نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید غلامرضا ارباب بهارعلی رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه اعضای یک خانواده در بهشت کنار هم هستند+ سند معتبر اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت پرداخت شد بهره‌مندی بیش از هزار نفر از بانوان منطقه ۱۰ مشهد از طرح ترنم زندگی سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور جام جهانی تیراندازی| هانیه رستمیان دوازدهم شد حضور نمایندگان ایران در دومین سمینار ورزش بانوان کمیته پارالمپیک آسیا ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید محمدمهدی آخوندزاده طرزجانی
سرخط خبرها
آسیب‌های بلاگری زوجین جوان در فضای مجازی

آسیب‌های بلاگری زوجین جوان در فضای مجازی

  • کد خبر: ۳۱۰۲۴۳
  • ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۰
زن و شوهر‌های بلاگر اغلب فرهنگ مبتذل و نامربوطی را نیز در فضای مجازی ترویج می‌دهند که برای افراد با سنین پایین و زوج‌های جوان یک آدرس غلط است و آسیب‌های زیادی را نیز ممکن است برای آنان ایجاد کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زوج‌های جوان برای کسب درآمد حالا به صفحات شبکه‌های مجازی ازجمله اینستاگرام روی آورده‌اند. موضوعی که متاسفانه بازهم آسیب‌های خاص خود را با توجه به غیر حرفه‌ای بودن این افراد و همچنین آوردن خصوصی‌ترین مسائل زندگی جلوی دوربین و دیدگان اذهان عمومی در بر دارد.

فضای مجازی خصوصا اینستاگرام حالا پر شده از افرادی که با تولید محتوای مجازی سعی می‌کنند برای خود نام و نشانی دست و پا کنند و از این طریق با اخذ تبلیغات‌های تجاری و خدماتی برای خود کسب درآمد کنند. متاسفانه بعضا زوج‌های جوان نیز که اغلب در تولید محتوا بسیار مبتدی هستند و قدرت جذب افکارعمومی و جلب توجه را ندارند سعی می‌کنند دست به اقدامات مبتذل زده و با این روش در این فضا خودی نشان دهند.

متاسفانه این موضوعات با پیش کشیدن مسائل خصوصی زناشویی در فضای عمومی همراه شده و به قبح زدایی در این فضا منجر شده است. آنچه این مسئله را بیش از پیش خطرناک می‌کند استفاده بدون فیلتر جوانان و کودکان از فضای شبکه‌های اجتماعی است. در بسیاری از کشور‌ها نسبت به استفاده کودکان و نوجوانان از محتوا‌های بزرگسالان جلوگیری می‌شود و خصوصا اجازه ورود این سنین به استفاده از شبکه‌های اجتماعی داده نمی‌شود، اما در ایران با توجه به اینکه فضای مجازی متولی خاصی ندارد و قوانین در آن رعایت نمی‌شود، این موضوعات بی پرده برای کودکان و نوجوانان به نمایش در می‌آیند.

البته باید گفت که مرز عفت و حیا را نیز این بلاگر‌های زن و شوهری رد کرده‌اند و سعی می‌کنند با برخی محتوا‌های جنسی در این فضا جلب توجه کنند. البته اغلب این افراد به طور کوتاه مدت در این فضا تحرکاتی دارند و دیده می‌شوند و در بلند مدت به شدت مورد نکوهش افکارعمومی در شبکه‌های اجتماعی قرار می‌گیرند، اما با بیرون رفتن هر یک از این افراد از گود فضای مجازی متاسفانه با همین رویاسازی و سوداگری زن و شوهر‌های دیگری اقدام به کار بلاگری می‌کنند.

متاسفانه نوع کنش زن و شوهر‌های بلاگر که در فضای مجازی با بی حیایی نیز همراه است و همچنین تصورات غلط با شوخی‌های مبتذل را ایجاد می‌کند اغلب فضای مجازی را پر کرده است که در وهله اول باید پاکسازی و با این افراد که در داخل کشور نیز چنین محتوا‌هایی تولید می‌کنند برخورد و به آنان تذکرات لازم داده شود. در وهله دیگر مردم نیز باید با هوشیاری تمام نسبت به چنین رفتار‌های برخورد کنند و نه تنها آن را واقعی نبینند بلکه به پشت پرده این القاسازی‌های مجازی توجه کنند.

منبع: خبرگزاری زنان ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.