ابتلا به افسردگی شدید، از عوارض مهم سقط جنین معرفی گیاهان آپارتمانی مناسب برای اتاق نوزاد فصل دوم برنامه تلویزیونی مهنا به بررسی نقش زنان در عرصه مقاومت می‌پردازد بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه پرداخت تسهیلات فرزندآوری در آستانه ۴۰ همت قرار گرفت حمایت دولت از زنان سرپرست‌خانوار، از طریق توسعه مشاغل خانگی توضیحات سازمان اداری و استخدامی کشور درباره آیین نامه دورکاری مادران شاغل (۲ بهمن ۱۴۰۳) بازگشت ساره بیات به جشنواره فیلم فجر با فیلم سینمایی «چشم بادومی» رفع نیاز کودکان به تعاملات اجتماعی بیرون از خانواده با رفتن به مهدکودک از هر ۴ زن یک نفر به میگرن مبتلا است لزوم توجه والدین به نقش تربیتی بازی‌های خانوادگی در کودکان تصویب اولویت‌های موضوعی منشور زنان در جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان همسر شهید برونسی درگذشت گفت و گو با زنی جوان که با موتورسیکلت به مشتریانش مواد مخدر می رساند | رؤیا‌های سوخته «رؤیا» رفع مشکلات زنان و خانواده با اجرای قوانین مرتبط با این حوزه در جامعه معرفی زنان موثر در پیشرفت ایران اسلامی در برنامه رادیویی «ایراندخت» مصرف زیاد غذا‌های فراوری‌شده، عامل مهم ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره پدیده زنانه شدن سالمندی
سرخط خبرها
طرز تهیه سوهان عسلی مغزدار و خوشمزه در خانه + فیلم

طرز تهیه سوهان عسلی مغزدار و خوشمزه در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۲۴۶۳۸۱
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰
سوهان عسلی خوشمزه و مهمان‌پسند را با دستور خاص‌ ما درست کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، سوهان عسلی از آبنبات‌های خاص و خوشمزه‌ای است که می‌توان در مهمانی‌ها و عصرانه‌ها، همراه با نوشیدنی‌های گرم سرو کرد. در ادامه آموزش تهیه سوهان عسلی با مغز‌های دلخواه را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه سوهان عسلی مغزدار

شکر: ۱ پیمانه
عسل: ۴ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
مغزیجات: به میزان دلخواه

طرز تهیه سوهان عسلی مغزدار

ابتدا ظرف مناسبی را روی حرارت می‌گذاریم؛ پس‌از گرم شدن ظرف، شکر، روغن و عسل را همزمان به ظرف اضافه می‌کنیم. دقت کنید که تا حل‌شدن شکر، مواد را هم نزنید.

در مرحله بعد، هنگامی که شکر کاملا حل شد، مواد را هم‌ می‌زنیم و مغزهای دلخواه خود را به مواد اضافه می‌کنیم؛ سپس به کمک قاشق مواد به‌دست‌آمده را داخل سینی یا قالب می‌ریزیم.

بعداز گذشت ده دقیقه، سوهان‌ها سفت می‌شوند و می‌تونیم آن‌ها را به‌راحتی از سینی جدا کنیم و داخل ظرف بچینیم.

امیدوارم از آموزش امروز راضی بوده باشید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.