درخشش بانوان در جشنواره «قهرمان ایران» آموزش کاشت بروکلی در گلدان میزان اختراعات ثبت شده زنان ایران بالاتر از میانگین جهانی پیوند دوباره خانواده ایرانی با سبک زندگی اصیل و بی‌آلایش بومی در سریال پایتخت وجود قوانین متعدد برای حمایت از زنان در محیط‌های اداری برگزاری جشن‌های ویژه دختران به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) در مشهد حضور قهرمان لیگ برتر والیبال زنان ایران در لیگ قهرمانان آسیا لزوم تدوین سند جامع زنان در هر استان ناکامی تیم‌های هندبال دختران مشهد برای صعود به لیگ دسته یک کشور راهکار‌های پیشگیری از مسمومیت بارداری سهم بالای زنان در ابتلا به اختلالات خلقی حجاب، نمایانگر حاکمیت دینی در جامعه برگزاری یک دوره آموزشی با هدف ترویج فرهنگ حسینی در سبک زندگی نوجوانان کم تحرکی، عامل میزان زیاد چاقی در دختران رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از سایت بوستان بانوان «آفتاب» در تابستان ۱۴۰۴ کسب مدال طلا توسط یک بانوی ایرانی در مسابقات پاراتنیس روی میز جهانی فیوچر ITTF پرداخت تسهیلات فرزندآوری به متقاضیان خراسان جنوبی با بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها
معرفی روش‌های یخ‌زدایی انواع گوشت

معرفی روش‌های یخ‌زدایی انواع گوشت

  • کد خبر: ۳۰۹۷۱۸
  • ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۴
منجمد کردن انواع گوشت از جمله روش‌های مرسوم نگهداری این ماده غذایی پرخاصیت است، اما ممکن است برخی از بانوان با روش‌های یخ زدایی انواع گوشت آشنا نباشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گوشت تازه به سرعت فاسد می‌شود و منجمد کردن آن یک روش نگهداری رایج است، اما ممکن است برخی از بانوان با روش‌های یخ زدایی این ماده غذایی پرخاصیت آشنا نباشند.

به عنوان مثال، گوشت بره نگهداری شده در دمای انجماد عمیق بین منفی ۵۰ درجه سانتی گراد تا منفی ۸۰ درجه سانتی گراد پس از یخ زدایی نسبت به گوشت بره‌ای که در دمای انجماد معمولی (منفی ۱۸ درجه سانتی گراد) نگهداری می‌شود، نرم‌تر باقی می‌ماند.

همچنین، متداول‌ترین تکنیک‌های یخ زدایی برای مرغ منجمد شامل استفاده از یخچال، مایکروویو، آب گرم، آب شیر و قرار دادن روی پیشخوان است. البته هر چه تعداد دفعات انجماد و یخ زدایی سینه مرغ بیشتر باشد، احتمال اینکه متوجه تغییراتی در رنگ و آبدار بودن آن شوید، بیشتر است.

یخ زدایی با آب خنک نیز می‌تواند روش موثری برای آب شدن سریع‌تر گوشت باشد.

روش دیگر یخ زدایی با مایکروویو است، اما غذا‌های یخ زدایی شده در مایکروویو باید بلافاصله پخته شوند، زیرا فرآیند یخ زدایی ممکن است دمای برخی قسمت‌های گوشت را به طور قابل توجهی افزایش دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.