نقش آفرینی مادران در تربیت فرزندان عاشق وطن| صدای آرام لالایی مادرانه هنوز پُرنفوذترین شیوه تربیت است روایت زندگی زنان شهید قوی‌ترین سلاح فرهنگی است لزوم حفظ هویت فرهنگی کودکان تنها با بازسازی ادبیات این گروه سنی بررسی تاثیرات آلودگی‌های شدید بر باروری زنان فعال در کانون‌های فرهنگی مساجد، الگو‌هایی ارزشمند برای تمام جامعه آشنایی با روش‌های شناخت کودکان و نوجوانان نسبت‌به شخصیت امام‌حسین(ع) حضور زنان در صف اول جنگ رسانه‌ای ۱۲ روزه اخیر کسب یک تساوی مهم توسط بانوی استاد بزرگ شطرج ایرانی در دور رفت مرحله دوم جام جهانی شطرنج بانوان ثبت ۷۰۳ واقعه ولادت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون در تایباد برگزاری گردهمایی باشکوه بانوان مشهدی در اجتماع «یک ایران یک زینب» در حرم مطهر رضوی افتتاح ۳ بوستان دیگر برای بانوان مشهد ​برگزاری اولین جلسه شورای مشورتی مدیران زن وزارت کشور با رئیس سازمان مدیریت بحران صعود ۲ بانوی شطرنج باز ایران به دور دوم مسابقات جام جهانی ۲۰۲۵ گرجستان درباره زینت ملک، بانوی قجری شاعر، و میراث ادبی او | «زینت از جمله مردان جهان کم نَبُوَد» آیا تیم ملی هندبال دختران نوجوان ایران به مسابقات قهرمانی آسیا می‌رسد؟ بررسی ارتباط افزایش فرصت‌های اشتغال برای زنان با تقویت نهاد خانواده
سرخط خبرها
معرفی ادویه‌های پرکاربرد در غذا‌های آسیایی

معرفی ادویه‌های پرکاربرد در غذا‌های آسیایی

  • کد خبر: ۳۱۴۸۷۶
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
در غذا‌های آسیایی، ادویه‌ها فراتر از چاشنی‌های ساده عمل کرده و به عنوان قلب تپنده هر دستور غذایی به شمار می‌روند، از این رو استفاده درست و مناسب از هر کدام از آنها بسیار اهمیت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ادویه‌ها، گنجینه‌های معطر و رنگارنگی هستند که نه تنها طعم و عطر دلپذیری به غذا‌ها می‌بخشند، بلکه نقش حیاتی در فرهنگ‌های غذایی گوناگون ایفا می‌کنند. در غذا‌های آسیایی، ادویه‌ها فراتر از چاشنی‌های ساده عمل کرده و به عنوان قلب تپنده هر دستور غذایی به شمار می‌روند.

به عنوان مثال، غذا‌های تایلندی به خاطر تعادل بی‌نظیر بین طعم‌های شیرین، ترش، شور و تند شهرت دارند. ادویه‌هایی مانند فلفل چیلی، زنجبیل، سیر، ریشه گالانگال (نوعی زنجبیل)، برگ لیمو و پودر کاری تایلندی از عناصر اصلی طعم‌دهنده در این غذا‌ها به شمار می‌روند. طعم تند و معطر این ادویه‌ها، غذا‌های تایلندی را متمایز می‌سازد.

همچنین، در آشپزی ژاپنی و چینی، ادویه‌ها با ظرافت خاصی استفاده می‌شوند. در غذا‌های ژاپنی، طعم‌های ملایم و طبیعی اولویت دارند، اما ادویه‌هایی مانند واسابی، زنجبیل و فلفل ژاپنی (سانشو) به مقدار محدود به کار می‌روند. در غذا‌های چینی، ادویه‌هایی مثل پنج ادویه چینی (که ترکیبی از بادیان ختایی، میخک، دارچین، رازیانه و فلفل سیچوان است)، زنجبیل، سیر و روغن کنجد نقش مهمی در طعم‌دهی ایفا می‌کنند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.