آسیب‌های استفاده بی‌رویه از گوشی همراه توسط کودکان زنان راه ابریشم احیاگر اقتصادی پویا ۳ بازی سرنوشت‌ساز برای تیم‌های مدعی در هفته شانزدهم لیگ برتر فوتسال بانوان زیرساخت‌های شهری مشهد در خدمت بانوان + اینفوگرافی توانمندسازی زنان؛ کلید فردای ایران آباد شبکه سازی مؤثر برای مشارکت اقتصادی زنان در مسیر راه ابریشم توسعه بدون حضور و حمایت مردمی پایدار نیست بررسی اقدامات کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد در دوره ششم | ساختارسازی با نگاه مادرانه اجلاس زنان راه ابریشم؛ بستری برای توسعه سرمایه گذاری در مشهد نقش‌آفرینی زنان رمز توسعه اقتصادی فرصت‌های سرمایه گذاری برای فعالان اقتصادی در مشهد فراهم است معرفی ظرفیت‌های مهم سرمایه گذاری در نخستین اجلاس زنان راه ابریشم به دنبال ایجاد بستر مناسب برای معرفی توانمندی‌های اقتصادی بانوان مشهدی هستیم مشهدالرضا (ع)؛ دروازه‌ای به سوی اقتصاد پویای ایران اسلامی اقتصاد سبز به حفظ محیط زیست مشهد کمک می‌کند ۲۹ درصد زنان سالمند، درآمد ثابت دارند بیش از ۸ هزار زن سرپرست‌خانوار، زیرپوشش بهزیستی مشهد خبر خوب معاون رئیس جمهور: فرصتی برابر برای مادران و پدران در مراقبت از فرزندان
سرخط خبرها
فواید استفاده از نمک در ایجاد طعم خوشمزه غذا

فواید استفاده از نمک در ایجاد طعم خوشمزه غذا

  • کد خبر: ۳۰۰۷۵۴
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲
با وجود اینکه مصرف زیاد نمک در غذا باعث بروز بیماری‌های مختلف می‌شود، اما استفاده درست و به اندازه این ادویه می‌تواند علاوه بر ایجاد طعم خوشمزه غذا در آشپزی کمک کند، به حفظ رنگ سبزیجات نیز کمک می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با وجود اینکه مصرف زیاد نمک در غذا باعث بروز بیماری‌های مختلف می‌شود، اما استفاده درست و به اندازه این ادویه می‌تواند علاوه بر ایجاد طعم خوشمزه غذا در آشپزی کمک کند، به حفظ رنگ سبزیجات نیز کمک می‌کند.
نمک با کمک به تجزیه پکتین فیبر موجود در دیواره سلولی گیاه و سرعت بخشیدن به زمان پخت بر روی سبزیجات تاثیر می‌گذارد.

همچنین، نمک می‌تواند باعث حفظ رنگ سبزیجات سبز رنگ مانند لوبیا سبز شود، در صورت تردید داشتن پیش از پخت سبزیجات به آن نمک بزنید. پیش از تفت دادن مواد در روغن نمک را اضافه کنید و اگر در حال آب پز کردن سبزیجات هستید خیلی زود نمک را به آبی که سبزیجات در آن می‌پزند اضافه نمایید.

در این میان یک استثنا وجود دارد و آن مورد قارچ است. از انجایی که بخش عمده قارچ را آب تشکیل می‌دهد اضافه کردن زودهنگام نمک می‌تواند همه چیز را از بین ببرد و از قهوه شدن آن جلوگیری کند. بنابراین، به قارچ‌ها زمانی که شروع به رنگ گرفتن کردند نمک اضافه کنید.

اهمیت استفاده از نمک در حبوبات و تخم مرغ پخته شده 

در مورد حبوبات و غلات نیز در ابتدای روند پخت به آنها نمک را اضافه کنید تا نرم شده و طعم آن بهتر شود. برخلاف افسانه‌ای غیر معتبر پختن لوبیا در آب حاوی نمک آن را سفت‌تر نمی‌کند. در واقع، توصیه می‌شود که لوبیا را در آب نمک خیس کنید تا حین پخت دچار ترکیدگی نشود.

بهتر است به مرغ یک روز پیش از پخت و به بوقلمون دو یا سه روز پیش از پخت نمک اضافه کنید. در مورد مرغ و بوقلمون با برش‌های کوچک‌تر هنوز هم می‌توانید با نمک زدن چند ساعت پیش از پخت و پز یا حتی در زمانی که فِر شما از قبل گرم می‌شود و سایر مواد را آماده می‌کنید از مزایای افزودن نمک بهره‌مند شوید.

نمک می‌تواند بافت تخم مرغ پخته شده را بهبود بخشد. نمک به عنوان متعادل کننده عمل می‌کند که از اتصال خیلی محکم پروتئین‌ها و فشرده شدن آب به سمت بیرون جلوگیری می‌نماید.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.