ورود اولین کاروان زائران افغانستانی اربعین به کشور (۳۰ مرداد ۱۴۰۳) ۳۰۶ فقره سرقت در مشهد رمزگشایی شد (۳۰ مرداد ۱۴۰۳) بیش از ۴هزار تن کالا برای مواکب اربعین خراسان رضوی تخصیص یافت در ایام اربعین برای جلوگیری از کمبود ناوگان برون‌شهری در خراسان‌رضوی ۲۷۰ دستگاه اتوبوس اضافه شده است | عزیمت اتباع به کربلا از فردا طرز تهیه سوهان عسلی مغزدار و خوشمزه در خانه + فیلم ثبت ۲۹۰ هزار نفر روز اسکان تابستانی در مدارس خراسان‌رضوی تا مرداد ۱۴۰۳ نوشیدن بیش‌ازحد چای و قهوه چه عوارضی دارد؟ چگونه از سردرد‌های ناشی از کم‌آبی جلوگیری کنیم؟ آسیب‌های روانی باید درمان شوند جریمه تقلب در امتحانات نهایی چیست؟ تردد بیش از ۱۰ هزار زائر اربعین به صورت هوایی تردد بیش از ۱۳۵ هزار نفر از زائران اربعین خراسان رضوی با وسیله شخصی تا صبح امروز، دو میلیون و ۶۰۰ هزار زائر در راهپیمایی اربعین شرکت کرده‌اند (۳۰ مرداد ۱۴۰۳) درس‌هایی از صف‌های طولانی ۱۳ صفر! تشکیل بازار سیاه بلیت اتوبوس در پایانه مسافربری مشهد توصیه رئیس پلیس پیشگیری فراجا به زائران اربعین در خصوص خرید بلیت پرواز ارائه خدمات درمانی به زائران گرمازده در مرز چذابه با بچه حاضر جواب چه کنیم؟ بی‌گدار به آب نزنیم | نکاتی برای جلوگیری از بیماری و غرق شدن هنگام استفاده از استخر نظارت شرکت فرودگاه‌های خراسان رضوی بر فروش بلیت پرواز‌های اربعین افشای راز جنایت مرگبار در پاتوق مصرف مواد مخدر در مشهد + عکس سالروز اجباری شدن نام خانوادگی و شناسنامه در ایران | اولین شناسنامه برای چه کسی صادر شد؟
سرخط خبرها

طرز تهیه سوهان عسلی مغزدار و خوشمزه در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۲۴۶۳۸۱
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰
طرز تهیه سوهان عسلی مغزدار و خوشمزه در خانه + فیلم
سوهان عسلی خوشمزه و مهمان‌پسند را با دستور خاص‌ ما درست کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، سوهان عسلی از آبنبات‌های خاص و خوشمزه‌ای است که می‌توان در مهمانی‌ها و عصرانه‌ها، همراه با نوشیدنی‌های گرم سرو کرد. در ادامه آموزش تهیه سوهان عسلی با مغز‌های دلخواه را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه سوهان عسلی مغزدار

شکر: ۱ پیمانه
عسل: ۴ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
مغزیجات: به میزان دلخواه

طرز تهیه سوهان عسلی مغزدار

ابتدا ظرف مناسبی را روی حرارت می‌گذاریم؛ پس‌از گرم شدن ظرف، شکر، روغن و عسل را همزمان به ظرف اضافه می‌کنیم. دقت کنید که تا حل‌شدن شکر، مواد را هم نزنید.

در مرحله بعد، هنگامی که شکر کاملا حل شد، مواد را هم‌ می‌زنیم و مغزهای دلخواه خود را به مواد اضافه می‌کنیم؛ سپس به کمک قاشق مواد به‌دست‌آمده را داخل سینی یا قالب می‌ریزیم.

بعداز گذشت ده دقیقه، سوهان‌ها سفت می‌شوند و می‌تونیم آن‌ها را به‌راحتی از سینی جدا کنیم و داخل ظرف بچینیم.

امیدوارم از آموزش امروز راضی بوده باشید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->