به گزارش شهرآرانیوز؛ یخ میتواند به شما در پخت بهتر غذاهای ایرانی کمک کند، زیرا به غذا شوک وارد کرده و طعم بهتری را به آن میدهد.
یکی از کاربردهای یخ در پخت غذاها این است که اگر چربی خورشتتان زیاد بود میتوانید تکهای یخ را داخل ملاقه بگذارید و کف آن را روی خورشت یا سوپ قرار دهید، بدین ترتیب چربیهای خورشت به ملاقه میچسبند.
استفاده از یخ در هنگام صاف کردن برنج، آن زمان که برنج در آب جوش در حال پخته شدن است، میتواند به برنج شوک وارد کرده و قد برنج را بلند کند.
همچنین، برای یکدست شدن سس، تمام محتویات سس را با یک تکه یخ داخل شیشه دردار بریزید، تکان دهید و سپس یخ را در آورید، سس یکدست شما آماده است.
منبع: نمناک