نقش مهم سلامت روان زوجین در ازدواجی موفق درمان سرطان در دوران بارداری اهمیت الگوسازی رسانه‌ای در انتخاب و مدل پوشش کشف حجاب رضاخانی منشأ چه قیامی در مشهد شد؟ نگاهی به کتاب «روز آزادی زن»؛ زنان در قیامی اثرگذار اجرای طرح قرآنی دختران ریحان با حضور یک هزار و ۶۰۰ نفر از دختران پایتخت بازگشت به عفاف، رویکرد جدید زنان جوامع غربی رابطه الگوی سوم زن مسلمان با ایده زوجیت مادران باردار در مقابل آنفلوانزا از خودشان مراقبت کنند لزوم ایجاد پشتوانه برای کاراته بانوان جهت حضور در رویداد‌های آینده ترفند‌های ساده برای رفع بوی زهم گوشت در هنگام پخت شیردهی، عامل اصلی بازگشت مادر به شرایط قبل از بارداری بررسی لایحه حفظ کرامت و امنیت زنان در برابر خشونت در کمیسیون اجتماعی مجلس ورزش، عامل موثر در پیشگیری از ناباروری حضور پررنگ زنان در فصل سوم سریال آقای قاضی اجرای ١٦ برنامه ویژه در حوزه حجاب و عفاف برای دانش‌آموزان دختر نقش حیاتی خانواده در تربیت نسل‌های آینده
سرخط خبرها
مضرات خوردن غذا‌های تُند برای کودکان کمتر از ۳ سال

مضرات خوردن غذا‌های تُند برای کودکان کمتر از ۳ سال

  • کد خبر: ۳۰۸۵۶۶
  • ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۱
اضافه کردن کمی فلفل سیاه و فلفل تند به غذا می‌تواند برای کودک جذاب باشد، اما مضرات زیادی برای کودکان کمتر از ۳ سال دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اضافه کردن کمی فلفل سیاه و فلفل تند به غذا می‌تواند برای کودک جذاب باشد. ادویه جات می‌تواند تنوع زیادی به غذای کودک بدهد و آن را از یکنواختی درآورد.

اضافه کردن ادویه آن هم ادویه‌های تند به غذای کودک موضوعی است که هنوز به اندازه کافی در بین مادران جا نیفتاده است. کودکان شیرخوارِ هشت ماهه بعد از شروع خوردن غذا‌ی کمکی و غذا‌های انگشتی یا فینگر‌فود‌ها می‌توانند با ادویه‌ها هم آشنا شوند. اگر در حین شیردهی غذا‌های تند خورده‌اید، احتمالاً ذائقه و تحمل نوزادان نسبت به غذا‌های تند را تقویت کرده‌اید، اما با‌این‌حال برای گنجاندن ادویهٔ کاری، فلفل سیاه و فلفل تند یا دیگر طعم‌های قوی در برنامه‌غذایی کودک حداقل تا یک سالگی او صبر کنید، زیرا کودکان زیر ۱۲ ماهگی تازه به غذا‌های اولیه عادت کرده‌اند و مستعد واکنش به غذا یا آلرژی هستند. بااین حال بهتر است کودک زیر ۳ سال غذای تند مصرف نکند، زیرا ممکن است عوارض بسیار زیادی برای آن‌ها ایجاد شود.

مشکلات گوارشی، بروز زخم معده، بروز زخم روده باریک، ایجاد بواسیر، سوزش هنگام دفع مدفوع، وجود خون در مدفوع، حساس شدن سیستم ایمنی، ایجاد بیماری‌های خود ایمنی مانند مالتیپل اسکلروزیس (MS) و بروز حساسیت و آلرژی‌های شدید از جمله مضرات مصرف غذا‌های تُند در کودکان کمتر از ۳ سال است.

منبع: گهواره

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.