آرزو کن دخترم دست‌اندازی مافیای سقط جنین در جاده قانون جمعیت  گفتمان امام رضایی در بحران جمعیت کشور راهگشاست رنکینگ تیراندازان در پایان سال ۲۰۲۵ منتشر شد| حضور نماینده ایران در رتبه بندی آسیایی اسکیت بانوان عضو فراکسیون زنان مجلس: مصوبه مهریه مردانه و ضدخانواده است تمکین خاص، تمکین عام و اصلاح قانون مهریه| مبلغ قسط اول مهریه چطور تعیین می‌شود؟ بهروزآذر: تقسیم‌بندی و بررسی مسائل زنان براساس گروه‌های هدف در دستور کار دولت چهاردهم است سلیمی: بازنمایی واقعی تصویر زنان مشهد در عرصه بین‌المللی یک ضرورت است یک ترفند ساده برای ازبین‌بردن بوی تخم‌مرغ در کیک تکذیب برخی باور‌های نادرست درباره مصرف ویتامین D نگهداری از حیوانات خانگی، جایگزینی خطرناک برای خواهر و برادر در تربیت کودک بررسی مهم‌ترین علل ناباروری| افزایش سن، احتمال ناباروری را بالا می‌برد اهدای جایزه «بانوی علم» به مادر شیمی ایران معرفی راهکار‌هایی برای شناسایی مشکلات بینایی فرزندان توسط والدین ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید حیدر آرام جو
سرخط خبرها
معرفی ادویه‌های پرکاربرد در غذا‌های آسیایی

معرفی ادویه‌های پرکاربرد در غذا‌های آسیایی

  • کد خبر: ۳۱۴۸۷۶
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
در غذا‌های آسیایی، ادویه‌ها فراتر از چاشنی‌های ساده عمل کرده و به عنوان قلب تپنده هر دستور غذایی به شمار می‌روند، از این رو استفاده درست و مناسب از هر کدام از آنها بسیار اهمیت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ادویه‌ها، گنجینه‌های معطر و رنگارنگی هستند که نه تنها طعم و عطر دلپذیری به غذا‌ها می‌بخشند، بلکه نقش حیاتی در فرهنگ‌های غذایی گوناگون ایفا می‌کنند. در غذا‌های آسیایی، ادویه‌ها فراتر از چاشنی‌های ساده عمل کرده و به عنوان قلب تپنده هر دستور غذایی به شمار می‌روند.

به عنوان مثال، غذا‌های تایلندی به خاطر تعادل بی‌نظیر بین طعم‌های شیرین، ترش، شور و تند شهرت دارند. ادویه‌هایی مانند فلفل چیلی، زنجبیل، سیر، ریشه گالانگال (نوعی زنجبیل)، برگ لیمو و پودر کاری تایلندی از عناصر اصلی طعم‌دهنده در این غذا‌ها به شمار می‌روند. طعم تند و معطر این ادویه‌ها، غذا‌های تایلندی را متمایز می‌سازد.

همچنین، در آشپزی ژاپنی و چینی، ادویه‌ها با ظرافت خاصی استفاده می‌شوند. در غذا‌های ژاپنی، طعم‌های ملایم و طبیعی اولویت دارند، اما ادویه‌هایی مانند واسابی، زنجبیل و فلفل ژاپنی (سانشو) به مقدار محدود به کار می‌روند. در غذا‌های چینی، ادویه‌هایی مثل پنج ادویه چینی (که ترکیبی از بادیان ختایی، میخک، دارچین، رازیانه و فلفل سیچوان است)، زنجبیل، سیر و روغن کنجد نقش مهمی در طعم‌دهی ایفا می‌کنند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.