احکام شرعی بانوان | آیا کاشت مژه جایز است؟ روایت زندگانی حکیمه خاتون (س) و حدیثه خاتون (س) در رُمان «حاء مشدّد» ماموریت جدید بانوی مربی مشهدی فوتسال در لیگ برتر روایت زندگی مرحومه مهین افشان پور، از استادان برجسته نگارگری ایران هم زمان با سالروز درگذشتش تازه‌ترین لیست لوسیون‌ها و محصولات پوست غیرمجاز اعلام شد آشپزی | طرز تهیه ساندویچ بادمجان؛ گزینه‌ای خوشمزه برای گیاهخواران چرا نسل جدید کمتر دورهم جمع می‌شود؟ | افزایش تعداد دورهمی‌های خانوادگی؛ یک راهکار مناسب صدور مجوز برای زنان صیاد جزیره هنگام | به رسمیت شناختن بخشی از ظرفیت انسانی و اقتصادی یک جامعه محلی نگاهی کوتاه به روایات و احادیث مربوط زندگی مادر امام زمان (ع) درباره بانو حُدَیث، مادر امام حسن عسکری (ع) چه می‌دانید؟ یافتن امیدی تازه برای مهار سرطان پستان مسابقات قهرمانی والیبال آسیا | تیم ملی زنان ایران با پیروزی شروع کرد چرا تشخیص اضطراب در کودکان دشوار است؟ فرمول طلایی سوالات شب خواستگاری که شما را به ازدواج موفق می‌رساند خانه داری | چگونه سینی فر را بدون دردسر تمیز کنیم؟ یخ چای با طعم نعنا و سیب؛ یک نوشیدنی خنک و مناسب برای فصل گرما + طرز تهیه برگزاری دومین دیدار حساس خاتون بم در سومین دوره لیگ قهرمانان زنان آسیا امروز (پنج شنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵) معرفی گام‌های شجاعانه برای آغاز یک زندگی عاشقانه و کم‌خرج
سرخط خبرها
اهدای مدال تاریخی بانوان جهان به موزه حرم مطهر امام‌رضا(ع)

اهدای مدال تاریخی بانوان جهان به موزه حرم مطهر امام‌رضا(ع)

  • کد خبر: ۲۳۸۴۴۹
  • ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۳
کارینا کرمی، دارنده اولین مدال ایران در تاریخ رشته مچ‌اندازی بانوان جهان، مدال برنز جهان قزاقستان و کاپ طلای آسیا را به موزه حرم مطهر رضوی اهدا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، اهدای مدال به بارگاه ملکوتی امام‌رضا‌(ع) طی سال‌های اخیر، افزایش یافته و ورزشکاران و نخبگان عشق و ارادتشان را به امام‌رضا‌(ع) با اهدای مدال‌های ارزشمند خود نشان می‌دهند. 

موزه حرم مطهر رضوی گنجینه‌ای ارزشمند از مدال‌های ورزشی، علمی و فرهنگی را نگهداری و در معرض دید علاقه‌مندان قرار می‌دهد. 

مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی در مراسم اهدای این مدال، در خصوص جایگاه زنان و دختران در اسلام گفت: زن، محور خانواده و پشتیبان نسل‌های آینده است و می‌تواند آینده بهتری را برای جمهوری اسلامی ایران رقم بزند. در حوزه زنان، مقام تدافعی نداریم؛ بلکه باید مقام تهاجم و مطالبه‌گری در خصوص حقوق زنان وجود داشته باشد.

فاطمه دژبرد تصریح کرد: بعد از انقلاب اسلامی، زن ثابت کرد که می‌تواند عفیف، محجبه و باایمان باشد و درعین‌حال در عرصه‌های متفاوت عرض‌اندام کند؛ از همین رو، خانم کرمی با اهدای مدال خود به موزه حرم مطهر رضوی کار ارزشمندی را انجام داده که نشانه ارزش و قدرت زنان در منظومه انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به ارزش و تأثیر زن بر عرصه‌های مختلف بیان کرد: ارزش‌ها و سیره اهل‌بیت‌(ع) تأمین‌کننده سبک زندگی و منش ماست. عزیزانی مثل خانم کرمی به‌عنوان سفیر و نماینده زنان ایرانی، نماد حفظ ارزش‌های دینی و نماد‌های ملی هستند.

مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی خاطرنشان کرد: وظیفه ما ایجاد بستر برای فعالیت بانوان و تسهیلگری برای فعالیت این بزرگواران است. امید می‌رود که سفیران بین‌المللی همانند خانم کرمی در راستای نشر فرهنگ رضوی و نماد‌های ملی و دینی در سطح بین‌المللی افزایش یابند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.