ابتلا به افسردگی شدید، از عوارض مهم سقط جنین معرفی گیاهان آپارتمانی مناسب برای اتاق نوزاد فصل دوم برنامه تلویزیونی مهنا به بررسی نقش زنان در عرصه مقاومت می‌پردازد بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه پرداخت تسهیلات فرزندآوری در آستانه ۴۰ همت قرار گرفت حمایت دولت از زنان سرپرست‌خانوار، از طریق توسعه مشاغل خانگی توضیحات سازمان اداری و استخدامی کشور درباره آیین نامه دورکاری مادران شاغل (۲ بهمن ۱۴۰۳) بازگشت ساره بیات به جشنواره فیلم فجر با فیلم سینمایی «چشم بادومی» رفع نیاز کودکان به تعاملات اجتماعی بیرون از خانواده با رفتن به مهدکودک از هر ۴ زن یک نفر به میگرن مبتلا است لزوم توجه والدین به نقش تربیتی بازی‌های خانوادگی در کودکان تصویب اولویت‌های موضوعی منشور زنان در جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان همسر شهید برونسی درگذشت گفت و گو با زنی جوان که با موتورسیکلت به مشتریانش مواد مخدر می رساند | رؤیا‌های سوخته «رؤیا» رفع مشکلات زنان و خانواده با اجرای قوانین مرتبط با این حوزه در جامعه معرفی زنان موثر در پیشرفت ایران اسلامی در برنامه رادیویی «ایراندخت» مصرف زیاد غذا‌های فراوری‌شده، عامل مهم ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره پدیده زنانه شدن سالمندی
سرخط خبرها
روش تهیه آسان کیک یزدی در خانه + فیلم

روش تهیه آسان کیک یزدی در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۲۵۱۷۵۴
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۱
کیک یزدی خوش‌طعم بازاری را با دستور پخت ما درست کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، کیک یزدی از کیک‌هایی است که کمتر کسی از خوردن آن لذت نمی‌برد. این کیک خوشمزه را می‌توانید در مهمانی‌ها سرو کنید یا برای عصرانه خود و کودکان، با دستوری آسان و راحت درست کنید. در ادامه آموزش پخت کیک یزدی را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد موردنیاز برای پخت کیک یزدی

تخم مرغ: ۴ عدد
آرد: ۲ و ۱/۴ پیمانه
شکر: ۱ و ۱/۴ پیمانه
ماست: ۲/۳ پیمانه
روغن مایع: ۱ پیمانه
گلاب: ۲ قاشق سوپخوری
عسل: ۱ قاشق غذا
پودر هل: ۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری

دستور پخت کیک یزدی

ابتدا تخم مرغ‌ها را با شکر و ماست، در ظرف مناسب مخلوط می‌کنیم و با همزن برقی هم‌ می‌زنیم.

سپس عسل، گلاب و روغن مایع را اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم؛ و در آخر آرد، بکینگ پودر و پودر هل را باهم الک می‌کنیم و مرحله مرحله به مواد اضافه می‌کنیم.

در ادامه مواد به‌دست آمده را داخل کپسول‌های کیک یزدی می‌ریزیم و روی آن‌ها کنجد می‌پاشیم و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۶۰ درجه می‌پزیم.

امیدوارم این کیک یزدی خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.