کسب مدال طلای «نسرین شاهی» در جام جهانی پاراتیراندازی یک بانوی ایرانی، نامزد دریافت جایزه فعالان داوطلب در ورزش‌های پارالمپیکی شد شیروان میزبان مسابقات کشوری هندبال دختران خردسال کاهش نرخ باروری، مشکل دوسوم کشورهای دنیا جزئیاتی از آمار چندقلوزایی در کشور سریال ناکامی بانوان تکواندوکار در مسابقات جهانی| نعمت‌زاده حذف شد بررسی دلایل بروز زودهنگام نشانه‌های بلوغ در دختران غیبت تیم صدرنشین در رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر زنان سهم بالای ژنتیک در بروز افسردگی در زنان آغاز توزیع شیر در مدارس در مناطق کم‌برخوردار کشور نسخه شفابخش چای با افزودنی‌های مفید آینده‌سازان ایران هستیم دو عادت به‌ظاهر خوب که از شما یک همسر بد می‌سازد آزادی از اسارت ۳۴ ساله، اما همچنان در حسرت دیدار مادر ثبت اطلاعات ۲۸۰ هزار سرپرست خانوار در سامانه اشتغال بهزیستی پیرترین عروس و دامادها متعلق به کدام استان‌ها هستند؟ دختران والیبال ایران در بازی‌های آسیایی، قهرمان شدند
سرخط خبرها
معرفی ادویه‌های پرکاربرد در غذا‌های آسیایی

معرفی ادویه‌های پرکاربرد در غذا‌های آسیایی

  • کد خبر: ۳۱۴۸۷۶
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
در غذا‌های آسیایی، ادویه‌ها فراتر از چاشنی‌های ساده عمل کرده و به عنوان قلب تپنده هر دستور غذایی به شمار می‌روند، از این رو استفاده درست و مناسب از هر کدام از آنها بسیار اهمیت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ادویه‌ها، گنجینه‌های معطر و رنگارنگی هستند که نه تنها طعم و عطر دلپذیری به غذا‌ها می‌بخشند، بلکه نقش حیاتی در فرهنگ‌های غذایی گوناگون ایفا می‌کنند. در غذا‌های آسیایی، ادویه‌ها فراتر از چاشنی‌های ساده عمل کرده و به عنوان قلب تپنده هر دستور غذایی به شمار می‌روند.

به عنوان مثال، غذا‌های تایلندی به خاطر تعادل بی‌نظیر بین طعم‌های شیرین، ترش، شور و تند شهرت دارند. ادویه‌هایی مانند فلفل چیلی، زنجبیل، سیر، ریشه گالانگال (نوعی زنجبیل)، برگ لیمو و پودر کاری تایلندی از عناصر اصلی طعم‌دهنده در این غذا‌ها به شمار می‌روند. طعم تند و معطر این ادویه‌ها، غذا‌های تایلندی را متمایز می‌سازد.

همچنین، در آشپزی ژاپنی و چینی، ادویه‌ها با ظرافت خاصی استفاده می‌شوند. در غذا‌های ژاپنی، طعم‌های ملایم و طبیعی اولویت دارند، اما ادویه‌هایی مانند واسابی، زنجبیل و فلفل ژاپنی (سانشو) به مقدار محدود به کار می‌روند. در غذا‌های چینی، ادویه‌هایی مثل پنج ادویه چینی (که ترکیبی از بادیان ختایی، میخک، دارچین، رازیانه و فلفل سیچوان است)، زنجبیل، سیر و روغن کنجد نقش مهمی در طعم‌دهی ایفا می‌کنند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.