زنان، مدیران غیررسمی در بحران‌های مختلف برتری تیم فوتبال دختران زیر ۲۰ سال ایران مقابل مالزی در انتخابی جام ملت‌ها درباره «نفس»، مرکزی مردمی که مانع از سقط جنین می‌شود نگاهی به جزئیات پرونده مفقودی الهه حسین‌نژاد و صدور حکم اعدام برای قاتل تأخیر در فرزندآوری، پدیده‌ای چندلایه‌ای کاهش مرگ کودکان پس از تولد با شروع زودهنگام شیردهی نقش چاقی در کاهش موفقیت روش‌های درمان ناباروری نقش زنان در تحقق انسجام اجتماعی بانوی خراسانی به مدال برنز کوراش آسیا دست یافت نقش کلیدی رسانه‌ها در تبیین مسائل خانواده در فضای اجتماعی کشور حضور ۹والیبالیست خراسان رضوی به اردو‌های ملی زنان واقف قرآن را می توان در سده های کهن یافت کاهش ۱.۴ درصدی آمار ازدواج در خراسان رضوی طی دو سال گذشته پرداخت ۷۳ همت وام ازدواج و فرزندآوری به بیش از ۳۰۰ هزار نفر از متقاضیان دستورپخت کیک هویج در خانه + فیلم اثرگذاری دوران شیردهی بر سلامت مادر و نوزاد روایت تجربه‌های کنشگری مؤثر زنان در مواجهه با بحران‌های اجتماعی در ۲ کتاب
سرخط خبرها
آغاز هفته ملی سلامت بانوان ایران با شعار «بانوی سالم، مادر سالم، نسل سالم» (۲۴ تا ۳۰ مهرماه ۱۴۰۳)

آغاز هفته ملی سلامت بانوان ایران با شعار «بانوی سالم، مادر سالم، نسل سالم» (۲۴ تا ۳۰ مهرماه ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۴۸۱۹
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۲
هفته ملی سلامت بانوان ایران (سه شنبه ۲۴ تا دوشنبه ۳۰ مهرماه ۱۴۰۳) از سوی معاونت بهداشت وزارت بهداشت با عنوان «بانوی سالم، مادر سالم، نسل سالم» آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سه شنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۳ سلامت مادری و فرزندآوری، چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۳ سواد سلامت، خودمراقبتی و سلامت زنان، پنج شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۳ شیوه زندگی سالم در دوره‌های مختلف زندگی زنان، جمعه ۲۷ مهر ۱۴۰۳ نقش خانواده در حفظ و ارتقا سلامت زنان، مادران و فرزندان، شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۳ فرصت‌ها و تهدیدات رسانه‌ای و تاثیرات آن بر سلامت زنان، یکشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۳ بر اساس اولویت‌های دانشگاهی و بومی و دوشنبه ۳۰ مهر ۱۰۳ سرطان پستان از پیشگیری تا بهبودی نامگذاری شده است.

 سلامت زنان یک نمونه از سلامت جامعه است که طبق تعریف سازمان جهانی بهداشت به فردی که سلامت کامل جسمی روانی و رفاه اجتماعی را داراست دلالت دارد و نه الزاماً به حالتی که فرد دچار یک بیماری یا ناتوانی نباشد؛ که معمولاً به آن بهداشت باروری گفته می‌شود.

بسیاری از افراد درباره مرز تعریف بین بهداشت زنان و بهداشت عمومی زنان که معمولاً به آن سلامت زنان و آنچه مربوط به آن است گفته می‌شود بحث می‌کنند. این موارد در کشور‌های در حال توسعه که زنان از نظر سلامت خطرات بیشتری را نسبت به دیگر کشور‌ها تجربه می‌کنند بدتر خواهد بود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.