رواج تبلیغات کاذب در فضای مجازی، عامل مهم افزایش اقدامات زیبایی پرخطر دختران شناسایی بیش از ۱۶۰۰ زن سرپرست خانوار آسیب‌دیده در جنگ رمضان نخستین پایگاه فرودگاهی اورژانس زنان در آبادان افتتاح شد سهم ۷۸ درصدی زنان کشور در مهارت‌آموزی رشته‌های متنوع بهزیستی عضویت یک بانوی ایرانی در کارگروه هندبال زنان فدراسیون جهانی هانیه رستمیان رکورد شکست| ارتقای ۲ امتیاز در اردوی تیم ملی تپانچه زمان طلایی فرزندآوری را از دست ندهید اضطراب یکی از رایج‌ترین مشکلات سلامت روان در زنان باردار است روایت تلاش بانوی مشهدی که با ۳۰۰ زن داوطلب یک محله را متحول کرد خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در دوران یائسگی بیشتر است تیم ملی والیبال بانوان به بازی‌های آسیایی ناگویا نمی‌رود هر واحد خون جان ۳ بیمار را نجات داد| جهش ۱۱۹ درصدی اهدای خون بانوان خراسانی در دل جنگ یک تصمیم ملی برای مد و لباس در مشهد| طراحان زن آماده باشند شستن ظرف‌ها یا درس خواندن بچه‌ها؟ | چرا مغز شما همیشه کار سخت را به تعویق می‌اندازد؟ متروی شیراز برای مادران باردار و دارای فرزند خردسال، رایگان شد مادران بخوانند| معرفی چند راهکار برای خوابیدن به موقع کودکان لجباز تغییر در میزبانی رقابت‌های لیگ برتر زنان| جلسه کمیته فنی برگزار شد ضرورت تشخیص و درمان افسردگی پس از زایمان| نشانه‌های مهم کدامند؟ حضور بانوان در موکب ها، یکی از زیباترین جلوه‌های اسلام اجتماعی
سرخط خبرها
میانگین مشارکت بانوان در ساخت مدرسه‌ ۲۵ درصد است

میانگین مشارکت بانوان در ساخت مدرسه‌ ۲۵ درصد است

  • کد خبر: ۲۹۹۸۵۱
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶
مشاور رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در امور زنان با اشاره به اینکه میانگین مشارکت بانوان در ساخت مدرسه ۲۵ درصد است، میزان مشارکت آنها را در این بخش متفاوت عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خدیجه نیزاری درباره آمار مشارکت زنان در ساخت مدارس، اظهار کرد: «از آماری که برای کل خیرین و مبالغی که اعلام می‌کنند و کلاس‌هایی که ساخته می‌شود؛ حدود ۲۵ درصد از این هزینه‌ها یا مراکزی که توسط خیرین حقیقی و چه حقوقی ساخته می‌شود را، بانوان متقبل شدند و این آمار در استان‌ها تفاوت پیدا می‌کند. آمار ساخت در بعضی استان‌ها بیشتر است. ما معتقدیم از آن‌جایی که اولین معلم هر انسانی که از او یاد می‌گیرد، مادر است و مادر یک زن است و حتما همه خیرین آقایی که کار خیر می‌کنند و مدرسه می‌سازند؛ تحت تاثیر یک زن هستند؛ اعم از مادر، همسر و اول مادر است.

وی ادامه داد: «نباید به تاثیر بانوان در جامعه بی‌توجه بود و باید حضور زنان پررنگ‌تر شود؛ یعنی نمایش داده شود. متاسفانه در جوامع، نه تنها در ایران بلکه در همه دنیا، هنوز هم شیوه مردسالاری وجود دارد و بعضی اوقات حتی کار‌های خیر بانوان، به نفع آقایان مصادره می‌شود.»

مشاور رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در امور زنان در رابطه با توجه به عدالت اجتماعی و نقش به‌سزای بانوان در جامعه، اظهار کرد: «چقدر خوب بود که این تعدیل و این عدالت اجتماعی صورت بگیرد و کار‌هایی که توسط بانوان صورت می‌گیرد، دیده شود. با توجه به اینکه نبض اقتصاد جامعه در دست آقایان است، زنان می‌توانند از ارثی که دارند یا اگر خودشان شاغل هستند کمک کنند. مواردی را داشته‌ایم که برخی مهریه خود را هزینه کردند و با همه اینها، باید توان یک زن را در نظر بگیریم و در این خصوص، دختر شهیدی بود که یک النگو از دار دنیا داشت و این دختر جوان همین دارایی خود را برای ساخت مدرسه صرف کرد؛ یعنی تمام سرمایه و تمام هستی خود را هدیه کرد؛ اگر توجه ویژه‌ای به این موارد شود بنده مطمئنم که در بحث خیرین، رشد بیشتری پیدا می‌کنیم.»



نیزاری درباره مشارکت بانوان در جشنواره خیرین، بیان کرد: «من یک پیام می‌توانم برای خیرین داشته باشم که سعی کنند دیگران را هم تشویق کنند؛ همان‌طور که ما هر کار خیری که انجام می‌دهیم خرسند می‌شویم، یک کار خیر ما، خیرپروری است و دعوت خیرین دیگر نیز، کار خیر است؛ لذا در این رابطه تلاش کنند غیر از خودشان که هزینه می‌کنند، دیگران را هم دعوت کنند.»

وی گفت: «نیرو‌های دولتی و نیرو‌های اجرایی، قدرشناس کار خیرین خصوصا بانوان باشند و در این جشنواره‌های خیرین سعی کنند که اینها را پررنگ‌تر کنند.»

منبع: پانا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.