عمل کردن به تقسیم ارثی که به صورت مساوی میان دختر و پسر انجام شده، چه حکمی دارد؟ نقش مؤثر زنان روستایی در اقتصاد کشاورزی توقف مرحله فینال جام فوتبال زنان منطقه لندن و جنوب شرقی انگلیس با نمایش پرچم فلسطین توسط هواداران دو تیم نقش آموزش و خانواده در مواجهه دختران با قاعدگی و شرایط بلوغ | آگاهانه تا بلوغ صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان در انتظار مصوبه مجلس لزوم الگوگیری بانوان طلبه از سیره علمی، معنوی و اجتماعی حضرت معصومه (س) تبیین الگوی سوم زن مسلمان، محور فعالیت‌های مرکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده سازمان بسیج اساتید کشور برگزاری پنجمین همایش بین‌المللی حورا انسیه (س) با محوریت رسالت زن در تحولات جهانی اجرای یک پویش مردمی برای حمایت جدی از بانوی ایرانی و فعال مدنی بازداشت شده در پاریس جایگاه محوری مادران در شکل‌گیری نهضت جهانی شیرخوارگان حسینی توجه بسیار شهید رئیسی به آسیب‌های حوزه زنان و خانواده نگاهی به پیامدهای منفی حمایت بیش از حد والدین از فرزندان ۸۰ درصد تیم ملی نت‌بال بانوان ایران از بازیکنان بسکتبال هستند ابتلای درصد قابل توجهی از زنان به اختلالات تیروئیدی در کشور رقابت تیم ملی والیبال زنان ایران با تیم‌های قدرتمند آسیا در نخستین دوره مسابقات والیبال جام ملت‌های زنان آسیا چگونه زن مسلمان می‌تواند الگوی تمدن نوین اسلامی باشد؟ پیشگیری از بروز اختلالات رشدی جنین با مصرف مکمل یدوفولیک در سه ماهه اول بارداری
سرخط خبرها
مادران باردار در مقابل آنفلوانزا از خودشان مراقبت کنند

مادران باردار در مقابل آنفلوانزا از خودشان مراقبت کنند

  • کد خبر: ۳۰۹۰۷۸
  • ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۸
به گفته مدیر گروه زنان دانشگاه علوم پزشکی ایران، آنفلوانزا یک بیماری شایع تنفسی است که در پاییز و زمستان شیوع می‌یابد و این بیماری در زنان باردار با شدت بیشتری بروز می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم کاشانیان درباره خطر آنفلوانزا در دوران بارداری و اهمیت واکسیناسیون اظهار کرد: تشخیص به موقع و انجام درمان‌های بی خطر برای زنان باردار می‌تواند به کاهش علائم و کوتاه کردن دوره بیماری کمک کند. بهترین روش برای پیشگیری از آنفلوانزا، تزریق واکسن سالانه است که این واکسن در دوران بارداری بی خطر است.

وی با بیان اینکه آنفلوانزا یک بیماری شایع تنفسی است که در پاییز و زمستان شیوع می‌یابد، افزود: این بیماری در زنان باردار با شدت بیشتری بروز می‌کند و این به علت تغییرات فیزیولوژیک است که در طول بارداری در بدن مادر اتفاق می‌افتد.

جراح و متخصص زنان و زایمان و فلوشیب طب مادر و جنین ادامه داد: این تغییرات شامل افزایش ضربان قلب مادر، نیاز به اکسیژن بیشتر، کاهش حجم تنفسی و تضعیف سیستم ایمنی بدن است که به همین دلیل این بیماری می‌تواند با شدت بیشتری در زن باردار بروز کند.

به گفته وی علائم آنفلوانزا در زنان باردار مشابه جمعیت عمومی و سایر افراد غیر باردار است که شامل تب (معمولاً ۳۷.۸ تا ۴۰ درجه)، سردرد، درد‌های عضلانی، تنگی نفس، سرفه خشک، آبریزش از بینی، گلو درد و ضعف عمومی بدن می‌شود.

این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران تشخیص و شروع سریع درمان مناسب آنفلوانزا را مهم دانست و گفت: زنان باردار و نیز پس از زایمان اگر مشکوک یا مبتلا به آنفلوآنزای تأیید شده بودند باید فوراً درمان دریافت کنند. تست‌های آزمایشگاهی تشخیصی آنفلوانزا نیز در این افراد مانند سایر بیماران پرخطر است.

وی با بیان اینکه زنان باردار در طول دوره بارداری و تا دو هفته بعد از زایمان در صورت ابتلاء به ویروس آنفلوانزا در خطر ابتلای شدیدتر به این بیماری قرار دارند، خاطرنشان کرد: تغییرات فیزیولوژیک در یک زن باردار او را مستعد بیماری شدیدتر می‌کند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.