درخواست بانوی فعال اقتصادی از رهبر معظم انقلاب + فیلم ۴۹ درصد آمار بیماران سرطانی کشور را زنان تشکیل داده‌اند ابتلا به افسردگی شدید، از عوارض مهم سقط جنین معرفی گیاهان آپارتمانی مناسب برای اتاق نوزاد فصل دوم برنامه تلویزیونی مهنا به بررسی نقش زنان در عرصه مقاومت می‌پردازد بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه پرداخت تسهیلات فرزندآوری در آستانه ۴۰ همت قرار گرفت حمایت دولت از زنان سرپرست‌خانوار، از طریق توسعه مشاغل خانگی توضیحات سازمان اداری و استخدامی کشور درباره آیین نامه دورکاری مادران شاغل (۲ بهمن ۱۴۰۳) بازگشت ساره بیات به جشنواره فیلم فجر با فیلم سینمایی «چشم بادومی» رفع نیاز کودکان به تعاملات اجتماعی بیرون از خانواده با رفتن به مهدکودک از هر ۴ زن یک نفر به میگرن مبتلا است لزوم توجه والدین به نقش تربیتی بازی‌های خانوادگی در کودکان تصویب اولویت‌های موضوعی منشور زنان در جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان همسر شهید برونسی درگذشت گفت و گو با زنی جوان که با موتورسیکلت به مشتریانش مواد مخدر می رساند | رؤیا‌های سوخته «رؤیا» رفع مشکلات زنان و خانواده با اجرای قوانین مرتبط با این حوزه در جامعه معرفی زنان موثر در پیشرفت ایران اسلامی در برنامه رادیویی «ایراندخت»
سرخط خبرها
نیاز کودکان به تعادل بین انجام فعالیت‌های فیزیکی، مطالعه و بازی‌های رایانه‌ای

نیاز کودکان به تعادل بین انجام فعالیت‌های فیزیکی، مطالعه و بازی‌های رایانه‌ای

  • کد خبر: ۳۰۹۸۰۵
  • ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۴
کودکان شش تا ۱۲ سال به تعادل بین انجام فعالیت‌های فیزیکی، مطالعه و بازی‌های رایانه‌ای نیاز دارند و والدین باید این تعادل را برنامه‌ریزی و برای کودکان خود اجرا کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ استفاده کودکان از بازی‌های رایانه‌ای باید به‌طور معقول وکنترل‌شده انجام شده تا از بروز مشکلات جسمی، روانی و اجتماعی جلوگیری شود.

براساس توصیه‌های سازمان‌های بهداشتی و روان‌شناسی، زمان استفاده از بازی‌های رایانه‌ای باید محدود باشد و این مدت‌زمان بسته به سن کودک متفاوت است.

برای کودکان زیر دوسال، استفاده ازدستگاه‌های دیجیتال، ازجمله بازی‌های رایانه‌ای، به‌طورکلی توصیه نمی‌شود. در این سنین، تعاملات اجتماعی وفیزیکی باوالدین ومحیط اطراف بسیارمهم است و بازی‌های فیزیکی وفعالیت‌های خارج ازخانه باید دراولویت قرار گیرد.

برای کودکان بین دو تا پنج سال، بیشتر از یک‌ساعت استفاده از بازی‌های رایانه‌ای درروز پیشنهاد نمی‌شود. بازی‌هایی که به رشد مهارت‌های اجتماعی، خلاقیت و یادگیری کمک می‌کنند باید انتخاب شوند و کودک نباید ساعت‌ها به تماشای صفحه‌نمایش مشغول باشد. بعلاوه، برای این گروه سنی، والدین باید بازی‌ها را کنترل و از محتوای مناسب استفاده کنند. برای کودکان شش تا ۱۲سال، استفاده از بازی‌های رایانه‌ای نباید بیشتر از دو ساعت در روز باشد. در این سنین، بچه‌ها به تعادل بین فعالیت‌های فیزیکی، مطالعه و بازی‌های رایانه‌ای نیاز دارند. زمان بازی باید تحت نظارت والدین باشد تا از محتوای مناسب و سنجیده استفاده شود.

درنهایت، برای نوجوانان، به‌ویژه از سن ۱۳ سال به بالا، زمان استفاده از بازی‌های رایانه‌ای باید متناسب با سایر فعالیت‌ها و مسئولیت‌های روزمره باشد.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.