روایت هایی مستندگونه از اهدای طلا توسط زنان به محور مقاومت در کتاب «جان و دل» صدور پیام دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) خطاب به بانوان و مادران ایرانی| امروز پیام نذر‌های مادران ایران به جهانیان رسیده است مهم‌ترین مأموریت زن تراز انقلاب اسلامی چیست؟ نقش مهم وراثت در چندقلوزایی اشک عشق پای دوخت ۱۳هزار لباس برای مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی پیمان عاشقانه زوج‌های مشهدی در دل روز‌های جنگ تربیت بانوان کنشگر بین‌المللی، اولویت مهمی برای دوران پساجنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران مشهدی‌ها الگویی از مقاومت، امید و عشق به زندگی در سایه جنگ شهادت یاسمین باکوئی در حملات رژیم صهیونیستی، داغی بر دل دانشگاه شریف شهدای پزشک زن ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی را بشناسیم؟ توصیه‌های یک روانشناس برای پر کردن اوقات فراغت کودکان با رویکردی هوشمندانه خانواده‌های شهدا «خاکریز دوم» در برابر دشمنان هستند ۱.۸ میلیون بانوی در  سن باروری، مخاطب طرح ملی آمایش امید در  مشهد درباره عوارض سزارین‌های تقویمی| تنها ۲ تا ۳ درصد سزارین‌ها به درخواست مادر است خرده‌روایت‌هایی از زبان ۴۰ زن و همسر بازمانده از فاجعه انفجار هم‌زمان ۴ هزار پیجر در لبنان در کتاب «دشواری مبارک» سهم خراسان جنوبی از تسهیلات فرزندآوری تنها ۰.۴۵ درصد است زنان، کنترل‌گران عاطفی جامعه در بحبوحه جنگ مادر، روح خانه ایرانی و زیرساخت آن است
سرخط خبرها
طرز تهیه سوهان عسلی مغزدار و خوشمزه در خانه + فیلم

طرز تهیه سوهان عسلی مغزدار و خوشمزه در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۲۴۶۳۸۱
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰
سوهان عسلی خوشمزه و مهمان‌پسند را با دستور خاص‌ ما درست کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، سوهان عسلی از آبنبات‌های خاص و خوشمزه‌ای است که می‌توان در مهمانی‌ها و عصرانه‌ها، همراه با نوشیدنی‌های گرم سرو کرد. در ادامه آموزش تهیه سوهان عسلی با مغز‌های دلخواه را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه سوهان عسلی مغزدار

شکر: ۱ پیمانه
عسل: ۴ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
مغزیجات: به میزان دلخواه

طرز تهیه سوهان عسلی مغزدار

ابتدا ظرف مناسبی را روی حرارت می‌گذاریم؛ پس‌از گرم شدن ظرف، شکر، روغن و عسل را همزمان به ظرف اضافه می‌کنیم. دقت کنید که تا حل‌شدن شکر، مواد را هم نزنید.

در مرحله بعد، هنگامی که شکر کاملا حل شد، مواد را هم‌ می‌زنیم و مغزهای دلخواه خود را به مواد اضافه می‌کنیم؛ سپس به کمک قاشق مواد به‌دست‌آمده را داخل سینی یا قالب می‌ریزیم.

بعداز گذشت ده دقیقه، سوهان‌ها سفت می‌شوند و می‌تونیم آن‌ها را به‌راحتی از سینی جدا کنیم و داخل ظرف بچینیم.

امیدوارم از آموزش امروز راضی بوده باشید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.