به گزارش شهرآرانیوز؛ برخی از ادویهها و چاشنیها میتوانند به کاهش بوی زُهم و بهبود طعم غذاهای گوشتی کمک کنند.
به عنوان مثال، زردچوبه یکی از ادویههای اصلی برای از بین بردن بوی خامی گوشت است. علاوه بر عطر ملایم و مطبوع، خاصیت ضد باکتریایی دارد و به سلامت غذا کمک میکند.
در کنار زردچوبه، زنجبیل طعمی تند و گرم دارد و به کاهش بوی زُهم گوشت کمک میکند. این ادویه همچنین گوشت را تردتر میکند و برای گوشتهای قرمز و مرغ بسیار مناسب است.
آنهایی که به طعمهای شیرین و گرم در غذا علاقمند هستند شاید بدانند که دارچین علاوه بر داشتن این خاصیت، بوی نامطبوع گوشت را نیز خنثی میکند. به عمین خاطر، استفاده از چوب یا پودر دارچین در غذاهای گوشتی، بهویژه خورشها، بسیار متداول است.
البته سیر نیز یکی از دیگر مواد غذایی موثر برای از بین بردن بوی خامی گوشت محسوب می شود، زیرا عطر قوی آن در ترکیب با گوشت طعم بینظیری ایجاد میکند.
منبع: همشهری آنلاین