۲۰ درصد زنان سرپرست خانوار به علت فوت همسر در تصادف، تحت پوشش بهزیستی قرار گرفتند پدر در تربیت و حمایت اقتصادی از دختران چه نقشی دارد؟ یائسگی زودرس، عامل مهم افزایش خطر دیابت در زنان کمتر از ۴۰ سال سهم ۱۰ درصدی مدیریت زنان کشور در شرکت‌های دانش‌بنیان طرز تهیه شیرینی کره‌ای گردویی مخصوص عید نوروز در خانه + فیلم احتمال ۶۲ درصدی ابتلا به سرطان‌های پوست و خون در افراد دارای خالکوبی روایت مربی و داور دهه هفتادی مسابقات قرآنی از برکات حفظ قرآن کریم بررسی سیاست‌های افزایش نرخ باروری در کشور چگونه در خانه تکانی‌های عید به مسمومیت‌های ناشی از مواد شوینده دچار نشویم؟ تشکیل بیش از ۶۵ هزار پرونده در سازمان تامین اجتماعی کشور برای زوجین نابارور رمزگشایی از زیارت‌نامه حضرت‌خدیجه (س) بررسی نقش کلیدی زنان در بهره‌مندی حداکثری از ماه مبارک رمضان دعوت از ۳۰ بازیکن برای حضور در سومین اردوی انتخابی تیم ملی زیر ۱۶ سال زنان ایران نقش مؤثر زنان فلسطینی در مقابله با اشغالگران افزایش خطر جدا شدن جفت جنین با دود سیگار
سرخط خبرها
معرفی روش‌های یخ‌زدایی انواع گوشت

معرفی روش‌های یخ‌زدایی انواع گوشت

  • کد خبر: ۳۰۹۷۱۸
  • ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۴
منجمد کردن انواع گوشت از جمله روش‌های مرسوم نگهداری این ماده غذایی پرخاصیت است، اما ممکن است برخی از بانوان با روش‌های یخ زدایی انواع گوشت آشنا نباشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گوشت تازه به سرعت فاسد می‌شود و منجمد کردن آن یک روش نگهداری رایج است، اما ممکن است برخی از بانوان با روش‌های یخ زدایی این ماده غذایی پرخاصیت آشنا نباشند.

به عنوان مثال، گوشت بره نگهداری شده در دمای انجماد عمیق بین منفی ۵۰ درجه سانتی گراد تا منفی ۸۰ درجه سانتی گراد پس از یخ زدایی نسبت به گوشت بره‌ای که در دمای انجماد معمولی (منفی ۱۸ درجه سانتی گراد) نگهداری می‌شود، نرم‌تر باقی می‌ماند.

همچنین، متداول‌ترین تکنیک‌های یخ زدایی برای مرغ منجمد شامل استفاده از یخچال، مایکروویو، آب گرم، آب شیر و قرار دادن روی پیشخوان است. البته هر چه تعداد دفعات انجماد و یخ زدایی سینه مرغ بیشتر باشد، احتمال اینکه متوجه تغییراتی در رنگ و آبدار بودن آن شوید، بیشتر است.

یخ زدایی با آب خنک نیز می‌تواند روش موثری برای آب شدن سریع‌تر گوشت باشد.

روش دیگر یخ زدایی با مایکروویو است، اما غذا‌های یخ زدایی شده در مایکروویو باید بلافاصله پخته شوند، زیرا فرآیند یخ زدایی ممکن است دمای برخی قسمت‌های گوشت را به طور قابل توجهی افزایش دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.