مشهد، میزبان مسابقات کشوری شطرنج دختران ۷ گیاه آپارتمانی که عشق را به خانه می‌آورند هشدار جدی درباره صبحانه‌های غلط کودکان! هنگام نظافت خانه مراقب ریه‌ات باش چرا افسانه «نیمه‌گمشده» خطرناک است؟ بررسی مشکلات ناشی از عدم تعادل بین کار و زندگی مشترک برای زوج‌های شاغل نقش محوری زنان در سلامت خانواده و جامعه خانه هرگز مثل قبل نخواهد شد| طلاق والدین در دوران سالمندی و تأثیرات روانی بر فرزندان پرداخت بیش از ۱۷ میلیارد تومان مستمری ماهانه به خانواده‌های دارای فرزندان چندقلو در خراسان رضوی قطع اعتبار دولتی برای  بیمه مادران خانه دار روستایی و عشایر خراسان رضوی دارای سه فرزند و بیشتر زنان در سنین ۲۰ تا ۴۰ سال بیشترین فرزندآوری را در کشور دارند شهریور بهترین ماه برای خانه‌تکانی | از پاکیزگی تا پیشگیری از بیماری‌های فصلی ۹ گیاه آپارتمانی سمی که برای کودکان خطرناک هستند! چهره‌های کوچکی که زود بزرگ می‌شوند | پشت پرده بلوغ زودرس چیست؟ پدافند فرهنگی ما به درستی عمل نمی‌کند | انسیه شاه‌حسینی زنگ خطر را برای سینمای ایران به صدا درآورد
سرخط خبرها
۷۰درصد جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران، بانوان هستند

۷۰درصد جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران، بانوان هستند

  • کد خبر: ۲۳۷۳۵۶
  • ۱۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۹
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ۷۰ درصد جامعه هدف این نهاد را بانوان تشکیل می‌دهند که در تلاش هستیم تا بهترین خدمات را برای آنان داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از اداره کل بنیاد شهید البرز، سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی روز چهارشنبه، در آیین بهره‌برداری از اولین مرکز فرهنگی‌تفریحی مادران، همسران و دختران شهدا و جانبازان البرز با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به‌ویژه سیدالشهدای خدمت آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی و شهدای همراه گفت: ۷۰ درصد جامعه هدف این نهاد را بانوان تشکیل می‌دهند که تلاش هستیم تا بهترین خدمات را برای آنان داشته باشیم.

وی افزود: بنابراین بسیاری از مجموعه‌هایی که اختصاصی بود، تبدیل به مرکزی برای پایش سلامت، کتابخانه، فضای ورزشی به منظور استفاده خانواده‌های گران‌قدر شهدا و جانبازان شده است.

وی بیان کرد: تبدیل مجموعه‌های اختصاصی تفریحی به مجموعه‌های عمومی درواقع نه‌گفتن به اشرافیت بوده و با توجه به نگاه ویژه‌ای که به بانوان جامعه هدف خود به منظور تکریم از آنان داریم، در تلاش برای تحقق هرچه‌بیشتر این مهم هستیم.

معاون رئیس‌جمهور در ادامه گفت: بنابراین تلاش می‌شود تا مجموعه‌های تفریحی بیشتری برای استفاده این بزرگواران در سطح کشور ایجاد شود.

مشی شهید رئیسی از خدمات اختصاصی دور بود

وی با اشاره به اینکه مشی شهید رئیسی از ارائه خدمات اختصاصی دور بود، گفت: بر این اساس دیدیم که در بعضی از جا‌ها ویلا و مجموعه خاصی که بود، در آن‌ها به روی عموم باز شد.

قاضی‌زاده‌هاشمی گفت: بنابراین مراکز اختصاصی تبدیل به مراکز اردویی شد و ویلا‌ها برای استفاده جوانان کشور تغییر کاربری یافت.

وی یادآور شد: مجموعه‌ای که در استان البرز امروز شاهد آن هستیم، بیش از ۲۰ سال است خدمت‌رسانی اردویی به خانواده شهدا و ایثارگران می‌کند؛ این مجموعه، مرکزی داشت که ویلای خاصی بود در دولت‌های گذشته و مسئولان تراز اول از آن استفاده می‌کردند که در دولت سیزدهم، تبدیل به مجموعه عمومی شد.

معاون رئیس‌جمهور تاکید کرد: امکاناتی که در اختیار بنیاد شهید است، متعلق به خانواده‌های شهدا و جانبازان است. اگر جایی هم دریغ شده تا این امکانات در اختیار عموم قرار گیرد، غلط بوده است.

وی بیان کرد: مجموعه تفریحی که امروز در استان البرز شاهد آن هستیم، از مراکز شهری دور است؛ بنابراین لازم است در آن، اقامتگاه‌های شبانه‌روزی و خوابگاهی را برای استفاده راحت‌تر خانواده شهدا و جانبازان تدارک دید.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.