ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید ابوالفضل حسن زاده سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد ارتقای سلامت کلیه‌ها در دوران بارداری با مصرف آب چغندر روایتی از عادی‌شدن مصرف دخانیات در میان زنان | آمار‌ها چه می‌گویند؟ مشخص شدن سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال | مذاکرات برای جذب بازیکنان آغاز شد زنگ خطر «نامرئی شدن» در زندگی مشترک را جدی بگیرید فعالیت غرفه تولید دست‌سازه‌های تزئینی در عرصه میدان شهدا آغاز شد | خدمت‌رسانی دختران نوجوانان مشهدی در دهه پایانی ماه صفر انتشار برخی آمار‌های نادرست درباره تعداد «مجردان قطعی» در کشور | مجرد بودن با تجرد قطعی متفاوت است افزایش سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ کشور | دسترسی به تسهیلات بانکی تسهیل می‌شود توصیه مادر رهبر شهید به همه مادران: به بچه‌هایتان دروغ نگویید تا آن‌ها هم دروغ نگویند دمپختک گوجه و سیب زمینی، غذایی محبوب و خوشمزه + فوت‌وفن‌های پخت اربعین، وقتی به مشهد می‌رسد رقابت باشگاه‌ها برای جذب بازیکنان شاخص در فصل جدید لیگ برتر فوتبال زنان ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند نجات جان مادر باردار سنندجی با یک عمل جراحی دشوار نگاهی به برنامه بازی تیم ملی ایران در رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان آسیا میزبانی بوستان «رجا» از بانوان عزادار در دهه پایانی صفر روضه‌ای که پل بود به کوچه پس کوچه‌های مدینه با مصرف روزانه گردو با پوکی استخوان مبارزه کنید انجام کدام فعالیت‌های روزمره در دوران بارداری ممنوع است؟
سرخط خبرها
احکام روزه زنان در ایام عادت ماهانه چگونه است؟

احکام روزه زنان در ایام عادت ماهانه چگونه است؟

  • کد خبر: ۲۱۸۰۳۹
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۱
روزه گرفتن برای خانم‌ها در ماه مبارک رمضان با توجه به اینکه دوره عادت ماهانه را می‌گذرانند احکام ویژه‌ای دارد که بهتر است به آن توجه کنند.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان بخشی از احکام بانوان مربوط به روزه گرفتن را در اینجا ذکر می‌کنیم.

اگر زنی مستحاضه باشد و فراموش کند که غسل کند روزه او قبول است؟

مستحاضه اگر غسل مغرب را انجام داده، روزه صحیح است و الا امساک کند و قضا کند، ولی در مورد سایر غسل‌ها روزه صحیح است.

چنانچه زن بعد از اذان صبح از خون حیض یا نفاس پاک شود یا در میان روزه خون حیض مشاهده نماید، روزه‌ی او چه حکمی دارد؟

اگر زن بعد از اذان صبح از خون حیض یا نفاس پاک شود نمی‌تواند روزه بگیرد و اگر روزه رمضان بوده باید بعد از ماه رمضان، آن را قضا کند، همچنین اگر در اثناء روز خون حیض یا نفاس ببیند اگرچه نزدیک مغرب باشد مگر این‌که بعد از غروب آفتاب خون ببیند که در این صورت روزه آن روز صحیح است.

اگر زن حائض یا نفساء(خون نفاس) قبل از اذان صبح پاک شوند، اما در انجام غسل کوتاهی نماید روزه‌ی او چه حکمی دارد؟

اگر زن پیش از اذان صبح از حیض یا نفاس پاک شود و در غسل کردن کوتاهى کند، بنابر احتیاط واجب روزه‌اش باطل است، ولى چنانچه کوتاهى نکند، مثلاً منتظر باشد که حمّام باز شود یا آب حمّام گرم شود و تا اذان غسل نکند درصورتی‌که تیمّم کرده باشد روزه او صحیح است.

چنانچه زنی در ماه رمضان قبل از اذان صبح از حیض یا نفاس پاک شود، اما وقت تنگ باشد، وظیفه‌ی او چیست؟

اگر در ماه مبارک رمضان پیش از اذان صبح از حیض یا نفاس پاک شود و براى غسل وقت ندارد تیمّم کند و روزه‌اش صحیح است، امّا اگر براى هیچ‌کدام از غسل و تیمّم وقت ندارد باید بعداً غسل کند و روزه او نیز صحیح است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.