بررسی جایگاه نقش مادری در مکتب اهل‌بیت (ع) برگزاری المپیاد ملی _ تخصصی امدادونجات جمعیت هلال‌احمر با حضور ۱۲۶ نجاتگر زن در مازندران برگزاری اردو‌های تیم ملی فوتبال بانوان به صورت مینی‌کمپ تلاش آگاهانه صنعت زیبایی برای ایجاد احساس زشت بودن در افراد| وقتی مرز میان صداقت و تفاخر باریک می‌شود نماینده خراسان رضوی بازهم بدون کسب امتیاز در هفته نهم لیگ فوتسال بانوان کشور حضور تیم ملی والیبال بانوان ایران در ۵ رویداد بین المللی ورود مؤثرتر نظام سلامت به مسائل تخصصی زنان با تصویب سند سلامت آن‌ها آشنایی با ۵ علت مهم درد شکم در زنان که باید جدی گرفته شوند لیپیدما، بیماری مزمنی که بیشتر زنان را تحت تاثیر قرار می‌دهد هشدار یک کارشناس درباره وجود فلزات سنگین در محصولات آرایشی غیرمجاز لزوم تجمیع ظرفیت‌ها برای توانمندسازی زنان کشور پایان نیم فصل نخست رقابت‌های لیگ برتر والیبال بانوان| تیم‌های آرکا و سایپا در گروه‌های اول و دوم صدرنشین شدند کتاب «شهناز خانم»، روایت حضور زنان در مقاومت خرمشهر خانواده، محور اصلی الگوی سوم زن مسلمان ماجرای بازیگر شدن مرحوم شیرین یزدان‌بخش چه بود؟ حاشیه سازی عجیب تیم فوتسال بانوان خراسان رضوی در لیگ برتر
سرخط خبرها
دستور پخت کیک هویج خانگی + فیلم

دستور پخت کیک هویج خانگی + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۲۷۳۴
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۷
برای تهیه‌ کیک هویج پفکی و مخصوص با ما همراه باشید.

کیک هویج به‌دلیل بافت نرم و پفکی‌ و مزه خاصش جزء پرطرفدارترین کیک ها بین مردم است. در ادامه طرز تهیه کیک هویج را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم پخت کیک هویج

تخم مرغ: ۶ عدد
آرد: ۲۶۰ گرم
شکر: ۲۱۰ گرم
روغن مایع: ۱۵۰ گرم
هویج: ۲ عدد کوچک
بکینگ پودر: ۱ ق مرباخوری
دارچین: ۱/۴ ق مرباخوری
گردو: ۳۰ گرم

طرز تهیه کیک هویج

برای درست کردن این کیک ابتدا تخم مرغ هارا با شکر داخل ظرف مناسب می‌ریزم و حدود ۱۰ دقیقه فرم می‌دهیم.

بعداز اینکه کاملا کرم رنگ و کشدار شد، روغن مایع و هویج را اضافه و میکس می‌کنیم.

آرد، بکینگ پودر و دارچین را الک می‌کنیم و به مواد قبلی اضافه می‌کنیم.

گردو‌های خرد شده را در کمی آرد می‌غلطانیم و سپس به مواد قبلی اضافه می‌کنیم.

مایه کیک آماده شده را داخل قالب مورد نظر می‌ریزم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه می‌گذاریم.

نکته‌های پخت کیک هویج

  1.  تخم مرغ و شکر را زیاد هم‌بزنید تا کاملا فرم بگیرند تا بافت کیک کاملا پفکی شود.
  2. اگر هویج خیلی آبدار بود، بعد از رنده کردن در دست کمی فشرده کنید و آب آن‌را بگیرید.
  3. زمان پخت کیک‌ها نسبت به قالب و مدل فر شما متغیر است.
  4. زمان پخت کیک هویج در دمای ۱۶۰ درجه، حدودا ۴۰ دقیقه است.
  5. دستور پخت کیک هویج خانگی + فیلم
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.