درباره عوارض روش‌های غیرجراحی زیبایی چقدر می‌دانید؟ | جوانی تزریق شدنی نیست بررسی علل افزایش میانگین سن ازدواج قد، وزن و عملکرد حرکتی بهتر نوزادان با مصرف زیتون بدون نمک در دوران بارداری شکستن تابوی طلاق در جامعه ایرانی با ظهور شبکه‌های اجتماعی روایت زندگی مرضیه ناصری، همسر و مادر شهیدان سجادی و دارنده نشان مشهدالرضا(ع) | بانوی جهاد و شهادت لزوم آموزش مهارت‌های زندگی در کنار توانمندسازی اقتصادی زنان افزایش ۵/۸ درصدی نرخ مشارکت زنان خراسان رضوی نسبت به میانگین کشوری یک طلا و سه برنز برای بانوان جودوکار خراسانی در قهرمانی کشور دورخیز دختران هندبال مشهد برای صعود به لیگ برتر ملی‌پوش مشهدی تنیس روی میز ایران: با هزینه شخصی به مسابقات بین‌المللی می‌روم فراخوان بانوان فوتبالیست به اردوی ملی و فیفادی عایده، نخستین کتاب با روایت زندگی یک مادر شهید لبنانی به زبان فارسی کشک زرد، غذای محلی و کامل بانوان سیستان و بلوچستان کاهش احتمال ابتلا به «آندومتریوز» در زنان با مصرف لبنیات روایتی زنانه از شجاعت و مقاومت زنان مبارز غزه در مستند «محرم دل» معرفی گیاهان آپارتمانی مناسب برای اتاق خواب
سرخط خبرها
معرفی ادویه‌های پرکاربرد در غذا‌های آسیایی

معرفی ادویه‌های پرکاربرد در غذا‌های آسیایی

  • کد خبر: ۳۱۴۸۷۶
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
در غذا‌های آسیایی، ادویه‌ها فراتر از چاشنی‌های ساده عمل کرده و به عنوان قلب تپنده هر دستور غذایی به شمار می‌روند، از این رو استفاده درست و مناسب از هر کدام از آنها بسیار اهمیت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ادویه‌ها، گنجینه‌های معطر و رنگارنگی هستند که نه تنها طعم و عطر دلپذیری به غذا‌ها می‌بخشند، بلکه نقش حیاتی در فرهنگ‌های غذایی گوناگون ایفا می‌کنند. در غذا‌های آسیایی، ادویه‌ها فراتر از چاشنی‌های ساده عمل کرده و به عنوان قلب تپنده هر دستور غذایی به شمار می‌روند.

به عنوان مثال، غذا‌های تایلندی به خاطر تعادل بی‌نظیر بین طعم‌های شیرین، ترش، شور و تند شهرت دارند. ادویه‌هایی مانند فلفل چیلی، زنجبیل، سیر، ریشه گالانگال (نوعی زنجبیل)، برگ لیمو و پودر کاری تایلندی از عناصر اصلی طعم‌دهنده در این غذا‌ها به شمار می‌روند. طعم تند و معطر این ادویه‌ها، غذا‌های تایلندی را متمایز می‌سازد.

همچنین، در آشپزی ژاپنی و چینی، ادویه‌ها با ظرافت خاصی استفاده می‌شوند. در غذا‌های ژاپنی، طعم‌های ملایم و طبیعی اولویت دارند، اما ادویه‌هایی مانند واسابی، زنجبیل و فلفل ژاپنی (سانشو) به مقدار محدود به کار می‌روند. در غذا‌های چینی، ادویه‌هایی مثل پنج ادویه چینی (که ترکیبی از بادیان ختایی، میخک، دارچین، رازیانه و فلفل سیچوان است)، زنجبیل، سیر و روغن کنجد نقش مهمی در طعم‌دهی ایفا می‌کنند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.