جزئیاتی از حضور تیم ملی فوتسال دختران زیر ۱۸ سال در تورنمنت داکار برگزاری اجتماع سراسری «جشن فرشته‌ها» در خیابان کشوردوست تهران وقتی زنان پیشگامان حماسه می‌شوند| از اسطوره تا امروز مکتب حضرت معصومه (س) در خیابان؛ چرا دختران ایران معادله دشمن را به هم زدند؟ دنیای دخترانه علت دیر حرف زدن کودک چیست؟ | آشنایی با مراحل طبیعی رشد گفتار نگاهی به محور‌های بازنمایی «سبک زندگی مومنانه» در رسانه‌ها تکلیف نماینده ایران در لیگ قهرمانان فوتبال زنان آسیا چه می‌شود؟ تیم ملی والیبال نشسته بانوان می‌تواند در جمع چهار تیم برتر جهان باشد وزیر راه و شهرسازی: بانوان، ستون‌های استوار ایران در همه عرصه‌ها هستند نگاهی به نقش آفرینی زنان در رزمایش جان فدای ایران در پایتخت| برای مقابله با دشمن متجاوزگر آماده نبردیم حضور مقتدرانه جامعه ورزش بانوان در رزمایش بزرگ «دختران جان‌فدای ایران» برگزاری مراسم قرعه‌کشی والیبال جام ملت‌های آسیا| حریفان تیم بانوان ایران کدام کشورها هستند؟ انتشار نامه شهید علی لاریجانی به همسرش
سرخط خبرها
موفقیت ۶۰ درصدی مراکز درمان ناباروری در موضوع تعیین جنسیت

موفقیت ۶۰ درصدی مراکز درمان ناباروری در موضوع تعیین جنسیت

  • کد خبر: ۲۱۰۲۸۵
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۸
دکتر آمنه لاهوتی، جراح زنان و فلوشیپ نازایی گفت: تعیین جنسیت دغدغه تعداد زیادی از افرادی است که به مراکز ناباروری مراجعه می‌کنند. آی وی اف با وجود اینکه امکان تعیین جنسیت انتخابی را فراهم می‌کند، برای این کار طراحی نشده و در واقع روشی برای درمان ناباروی محسوب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، بررسی ژنتیک جنین‌ها در آزمایشگاه پس از لقاح آزمایشگاهی اسپرم و تخمک به دو دلیل انجام می‌شود:

۱-تعیین سلامت جنین (PGS)

۲-تعیین جنسیت جنین (PGD)

زوج‌هایی که به دلایل مختلف تمایل دارند تا جنسیت جنین خود را انتخاب کنند (هرچند این روش با توصیه پزشک و به دلایل پزشکی نباشد و فقط انتخاب خودشان باشد)، پیشرفت‌های علمی این امکان را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد تا انتخاب جنسیت جنین شان را با دقت ۹۵-۹۸ درصد انجام دهند.

در مواردی که مشکل ژنتیکی‌ای در زوجین وجود داشته باشد برای کاهش شانس انتقال آن ژن معیوب، جنین شناسان یک سلول از هشت سلول جنین سه روزه را بر می‌دارند و برای بررسی‌های بیشتر به آزمایشگاه ژنتیک ارجاع می‌دهند تا جنینی که حامل ژن معیوب هست حذف شود.

از همین روش برای تعیین نوع جنس جنین به دلایل درمانی یا صرفا به درخواست والدین استفاده می‌کنند. اگرچه امکان تعیین جنسیت از سه روزگی جنین تشکیل شده با استفاده از روش آی وی اف وجود دارد، اما نه تنها نتیجه بخش بودن روش آی وی اف برای بارداری در بهترین حالت ٥٠ تا ٦٠درصد است بلکه ممکن است برداشت سلول از جنین برای تعیین جنسیت به سلامت وی آسیب بزند و ۱۰ درصد از شانس موفقیت ان جنین بکاهد.

در چنین شرایطی توصیه می‌شود زوجینی که قصد فرزندآوری دارند برای فرزند اول اقدام به تعیین جنسیت با آی وی اف نکنند تا شانس بالاتری برای بارداری سالم داشته باشند.

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.