معرفی یک نسخه خانگی برای جلوگیری از شکستگی لگن در زنان لیگ برتر بسکتبال زنان به هفته هفدهم رسید| قهوه باتسام با ۲۱ امتیاز در رده پنجم جدول پایان هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال زنان با برد تیم خاتون بم مقابل پرسپولیس دوری ۶ هفته‌ای بانوی نایب قهرمان المپیک از تکواندو سرطان سینه یک بیماری ناگهانی و غیرقابل‌کنترل نیست| کاهش سن ابتلا در زنان آغاز مرحله گروهی بخش نوجوانان جام جهانی گرجستان از امروز (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴)| دختر شمشیرباز ایران در مرحله گروهی حذف شد هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر هندبال بانوان امروز (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) برگزار شد| سپاهان، تیم بدون شکست گفت‌وگوی بهروزآذر با زنان بازداشت‌شده ناآرامی‌های اخیر در زندان قرچک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا غلامی آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟
سرخط خبرها
کسب جایزه هنری بین‌المللی توسط یک بانوی ایرانی

کسب جایزه هنری بین‌المللی توسط یک بانوی ایرانی

  • کد خبر: ۳۱۵۵۲۰
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲
«شادی حبیب»، هنرمند، مدرس و پژوهشگر، موفق شد جایزه سوم بخش سه‌بعدی چهاردهمین مسابقه بین‌المللی «نمایشگاه هنر زنان» را برای اثر هنری «آوردگاه پرندگان» کسب کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اثر هنری «آوردگاه پرندگان» ساخته شادی حبیب موفق به کسب رتبه سوم در بخش سه‌بعدی مسابقه بین‌المللی «نمایشگاه هنر زنان» (۱۴th All Women Art Exhibition) شد.

این رقابت، یکی از رویداد‌های معتبر در حوزه هنر‌های تجسمی است و در این دوره، آثار برتر در بخش‌های مختلف از جمله نقاشی، عکاسی و مجسمه‌سازی مورد داوری قرار گرفتند.

گواهی این رویداد به امضای کریستوفر دی. هافمن، مدیر این گالری، رسیده و در آن اثر «آوردگاه پرندگان» به عنوان یکی از برگزیدگان این رقابت معرفی شده است.

اثر «آوردگاه پرندگان» بر پایه قوانین شطرنج طراحی شده و تفاوت اصلی آن با شطرنج‌های سنتی، صفحه دایره‌ای شکل آن است.

شادی حبیب در مورد اثرش توضیحاتی ارائه داد و گفت: برخلاف شطرنج‌های رایج که خانه‌ها به‌صورت مربع تقسیم‌بندی می‌شوند، در این اثر خانه‌ها بر محور دایره‌ای طراحی شده‌اند. صفحه نمادی از کره زمین است و مهره‌های آن بر اساس فیگور‌های پرندگان به‌صورت انتزاعی ساخته شده‌اند. این مجموعه بر سه پرنده انتزاعی قرار دارد که وزن سازه را تحمل می‌کنند. در زیر صفحه، ۲ کشو دایره‌ای شکل برای نگهداری مهره‌ها تعبیه شده است.

وی بیان کرد: برای ساخت این اثر، از چوب‌های گردو، جوش سنجد، جوش کیکم، شمشاد و عناب استفاده شده و تکنیک‌های مختلف صنایع‌دستی از جمله درودگری، نازک‌کاری، حجم‌سازی و معرق در آن به کار رفته است.

این هنرمند و مدرس دانشگاه گفت: طراحی «آوردگاه پرندگان» در سال ۱۳۸۷ آغاز شد و مراحل ساخت آن طی شش ماه ادامه پیدا کرد. در این فرایند، از رهنمود‌های استاد محمدعلی ودود هم بسیار بهره بردم.

شادی حبیب هنرمند، پژوهشگر و مدرس دانشگاه دارای درجه دو هنری از شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضو هیئت‌مدیره مؤسسه هنر‌های چوبی ودود است. وی تاکنون در رویداد‌های بین‌المللی و ملی متعددی حضور داشته و جوایزی همچون نشان بهترین اثر (نفر اول) مسابقه بین‌المللی زنان آمریکا (۱۴۰۰) و نشان ممتاز این مسابقه در سال ۱۴۰۱ را کسب کرده است. همچنین، در جشنواره بین‌المللی طراحی ایتالیا در سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ موفق به کسب رتبه سوم شده است.

وی علاوه بر تدریس در دانشگاه، رئیس دپارتمان آموزش مؤسسه هنر‌های چوبی ودود و عضو شورای سیاست‌گذاری المپیاد ملی مهارت است و در نمایشگاه‌های تخصصی متعددی از جمله نمایشگاه زیورآلات ایرانی در لندن، سمپوزیوم مجسمه‌سازی چوب، نمایشگاه هنر‌های چوبی سازمان اکو و نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی شرکت کرده است.

از دیگر فعالیت‌های شاخص این کارآفرین برتر می‌توان به همکاری در ساخت میز معرق کاخ صاحبقرانیه به سفارش سازمان میراث فرهنگی اشاره کرد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.