دستور پخت حلوای سه آرد مجلس مخصوص در خانه + فیلم دیدگاه امام خمینی (ره) درباره جایگاه زنان مومن و مادران پاکدل چه بود؟ حملات آسم در بین زنان زیر ۳۵ سال با قرص‌های ضدبارداری حاوی پروژسترون چرا مصرف دانه چیا برای زنان مفید است؟ بازداشت مهدیه اسفندیاری، نمادی از برخورد دوگانه غرب با مفهوم حقوق بشر بررسی نقش بانوان در تحقق آرمان‌های انقلاب امام خمینی (ره) ۲۲ درصد متخصصان هوش مصنوعی در جهان، زنان هستند روند افزایشی گرایش زنان روستایی و عشایر در خراسان شمالی به بیمه و استفاده از خدمات آن لزوم تشکیل کمیته توسعه چوگان ویژه بانوان در فدراسیون کسب سومین پیروزی پیاپی تیم امید بانوان ایران در مسابقات قهرمانی آسیا سرمربی تیم ملی والیبال زنان ایران: بازیکنان تمرینات سختی را پشت سر گذاشتند هر بند سخنان رهبر معظم انقلاب باید پیوست عملیاتی داشته باشد ۱۲ تا ۱۵ درصد سالمندان تنها زندگی می‌کنند درس‌های انیمیشن باب اسفنجی به کودکان! حضور تنهاملی پوش خراسانی تیم ملی فوتبال بانوان در دیدار دوستانه این تیم با عراق
سرخط خبرها
معرفی ادویه‌های پرکاربرد در غذا‌های آسیایی

معرفی ادویه‌های پرکاربرد در غذا‌های آسیایی

  • کد خبر: ۳۱۴۸۷۶
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
در غذا‌های آسیایی، ادویه‌ها فراتر از چاشنی‌های ساده عمل کرده و به عنوان قلب تپنده هر دستور غذایی به شمار می‌روند، از این رو استفاده درست و مناسب از هر کدام از آنها بسیار اهمیت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ادویه‌ها، گنجینه‌های معطر و رنگارنگی هستند که نه تنها طعم و عطر دلپذیری به غذا‌ها می‌بخشند، بلکه نقش حیاتی در فرهنگ‌های غذایی گوناگون ایفا می‌کنند. در غذا‌های آسیایی، ادویه‌ها فراتر از چاشنی‌های ساده عمل کرده و به عنوان قلب تپنده هر دستور غذایی به شمار می‌روند.

به عنوان مثال، غذا‌های تایلندی به خاطر تعادل بی‌نظیر بین طعم‌های شیرین، ترش، شور و تند شهرت دارند. ادویه‌هایی مانند فلفل چیلی، زنجبیل، سیر، ریشه گالانگال (نوعی زنجبیل)، برگ لیمو و پودر کاری تایلندی از عناصر اصلی طعم‌دهنده در این غذا‌ها به شمار می‌روند. طعم تند و معطر این ادویه‌ها، غذا‌های تایلندی را متمایز می‌سازد.

همچنین، در آشپزی ژاپنی و چینی، ادویه‌ها با ظرافت خاصی استفاده می‌شوند. در غذا‌های ژاپنی، طعم‌های ملایم و طبیعی اولویت دارند، اما ادویه‌هایی مانند واسابی، زنجبیل و فلفل ژاپنی (سانشو) به مقدار محدود به کار می‌روند. در غذا‌های چینی، ادویه‌هایی مثل پنج ادویه چینی (که ترکیبی از بادیان ختایی، میخک، دارچین، رازیانه و فلفل سیچوان است)، زنجبیل، سیر و روغن کنجد نقش مهمی در طعم‌دهی ایفا می‌کنند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.