مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
تنظیم چرخه قاعدگی با مصرف ویتامین D

تنظیم چرخه قاعدگی با مصرف ویتامین D

  • کد خبر: ۳۰۷۶۱۸
  • ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۰
دریافت کافی ویتامین D می‌تواند برای افراد مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک مفید باشد و در تنظیم چرخه‌های قاعدگی اثرگذار باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تحقیقات انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی نروژ نشان می‌دهد که زنان دارای کمبود ویتامین D بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سکته مغزی، دیابت و فشار خون بالا قرار دارند. علاوه بر این دریافت ویتامین D برای تنظیم چرخه قاعدگی ضروری است. بر اساس مطالعات بین‌المللی، زنانی که چرخه‌های قاعدگی نامنظم دارند، به ویژه آن‌هایی که سیکل قاعدگی‌شان بیش از ۳۵ روز است، به کمبود ویتامین D مبتلا هستند.

ویتامین D هم‌چنین نقش مهمی در رشد فولیکول تخمدان و بلوغ تخمک دارد. مطالعات نشان داده است که زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) اغلب سطوح ویتامین D پایین‌تری دارند. این کمبود ممکن است منجر به عوارض جانبی مرتبط با سندروم پلی کیستیک مانند مقاومت به انسولین، تخمک‌گذاری نامنظم و افزایش سطح آندروژن شود.

همچنین، سطح کافی کلسیم و ویتامین D برای بلوغ به موقع تخمک ضروری است و یک عامل مهم برای داشتن چرخه‌های منظم قاعدگی محسوب می‌شود. دریافت کافی این ویتامین در کاهش شدت التهاب دیواره شکم در دوره پریود تأثیر مثبت دارد. تحقیقات جدید نشان می‌دهد کمبود ویتامین D، در چرخۀ قاعدگی اخلال ایجاد می‌کند؛ زیرا این ویتامین در فرآیند تخمک‌گذاری نیز نقش مهمی دارد و روند آغاز و پایان چرخه را تنظیم می‌کند.

دریافت کافی ویتامین D، چه از طریق مصرف منابع طبیعی یا مکمل‌ها می‌تواند برای افراد مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک مفید باشد و علاوه بر تنظیم چرخه‌های قاعدگی، به بهبود حساسیت به انسولین، افزایش باروری و کاهش آندروژن‌های بالا کمک می‌کند.

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.