قلب پیوندی از کرمان به تهران منتقل شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور: تأمین ایمنی سفر، مهم‌ترین اولویت پلیس راهور در ایام اربعین است رؤیای طبابت، سودای ثروت | آسیب‌شناسی افزایش نامتعادل تمایل دانش‌آموزان به رشته تجربی نقش کلیدی «رنگ دارو» در جلوگیری از خطا‌های دارویی کدامیک مقصر «چاقی» هستند: غذا‌های پرکالری یا ورزش‌نکردن؟ وزیر میراث فرهنگی: حوزه صنایع دستی کشور باید احیاء شود اهدای عضو دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۶۸۹ سارق طی سه روز در طرح سراسری مقابله با سرقت منزل در کشور دستگیر شدند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | استقرار موج شدید گرما در کشور کشف ۱۱۱ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در تایباد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم: به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم تأمین اجتماعی چه زمانی می‌خواهد معوقات حقوق فروردین بازنشستگان را پرداخت کند؟ پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی
سرخط خبرها

افزایش خطر بروز بیماری قلبی با کمبود این ماده معدنی

  • کد خبر: ۳۱۳۶۳۸
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰
افزایش خطر بروز بیماری قلبی با کمبود این ماده معدنی
منیزیم یک ماده معدنی مهم است که بر عملکرد عضلانی و عصبی بدن و همچنین چندین عملکرد دیگر بدن تأثیر می‌گذارد.

به گزارش شهرآرانیوز، بررسی اخیر نشان می‌دهد که سطوح پایین منیزیم ممکن است بر خطر ابتلا به چندین بیماری قلبی‌عروقی تأثیر بگذارد و بسیاری از افراد مقادیر کافی منیزیم را مصرف نمی‌کنند.

این بررسی همچنین مکانیسم‌هایی را که ممکن است درگیر باشد مورد بحث قرار می‌دهد و اشاره می‌کند که بسیاری از افراد منیزیم کافی را در رژیم غذایی خود مصرف نمی‌کنند.

این بررسی به چندین نکته کلیدی در تاریخچه تحقیقات در مورد منیزیم اشاره می‌کند. برای مدتی، درک این بود که کمبود منیزیم یک مسئله مهم نیست و اگر چنین بود، عمدتاً برای افرادی است که شرایطی دارند که بر توانایی بدن آنها برای جذب یا دفع منیزیم تأثیر می‌گذارد.

تحقیقات در اواخر دهه ۱۹۹۰ و اوایل دهه ۲۰۰۰ شروع به حمایت از این ایده کرد که منیزیم ناکافی رژیم غذایی منجر به کمبود منیزیم در بدن می‌شود. نتایج همچنین نشان داد که این کمبود ممکن است بر عملکرد قلبی عروقی تأثیر بگذارد.

این بررسی سپس خاطرنشان می‌کند که پس از سال ۲۰۰۶، بسیاری از مطالعات اپیدمیولوژیک، رابطه‌ای بین منیزیم و شرایطی مانند فشار خون بالا، نارسایی قلبی و مرگ‌ومیر قلبی را نشان دادند.

داده‌های جدیدتر به این یافته‌ها اضافه شده است. بسیاری از مطالعات از سال ۲۰۱۸ به بعد نشان داده‌اند که وضعیت منیزیم با فشار خون بالا، سکته مغزی، بیماری عروق کرونر و ایسکمیک قلب، فیبریلاسیون دهلیزی، نارسایی قلبی، و عوارض قلبی و مرگ و میر رابطه معکوس دارد.

سپس در این بررسی بحث می‌شود که چگونه کمبود منیزیم ممکن است منجر به مشکلات قلبی عروقی شود.

به عنوان مثال، کمبود منیزیم ممکن است منجر به استرس التهابی و استرس اکسیداتیو شود. برخی از داده‌ها همچنین از این ایده حمایت می‌کنند که کمبود منیزیم ممکن است باعث سطوح غیر طبیعی چربی و مشکل در متابولیسم لیپید شود.

به طور کلی، این بررسی اهمیت مصرف منظم منیزیم را نشان می‌دهد و اینکه چگونه منیزیم کافی ممکن است خطر مشکلات قلبی عروقی را کاهش دهد.

محققان تاکید می‌کنند که برای سلامت کلی مهم است که منیزیم کافی در رژیم غذایی وجود داشته باشد. بدن از این ماده معدنی برای بسیاری از عملکرد‌های مختلف از جمله کنترل فشار خون و همچنین انقباضات عضلانی استفاده می‌کند. بهترین منابع منیزیم سبزیجات با برگ‌های تیره مانند اسفناج یا چغندر و همچنین آجیل و دانه‌ها هستند. بادام، بادام هندی، تخم کدو تنبل یا دانه چیا همگی گزینه‌های عالی هستند. لوبیا سیاه نیز منبع خوبی از این ماده معدنی هستند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->