لزوم تولید آثار سینمایی با محوریت ایستادگی زنان و کودکان فلسطینی تمرینات بانوی رکورددار سبزواری برای حضور در مسابقات انتخابی تیم ملی برای میان‌وعده‌های بوفه‌های مدارس، فکری شود استفاده کاربردی از یخ در پخت غذا‌های ایرانی راهیابی بانوی ایرانی به جمع چهار بازیکن برتر رقابت‌های بین‌المللی اسکواش ورود جمعیت کشور به تله باروری پایین برگزاری جشنواره غذا در خمین با هدف کمک به مردم مظلوم فلسطین و لبنان مشخص شدن تیم صدرنشین نیم‌فصل اول لیگ برتر فوتسال بانوان ایران فضای مجازی، متهم ردیف اول ازدواج‌های پرریسک و بی‌سرانجام جوانان روش‌های کاهش حسادت‌ خواهر و برادر‌ها نسبت به بچه دوم نقش بانوان در تداوم و حفظ روحیه بسیجی در جامعه بانو دباغ، الگوی زنان در مسیر پرپیچ‌وخم انقلاب جای خالی روایت از زن خبرنگار یا زن پزشک مقاومت مرحومه دباغ الگوی بانوی مسلمان مقاوم است احتمال ابتلای بانوان به بیماری‌های قلبی با مصرف شیر گاو مصرف چای سبز جایگزین مناسب قهوه برای بانوان باردار
سرخط خبرها
استفاده کاربردی از یخ در پخت غذا‌های ایرانی

استفاده کاربردی از یخ در پخت غذا‌های ایرانی

  • کد خبر: ۳۰۱۶۲۶
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۶
یخ می‌تواند به شما در پخت بهتر غذا‌های ایرانی کمک کند، زیرا به غذا شوک وارد کرده و طعم بهتری را به آن می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یخ می‌تواند به شما در پخت بهتر غذا‌های ایرانی کمک کند، زیرا به غذا‌ شوک وارد کرده و طعم بهتری را به آن می‌دهد.

یکی از کاربردهای یخ در پخت غذاها این است که اگر چربی خورشتتان زیاد بود می‌توانید تکه‌ای یخ را داخل ملاقه بگذارید و کف آن را روی خورشت یا سوپ قرار دهید، بدین ترتیب چربی‌های خورشت به ملاقه می‌چسبند.

استفاده از یخ در هنگام صاف کردن برنج، آن زمان که برنج در آب جوش در حال پخته شدن است، می‌تواند به برنج شوک وارد کرده و قد برنج را بلند کند.

همچنین، برای یکدست شدن سس، تمام محتویات سس را با یک تکه یخ داخل شیشه دردار بریزید، تکان دهید و سپس یخ را در آورید، سس یکدست شما آماده است.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.