مهم‌ترین فواید آش لخشک برای کودکان و مادران باردار کاهش خطر پوکی استخوان با مصرف روزانه لبنیات رونمایی از طرح توانمندسازی زنان سالمند در آینده‌ای نزدیک نقش مهم سلامت روان زوجین در ازدواجی موفق درمان سرطان در دوران بارداری اهمیت الگوسازی رسانه‌ای در انتخاب و مدل پوشش کشف حجاب رضاخانی منشأ چه قیامی در مشهد شد؟ نگاهی به کتاب «روز آزادی زن»؛ زنان در قیامی اثرگذار اجرای طرح قرآنی دختران ریحان با حضور یک هزار و ۶۰۰ نفر از دختران پایتخت بازگشت به عفاف، رویکرد جدید زنان جوامع غربی رابطه الگوی سوم زن مسلمان با ایده زوجیت مادران باردار در مقابل آنفلوانزا از خودشان مراقبت کنند لزوم ایجاد پشتوانه برای کاراته بانوان جهت حضور در رویداد‌های آینده ترفند‌های ساده برای رفع بوی زهم گوشت در هنگام پخت شیردهی، عامل اصلی بازگشت مادر به شرایط قبل از بارداری بررسی لایحه حفظ کرامت و امنیت زنان در برابر خشونت در کمیسیون اجتماعی مجلس ورزش، عامل موثر در پیشگیری از ناباروری حضور پررنگ زنان در فصل سوم سریال آقای قاضی اجرای ١٦ برنامه ویژه در حوزه حجاب و عفاف برای دانش‌آموزان دختر
سرخط خبرها
مادران باردار در مقابل آنفلوانزا از خودشان مراقبت کنند

مادران باردار در مقابل آنفلوانزا از خودشان مراقبت کنند

  • کد خبر: ۳۰۹۰۷۸
  • ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۸
به گفته مدیر گروه زنان دانشگاه علوم پزشکی ایران، آنفلوانزا یک بیماری شایع تنفسی است که در پاییز و زمستان شیوع می‌یابد و این بیماری در زنان باردار با شدت بیشتری بروز می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم کاشانیان درباره خطر آنفلوانزا در دوران بارداری و اهمیت واکسیناسیون اظهار کرد: تشخیص به موقع و انجام درمان‌های بی خطر برای زنان باردار می‌تواند به کاهش علائم و کوتاه کردن دوره بیماری کمک کند. بهترین روش برای پیشگیری از آنفلوانزا، تزریق واکسن سالانه است که این واکسن در دوران بارداری بی خطر است.

وی با بیان اینکه آنفلوانزا یک بیماری شایع تنفسی است که در پاییز و زمستان شیوع می‌یابد، افزود: این بیماری در زنان باردار با شدت بیشتری بروز می‌کند و این به علت تغییرات فیزیولوژیک است که در طول بارداری در بدن مادر اتفاق می‌افتد.

جراح و متخصص زنان و زایمان و فلوشیب طب مادر و جنین ادامه داد: این تغییرات شامل افزایش ضربان قلب مادر، نیاز به اکسیژن بیشتر، کاهش حجم تنفسی و تضعیف سیستم ایمنی بدن است که به همین دلیل این بیماری می‌تواند با شدت بیشتری در زن باردار بروز کند.

به گفته وی علائم آنفلوانزا در زنان باردار مشابه جمعیت عمومی و سایر افراد غیر باردار است که شامل تب (معمولاً ۳۷.۸ تا ۴۰ درجه)، سردرد، درد‌های عضلانی، تنگی نفس، سرفه خشک، آبریزش از بینی، گلو درد و ضعف عمومی بدن می‌شود.

این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران تشخیص و شروع سریع درمان مناسب آنفلوانزا را مهم دانست و گفت: زنان باردار و نیز پس از زایمان اگر مشکوک یا مبتلا به آنفلوآنزای تأیید شده بودند باید فوراً درمان دریافت کنند. تست‌های آزمایشگاهی تشخیصی آنفلوانزا نیز در این افراد مانند سایر بیماران پرخطر است.

وی با بیان اینکه زنان باردار در طول دوره بارداری و تا دو هفته بعد از زایمان در صورت ابتلاء به ویروس آنفلوانزا در خطر ابتلای شدیدتر به این بیماری قرار دارند، خاطرنشان کرد: تغییرات فیزیولوژیک در یک زن باردار او را مستعد بیماری شدیدتر می‌کند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.