زن مسلمان ایرانی، پرچمدار «الگوی سوم زن» در جهان است دستگیری عوامل انتشار فیلم یک زن با پوشش نامتعارف در یزد حجت‌الاسلام راجی: بانوان ستون حفظ وحدت و آرامش جامعه هستند وقتی برخی زنان در محیط کار به جای حمایت، مانع رشد هم می‌شوند | پدیده «زنبور ملکه» چه توضیحی دارد؟ کدام مهم است؛ پول بیشتر یا زندگی بهتر؟ درباره یکی از ملزومات خواب که در سلامت پوست و مو نقش مهمی دارد | یه بالشت رؤیایی سقوط یک پله‌ای دختر نابغه ایرانی در رنکینگ ماه جولای فدراسیون جهانی شطرنج حضور ۳ ملی‌پوش مشهدی در ترکیب نهایی تیم ملی والیبال‌نشسته زنان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان نقش دوم تخمدان پس از یائسگی کشف شد چرا امام رضا (ع) در نیشابور خانه یک پیرزن گمنام را به قصر بزرگان ترجیح دادند؟ | «بانو پسنده» کیست؟ تغذیه با شیر مادر خطر بیش‌فعالی کودک را کاهش می‌دهد دلمه پیاز، یکی از متفاوت‌ترین و خوش‌عطرترین انواع دلمه + دستور پخت سقوط ۳ پله‌ای بانوی ملی پوش تیراندازی ایران در جدیدترین رنکینگ جهانی برگزاری همایش رستاخیز زنان نوغان در مشهد| بانوان کنشگر و فعال فرهنگی برای تشییع رهبر شهید بسیج می‌شوند تاریخ برگزاری لیگ برتر فوتسال زنان مشخص شد تیم ملی والیبال نشسته زنان ۱۷ تیرماه به مسابقات قهرمانی جهان اعزام می‌شود معرفی چند راهکار ساده به مادران باردار برای حضور ایمن در عزاداری‌های ماه محرم خانواده‌های ایرانی بطور میانگین خواهان بیش از ۲ فرزند هستند| مهم‌ترین مؤلفه اثرگذار بر ازدواج و فرزندآوری چیست؟ شهردار مشهد مقدس: «شهربانونیوز» الگوی کار فرهنگی است عدم توازن در کار‌های خانه، یکی از چالش‌های بسیار رایج و عمیق در روابط زناشویی مدرن
سرخط خبرها
اهدای مدال تاریخی بانوان جهان به موزه حرم مطهر امام‌رضا(ع)

اهدای مدال تاریخی بانوان جهان به موزه حرم مطهر امام‌رضا(ع)

  • کد خبر: ۲۳۸۴۴۹
  • ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۳
کارینا کرمی، دارنده اولین مدال ایران در تاریخ رشته مچ‌اندازی بانوان جهان، مدال برنز جهان قزاقستان و کاپ طلای آسیا را به موزه حرم مطهر رضوی اهدا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، اهدای مدال به بارگاه ملکوتی امام‌رضا‌(ع) طی سال‌های اخیر، افزایش یافته و ورزشکاران و نخبگان عشق و ارادتشان را به امام‌رضا‌(ع) با اهدای مدال‌های ارزشمند خود نشان می‌دهند. 

موزه حرم مطهر رضوی گنجینه‌ای ارزشمند از مدال‌های ورزشی، علمی و فرهنگی را نگهداری و در معرض دید علاقه‌مندان قرار می‌دهد. 

مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی در مراسم اهدای این مدال، در خصوص جایگاه زنان و دختران در اسلام گفت: زن، محور خانواده و پشتیبان نسل‌های آینده است و می‌تواند آینده بهتری را برای جمهوری اسلامی ایران رقم بزند. در حوزه زنان، مقام تدافعی نداریم؛ بلکه باید مقام تهاجم و مطالبه‌گری در خصوص حقوق زنان وجود داشته باشد.

فاطمه دژبرد تصریح کرد: بعد از انقلاب اسلامی، زن ثابت کرد که می‌تواند عفیف، محجبه و باایمان باشد و درعین‌حال در عرصه‌های متفاوت عرض‌اندام کند؛ از همین رو، خانم کرمی با اهدای مدال خود به موزه حرم مطهر رضوی کار ارزشمندی را انجام داده که نشانه ارزش و قدرت زنان در منظومه انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به ارزش و تأثیر زن بر عرصه‌های مختلف بیان کرد: ارزش‌ها و سیره اهل‌بیت‌(ع) تأمین‌کننده سبک زندگی و منش ماست. عزیزانی مثل خانم کرمی به‌عنوان سفیر و نماینده زنان ایرانی، نماد حفظ ارزش‌های دینی و نماد‌های ملی هستند.

مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی خاطرنشان کرد: وظیفه ما ایجاد بستر برای فعالیت بانوان و تسهیلگری برای فعالیت این بزرگواران است. امید می‌رود که سفیران بین‌المللی همانند خانم کرمی در راستای نشر فرهنگ رضوی و نماد‌های ملی و دینی در سطح بین‌المللی افزایش یابند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.