آموزش کیک اسفناج با رنگ و طعمی خاص و خوشمزه را در ادامه با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
ابتدا سفیده و زرده جدا میکنیم؛ سفیده را باهمزن برقی هممیزنیم تا کاملا پف کند و ابری شکل شود.
سپس زرده هارا کمی با همزن برقی میزنیم و اسفناجهارا اضافه میکنیم. (اسفناج + کمی اب را با گوشت کوب برقی میزنیم تا کاملا پوره شود و بعد به مواد اضافه میکنیم.)
شکر را کم کم به باقی مواد اضافه میکنیم تا مایه کیک غلیظ شود. (دور گیری فراموش نشود.)
سپس روغن را اضافه میکنیم و بعد آرد و بکینگ پودر را الک میکنیم و در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم تا آرد با مواد کاملا حل شود و در آخر سفیدههای فرم گرفته را اضافه میکنیم.
در قالب ۲۰*۳۰ میریزیم و روی مواد را را با گردو رنده شده تزئین میکنیم. سپس در فر ۱۶۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم تا کیک آماده شود.