مادر درنای سیبری درگذشت (۲۰ دی ۱۴۰۳) قرعه‌کشی یک‌چهارم لیگ قهرمانان زنان آسیا | حریفان خاتون بم مشخص شد لزوم پرورش کودکان در محیط خانوادگی و اجتماعی امن، حامی و ایمن رتبه نهم بانوان اسنوکر و بیلیارد ایران در رنکینگ جهانی نیاز کودکان به تعادل بین انجام فعالیت‌های فیزیکی، مطالعه و بازی‌های رایانه‌ای کاهش ۱۳.۵ درصدی طلاق در خراسان شمالی سبک زندگی بانوان، عامل موثر در ابتلا به سرطان سینه نقش مهم زنان عشایری در اقتصاد و تولید معرفی روش‌های یخ‌زدایی انواع گوشت بلوغ زودرس در دختران با مصرف لوازم آرایشی آغاز مسابقات تنیس روی میز بانوان در المپیاد ورزشی زمستانی در مشهد (۱۹ دی ۱۴۰۳) لزوم اصلاح نگرش والدین در فرزندپروری سهم ۶۳.۴ درصدی بخش خدمات در اشتغال زنان رب گوجه فرنگی، چاشنی پرطرفدار در آشپزی مضرات ازدواج دیرهنگام جوانان برگزاری جشنواره تئاتر خوشه پروین با محوریت توانمندسازی بانوان هنرمند تئاتر برای همه و خودت دعا کن تأثیرات منفی برخی مکمل‌های بدنسازی بر سلامت باروری بانوان سبک بازی بانوان والیبالیست، سرعتی‌تر شده است
سرخط خبرها
معرفی روش‌های یخ‌زدایی انواع گوشت

معرفی روش‌های یخ‌زدایی انواع گوشت

  • کد خبر: ۳۰۹۷۱۸
  • ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۴
منجمد کردن انواع گوشت از جمله روش‌های مرسوم نگهداری این ماده غذایی پرخاصیت است، اما ممکن است برخی از بانوان با روش‌های یخ زدایی انواع گوشت آشنا نباشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گوشت تازه به سرعت فاسد می‌شود و منجمد کردن آن یک روش نگهداری رایج است، اما ممکن است برخی از بانوان با روش‌های یخ زدایی این ماده غذایی پرخاصیت آشنا نباشند.

به عنوان مثال، گوشت بره نگهداری شده در دمای انجماد عمیق بین منفی ۵۰ درجه سانتی گراد تا منفی ۸۰ درجه سانتی گراد پس از یخ زدایی نسبت به گوشت بره‌ای که در دمای انجماد معمولی (منفی ۱۸ درجه سانتی گراد) نگهداری می‌شود، نرم‌تر باقی می‌ماند.

همچنین، متداول‌ترین تکنیک‌های یخ زدایی برای مرغ منجمد شامل استفاده از یخچال، مایکروویو، آب گرم، آب شیر و قرار دادن روی پیشخوان است. البته هر چه تعداد دفعات انجماد و یخ زدایی سینه مرغ بیشتر باشد، احتمال اینکه متوجه تغییراتی در رنگ و آبدار بودن آن شوید، بیشتر است.

یخ زدایی با آب خنک نیز می‌تواند روش موثری برای آب شدن سریع‌تر گوشت باشد.

روش دیگر یخ زدایی با مایکروویو است، اما غذا‌های یخ زدایی شده در مایکروویو باید بلافاصله پخته شوند، زیرا فرآیند یخ زدایی ممکن است دمای برخی قسمت‌های گوشت را به طور قابل توجهی افزایش دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.