجی با یک عمل جراحی دشوار نگاهی به برنامه بازی تیم ملی ایران در رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان آسیا میزبانی بوستان «رجا» از بانوان عزادار در دهه پایانی صفر روضه‌ای که پل بود به کوچه پس کوچه‌های مدینه با مصرف روزانه گردو با پوکی استخوان مبارزه کنید انجام کدام فعالیت‌های روزمره در دوران بارداری ممنوع است؟
سرخط خبرها
سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد

سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد

  • کد خبر: ۴۳۷۴۸۳
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۳
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: سهم حدود پنج درصدی زنان از کل اهدای خون کشور متناسب با این ظرفیت نیست و باید با شناخت و رفع موانع مشارکت، برای افزایش این سهم تا حداقل ۳۰ درصد تلاش کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر اظهار کرد: سهم حدود پنج درصدی زنان از کل اهدای خون کشور متناسب با این ظرفیت نیست و باید با شناخت و رفع موانع مشارکت، برای افزایش این سهم تا حداقل ۳۰ درصد تلاش کنیم.

وی ادامه داد: سال گذشته با امضای تفاهم‌نامه و ابلاغ دستورالعمل به استان‌ها، افزایش مشارکت زنان در اهدای خون در دستور کار قرار گرفت و اقداماتی نیز در این زمینه انجام شد، اما برای ایجاد یک تغییر پایدار، اقدامات اجرایی باید با شناخت دقیق موانع مشارکت زنان همراه شود.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده حفظ جان مردم را یکی از مهم‌ترین اولویت‌های دولت چهاردهم برشمرد و افزود: اقداماتی همچون پویش «نه به تصادف»، «همه با هم علیه سرطان»، توسعه انرژی‌های پاک و حمایت از اهدای خون نیز در همین چارچوب دنبال می‌شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.