به گزارش شهرآرانیوز؛ برای داشتن ازدواج موفق، رعایت قوانین خاصی ضروری است. تخطی از این قوانین میتواند به آسیب به رابطه منجر شود. یکی از مهمترین این قوانین، اصل صداقت است که اعتماد را ایجاد میکند و فقدان آن میتواند اعتماد متقابل را به خطر بیندازد.
فریب میتواند رابطه را به نابودی بکشاند و دروغگویی از بسیاری از مشکلاتی که دربارهشان دروغ گفته میشود، مخربتر است، زیرا دروغگویی میزان آگاهی و ارتباط میان زوجین را کاهش میدهد و به شدت اعتماد را تضعیف میکند.
زمانی که اعتماد از بین برود، بخش مهمی از زندگی مشترک نیز از دست میرود. زوجها به طرق مختلف یکدیگر را فریب میدهند؛ گاهی برای مسائل جزئی مانند ولخرجی و در موارد دیگر برای مسائل جدیتر مانند روابط عاشقانه.
هر نوع خطا، کوچک یا بزرگ، قابل بخشش است به جز فریب. فریب چیزی است که نباید در مورد آن گذشت، زیرا این عمل مشکل را انکار کرده و امکان بخشش را از بین میبرد.
صداقت برای زندگی مشترک اهمیت زیادی دارد، اما باید همراه با سایر ارزشها مانند عشق، تعهد، گذشت و پرهیزکاری باشد، زیرا صداقت بدون این ارزشها معنایی نخواهد داشت.
برای حفظ تعهد در زندگی زناشویی و جلوگیری از دروغ گفتن، هر دو طرف باید اقدامات زیر را انجام دهند:
جرأت داشته باشید و حقیقت را بیان کنید و همسرتان را به خاطر گفتن حقیقت تنبیه نکنید. در حالی که دروغ گفتن باید پیامدهایی داشته باشد، اما نباید باعث شرمندگی همسرتان شوید.
اختیار پرسش را به یکدیگر بدهید تا بتوانید اوضاع را بررسی کنید. از نیاز همسرتان برای پی بردن به حقایق ناراحت نشوید و حالت تدافعی به خود نگیرید. به جای این که بپرسید “یعنی چه؟ تو به من اطمینان نداری؟ ”، به او گوش دهید.
در مواقعی که صداقت کامل وجود ندارد، به یکدیگر کمک کنید. این کار ممکن است بیضرر و حتی مضحک به نظر برسد، اما شما را به حقیقت پایبند میکند.
با همدلی به ترسهای پنهان و آشکار همسرتان پاسخ دهید.
مسئولیت عدم صداقت و ترسهای مرتبط با آن را بپذیرید و قول دهید که آنها را حل خواهید کرد. همچنین، فرد دیگری را پیدا کنید که به او اعتماد داشته باشید و در مواقع ترس به شما کمک کند تا حقیقت را بگویید.
برای ساختن رابطهای مستحکم، به یکدیگر با صداقت کامل متعهد باشید، اما به یاد داشته باشید که صداقت باید همراه با توانایی شنیدن و بررسی حقایق ناشی از آن باشد.
منبع: جهان بانو