پدیده سالمندی زنانه بحران آینده کشور است | قصه و غصه مادربزرگ‌های تنها برگزاری آزمون جذب مدرسان آموزش خانواده در خراسان رضوی بانویی شریف در کربلا که کمتر کسی آن را می‌شناسد | طبیبه اهل بیت (ع) بانوان، روایتگر اربعین | دومین نشست رسانه‌ای «دعوتم کن اربعین» برگزار شد تأثیرات عمیق زخم‌های روانی دوران کودکی بر زندگی بزرگسالی برگی از صحیفه سجادیه؛ ثروت برای روزگار پیری بانوان در ادوار المپیک؛ از شاهدخت یونانی تا پرچم‌داری بانوان ایرانی غفلت، کودک‌آزاری پنهان در دنیای مدرن امروز ویدئو | مادرانه، روایتی از دلتنگی مادران شهدای مفقود الاثر | شهید حمیدرضا آزادی آیا خشونت همیشه ظاهری خشن دارد؟ بانوان خراسان به روایت مطبوعات قدیمی در مسیر تبلیغ دین، بدون هیچ چشمداشتی می‌شتابم نذری که به یک روضه خانگی تبدیل شد من پسر آن مادرم! روایتی از «ناهید اسدی»، نخستین بانوی شهید انقلاب اسلامی در مشهد تأثیر مخرب استفاده از تلفن همراه در دوران شیردهی بر نوزاد با این ۵ نکته از مو‌های رنگ شده مراقبت کن دختر چینی مقابل دوربین آن قدر غذا خورد تا  مُرد ویدئو | مادرانه، روایتی از دلتنگی مادران شهدای مفقود الاثر | شهید علی باغشنی جدل‌های سیاسی والدین، چالش جدید کودکان
سرخط خبرها
قرص‌های ضدبارداری با بروز اضطراب مرتبط هستند

قرص‌های ضدبارداری با بروز اضطراب مرتبط هستند

  • کد خبر: ۲۳۳۱۸۵
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۵
تحقیقات نشان می‌دهد که هورمون‌های مصنوعی موجود در قرص‌های ضدبارداری ممکن است بر سلامت روان تأثیر بگذارند.

به گزارش شهرآرانیوز محققان دریافته‌اند در موش‌هایی که استروژن‌های مصنوعی مورد استفاده در قرص‌های ضدبارداری استفاده شد، نسبت به موش‌هایی که استروژن طبیعی دریافت کردند، علائم اضطراب بیشتری نشان داده شد.

این مطالعه نشان داد که استروژن‌های مصنوعی در مقایسه با استروژن‌های طبیعی با گلوبولین اتصال‌دهنده به هورمون جنسی بالاتر و سطوح هورمون استروئیدی پایین‌تر مرتبط هستند.

استروژن مصنوعی مورد استفاده در اکثر قرص‌های ضدبارداری هورمونی ترکیبی موجود در بازار یک استروژن مصنوعی بسیار قوی به نام اتینیل استرادیول است.

محققان دریافتند موش‌های که استروژن مصنوعی دریافت کردند، پاسخ متفاوتی به وظیفه حافظه فضایی در آزمایش ماز داشتند، که اعتقاد بر این است که با رفتار‌های اضطراب‌مانند در موش‌ها مرتبط است.

نمونه‌های سرم همچنین نشان داد که هر دو نوع استروژن طبیعی و مصنوعی باعث کاهش تستوسترون در گردش می‌شوند.

نویسندگان خاطرنشان کردند که تحقیقات قبلی نشان داده است که سطوح بالاتر تستوسترون و استروژن باعث کاهش رفتار‌های مرتبط با اضطراب و بهبود حافظه فضایی می‌شود. آن‌ها پیشنهاد می‌کنند که نتایجی که دیده‌اند به دلیل تأثیر استروژن‌های مصنوعی بر مغز است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.