برگزاری دوره تخصصی «زن، جامعه‌پردازی، تمدن نوین اسلامی» در مشهد + فیلم تاثیر انقلاب اسلامی فرصتی بر حضور اجتماعی زنان: حدود ۱۸ هزار زن عضو هیئت علمی هستند بررسی ویژگی‌های استاد طا‌هایی در پیش نشست پانزدهمین همایش "بانوان فاضله هم‌عصر" + فیلم آیا مستاجران هم می‌توانند کودکی را به سرپرستی بگیرند؟ بررسی مراحل مختلف مهارت لبخندزدن نوزاد از تولد تا سه ماهگی روایت رویا افشار از بازی در نقش مادر شهید علی هاشمی درباره «مادام‌پلو»، یکی از همسران اروپایی ناصرالدین شاه افزایش نسبی میزان اهدای خون توسط بانوان در کشور شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند در ۱۷ استان کشور فعالیت ۲۱۴ مرکز مهر خانواده در سراسر کشور سرمربی مشهدی تیم فوتسال بانوان سایپا: با یک باخت، قهرمانی را از دست دادیم کاپ نقره‌ای لیگ ووشو کشور در دستان دختران مشهدی‌ قهرمانی بانوان خراسانی شاهد و ایثارگر در مسابقات تنیس روی میز و دارت فواید آش خشکبار برای مادران باردار سهم ۳۲ درصدی زنان در هیئت‌علمی دانشگاه‌های کشور
سرخط خبرها
معرفی ادویه‌های پرکاربرد در غذا‌های آسیایی

معرفی ادویه‌های پرکاربرد در غذا‌های آسیایی

  • کد خبر: ۳۱۴۸۷۶
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
در غذا‌های آسیایی، ادویه‌ها فراتر از چاشنی‌های ساده عمل کرده و به عنوان قلب تپنده هر دستور غذایی به شمار می‌روند، از این رو استفاده درست و مناسب از هر کدام از آنها بسیار اهمیت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ادویه‌ها، گنجینه‌های معطر و رنگارنگی هستند که نه تنها طعم و عطر دلپذیری به غذا‌ها می‌بخشند، بلکه نقش حیاتی در فرهنگ‌های غذایی گوناگون ایفا می‌کنند. در غذا‌های آسیایی، ادویه‌ها فراتر از چاشنی‌های ساده عمل کرده و به عنوان قلب تپنده هر دستور غذایی به شمار می‌روند.

به عنوان مثال، غذا‌های تایلندی به خاطر تعادل بی‌نظیر بین طعم‌های شیرین، ترش، شور و تند شهرت دارند. ادویه‌هایی مانند فلفل چیلی، زنجبیل، سیر، ریشه گالانگال (نوعی زنجبیل)، برگ لیمو و پودر کاری تایلندی از عناصر اصلی طعم‌دهنده در این غذا‌ها به شمار می‌روند. طعم تند و معطر این ادویه‌ها، غذا‌های تایلندی را متمایز می‌سازد.

همچنین، در آشپزی ژاپنی و چینی، ادویه‌ها با ظرافت خاصی استفاده می‌شوند. در غذا‌های ژاپنی، طعم‌های ملایم و طبیعی اولویت دارند، اما ادویه‌هایی مانند واسابی، زنجبیل و فلفل ژاپنی (سانشو) به مقدار محدود به کار می‌روند. در غذا‌های چینی، ادویه‌هایی مثل پنج ادویه چینی (که ترکیبی از بادیان ختایی، میخک، دارچین، رازیانه و فلفل سیچوان است)، زنجبیل، سیر و روغن کنجد نقش مهمی در طعم‌دهی ایفا می‌کنند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.