به گزارش شهرآرانیوز، کیک یزدی از کیکهایی است که کمتر کسی از خوردن آن لذت نمیبرد. این کیک خوشمزه را میتوانید در مهمانیها سرو کنید یا برای عصرانه خود و کودکان، با دستوری آسان و راحت درست کنید. در ادامه آموزش پخت کیک یزدی را با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
ابتدا تخم مرغها را با شکر و ماست، در ظرف مناسب مخلوط میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم.
سپس عسل، گلاب و روغن مایع را اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم؛ و در آخر آرد، بکینگ پودر و پودر هل را باهم الک میکنیم و مرحله مرحله به مواد اضافه میکنیم.
در ادامه مواد بهدست آمده را داخل کپسولهای کیک یزدی میریزیم و روی آنها کنجد میپاشیم و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر از قبل گرمشده با دمای ۱۶۰ درجه میپزیم.
امیدوارم این کیک یزدی خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.