کاهش وزن پس از زایمان یک فرایند تدریجی است راهکار‌هایی برای سرحال‌ماندن گیاهان آپارتمانی در فصل پاییز داشتن فعالیت بدنی یک الزام اجباری برای بیماران قلبی است اسید‌های چرب امگا۳ موجود در گردو برای عملکرد مغز، حافظه و عملکرد شناختی، حیاتی است اختلال در عملکرد تیروئید می‌تواند روی فرکانس رشد فعال مو‌ها تأثیرگذار باشد از نان بلوط تا شله ناردون در روستای «اَلگن» کهگیلویه و بویراحمد نام کودک می‌تواند بر هویت، شخصیت و وضعیت اجتماعی‌اش تأثیر بگذارد سهم بالای بانوان متقاضی آزمون پروانه کارآموزی وکالت کانون‌های وکلای دادگستری هر کسی سی خودش! تشخیص و کاهش شرمندگی در کودکان، یک مهارت ضروری برای همه والدین است ۱۷ پایگاه اورژانس بانوان در شهر‌های بزرگ کشور فعال است ایران رتبه ششم مشارکت زنان در مشاغل مرتبط با گردشگری در جهان را دارد با علائم پوستی دیابت یا پیش‌دیابت بیشتر آشنا شوید شناسایی ۶۰۰ مادر مبتلا به سوء‌تغذیه در استان سمنان مصرف روزانه خرما به بهبود سلامت مغز و حافظه کمک می‌کند بهترین ورزش برای زنان باردار، یوگا است جمعی از بانوان مشهدی درراستای کمک به مردم لبنان و فلسطین، تصمیم به «کنشگری زنانه» گرفتند
سرخط خبرها
احکام روزه زنان در ایام عادت ماهانه چگونه است؟

احکام روزه زنان در ایام عادت ماهانه چگونه است؟

  • کد خبر: ۲۱۸۰۳۹
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۱
روزه گرفتن برای خانم‌ها در ماه مبارک رمضان با توجه به اینکه دوره عادت ماهانه را می‌گذرانند احکام ویژه‌ای دارد که بهتر است به آن توجه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان بخشی از احکام بانوان مربوط به روزه گرفتن را در اینجا ذکر می‌کنیم.

اگر زنی مستحاضه باشد و فراموش کند که غسل کند روزه او قبول است؟

مستحاضه اگر غسل مغرب را انجام داده، روزه صحیح است و الا امساک کند و قضا کند، ولی در مورد سایر غسل‌ها روزه صحیح است.

چنانچه زن بعد از اذان صبح از خون حیض یا نفاس پاک شود یا در میان روزه خون حیض مشاهده نماید، روزه‌ی او چه حکمی دارد؟

اگر زن بعد از اذان صبح از خون حیض یا نفاس پاک شود نمی‌تواند روزه بگیرد و اگر روزه رمضان بوده باید بعد از ماه رمضان، آن را قضا کند، همچنین اگر در اثناء روز خون حیض یا نفاس ببیند اگرچه نزدیک مغرب باشد مگر این‌که بعد از غروب آفتاب خون ببیند که در این صورت روزه آن روز صحیح است.

اگر زن حائض یا نفساء(خون نفاس) قبل از اذان صبح پاک شوند، اما در انجام غسل کوتاهی نماید روزه‌ی او چه حکمی دارد؟

اگر زن پیش از اذان صبح از حیض یا نفاس پاک شود و در غسل کردن کوتاهى کند، بنابر احتیاط واجب روزه‌اش باطل است، ولى چنانچه کوتاهى نکند، مثلاً منتظر باشد که حمّام باز شود یا آب حمّام گرم شود و تا اذان غسل نکند درصورتی‌که تیمّم کرده باشد روزه او صحیح است.

چنانچه زنی در ماه رمضان قبل از اذان صبح از حیض یا نفاس پاک شود، اما وقت تنگ باشد، وظیفه‌ی او چیست؟

اگر در ماه مبارک رمضان پیش از اذان صبح از حیض یا نفاس پاک شود و براى غسل وقت ندارد تیمّم کند و روزه‌اش صحیح است، امّا اگر براى هیچ‌کدام از غسل و تیمّم وقت ندارد باید بعداً غسل کند و روزه او نیز صحیح است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.