بارداری، ریسک ابتلا به سرطان در زنان را کاهش می‌دهد آغاز اردوی تخصصی تیم ملی تنیس با ویلچر بانوان در مشهد از فردا (شنبه ۶ دی ماه ۱۴۰۴) ضرورت تقسیم بار مراقبت خانوادگی میان زنان و مردان| جزئیات اجرای طرح مرخصی ۹ ماه مشترک مهم است تجلیل از بانوی طلبه حوزه علمیه خراسان در هفدهمین همایش کوثر هدایت رفتارهای کمال‌گرایانه والدین، تهدیدی برای سلامت روان کودکان آرزو کن دخترم دست‌اندازی مافیای سقط جنین در جاده قانون جمعیت  گفتمان امام رضایی در بحران جمعیت کشور راهگشاست رنکینگ تیراندازان در پایان سال ۲۰۲۵ منتشر شد| حضور نماینده ایران در رتبه بندی آسیایی اسکیت بانوان عضو فراکسیون زنان مجلس: مصوبه مهریه مردانه و ضدخانواده است تمکین خاص، تمکین عام و اصلاح قانون مهریه| مبلغ قسط اول مهریه چطور تعیین می‌شود؟ بهروزآذر: تقسیم‌بندی و بررسی مسائل زنان براساس گروه‌های هدف در دستور کار دولت چهاردهم است سلیمی: بازنمایی واقعی تصویر زنان مشهد در عرصه بین‌المللی یک ضرورت است یک ترفند ساده برای ازبین‌بردن بوی تخم‌مرغ در کیک تکذیب برخی باور‌های نادرست درباره مصرف ویتامین D
سرخط خبرها
معرفی ادویه‌های پرکاربرد در غذا‌های آسیایی

معرفی ادویه‌های پرکاربرد در غذا‌های آسیایی

  • کد خبر: ۳۱۴۸۷۶
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
در غذا‌های آسیایی، ادویه‌ها فراتر از چاشنی‌های ساده عمل کرده و به عنوان قلب تپنده هر دستور غذایی به شمار می‌روند، از این رو استفاده درست و مناسب از هر کدام از آنها بسیار اهمیت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ادویه‌ها، گنجینه‌های معطر و رنگارنگی هستند که نه تنها طعم و عطر دلپذیری به غذا‌ها می‌بخشند، بلکه نقش حیاتی در فرهنگ‌های غذایی گوناگون ایفا می‌کنند. در غذا‌های آسیایی، ادویه‌ها فراتر از چاشنی‌های ساده عمل کرده و به عنوان قلب تپنده هر دستور غذایی به شمار می‌روند.

به عنوان مثال، غذا‌های تایلندی به خاطر تعادل بی‌نظیر بین طعم‌های شیرین، ترش، شور و تند شهرت دارند. ادویه‌هایی مانند فلفل چیلی، زنجبیل، سیر، ریشه گالانگال (نوعی زنجبیل)، برگ لیمو و پودر کاری تایلندی از عناصر اصلی طعم‌دهنده در این غذا‌ها به شمار می‌روند. طعم تند و معطر این ادویه‌ها، غذا‌های تایلندی را متمایز می‌سازد.

همچنین، در آشپزی ژاپنی و چینی، ادویه‌ها با ظرافت خاصی استفاده می‌شوند. در غذا‌های ژاپنی، طعم‌های ملایم و طبیعی اولویت دارند، اما ادویه‌هایی مانند واسابی، زنجبیل و فلفل ژاپنی (سانشو) به مقدار محدود به کار می‌روند. در غذا‌های چینی، ادویه‌هایی مثل پنج ادویه چینی (که ترکیبی از بادیان ختایی، میخک، دارچین، رازیانه و فلفل سیچوان است)، زنجبیل، سیر و روغن کنجد نقش مهمی در طعم‌دهی ایفا می‌کنند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.