بهرام افشاری از بازیگر مهمان سریال پایتخت تا صحنه‌گردان اصلی | جنگی بیمه، گنگستر بیمه! همه‌چیز درباره فستیوال کوچه در بوشهر ماجرای توهین برنامه محسن افشانی به وزیر خارجه عربستان چه بود؟ + فیلم و عذرخواهی شبکه نسیم رؤیای زندگی‌کردن در  بهشت روی زمین | نگاهی به کتاب «راهنمای کمبریج: ادبیات آرمان شهری (اتوپیا)» آخرین خبر‌ها از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرکل دفتر هنر‌های تجسمی وزارت ارشاد منصوب شد پیشنهاد تأسیس «جشنواره فیلم آسیا» توسط وزیر فرهنگ زمان برگزاری مراسم تشییع و خاک‌سپاری پیکر سیدجعفر حمیدی علت اصلی حذف بخش‌های تاجیکستان سریال پایتخت ۷ مشخص شد فیلم‌های کره‌ای در جایگاه دوم تولیدات پربیننده نتفلیکس فیلم سینمایی اسفند از اردیبهشت به سینما می‌آید تعطیلی اجرا‌های تئاتر مشهد به مناسبت ایام شهادت امام صادق (ع) + جزئیات رئیس جدید ساترا معرفی شد مستند‌های برگزیده سینما حقیقت در شبکه نمایش خانگی
سرخط خبرها

تقدیم بخش «درخت زرین» جشنواره تجسمی فجر به سرو چهارهزارساله ابرکوه

  • کد خبر: ۳۱۶۴۱۳
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۳
تقدیم بخش «درخت زرین» جشنواره تجسمی فجر به سرو چهارهزارساله ابرکوه
«درخت زرین» به‌عنوان بخش اصلی هفدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر با ادای احترام به درخت سرو چهارهزارساله ابرکوه آغازبه‌کار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نادره رضایی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در سخنرانی بسیار کوتاه خود در آیین افتتاحیه هفدهمین جشنواره هنر‌های تجسمی فجر، گفت: ترجیح می‌دهم کوتاه صحبت کنم و این رویداد خود، مرجعی برای گفت‌و‌گو باشد.

ضرورت توجه دوباره به داشته‌هایمان

رضایی سپس از جمشید حقیقت‌شناس، نمایشگاه‌گردان بخش «درخت زرین» به‌عنوان بخش اصلی جشنواره، دعوت به سخنرانی کرد.

حقیقت‌شناس ضمن خوشامدگویی به هنرمندان و مهمانان گفت: این نمایشگاه را به موجودی که چهار هزار سال در این خاک زیسته و در واقع تاریخ را دیده است و ما به یمن موجودیت آن تمدن خود را ساخته‌ایم، تقدیم می‌کنم. اگر فرهنگ و جهان هستی را درک کرده‌ایم، به خاطر توجه به این موجود عزیز و گرامی بوده است. تلاش کردیم این نمایشگاه آغازی برای توجه به داشته‌هایمان باشد که قدر آنها را ندانسته‌ایم و همچنین توجه به عناصری که می‌تواند تمدن ما را حفظ کند. این نمایشگاه را به سرو چهارهزارساله تقدیم می‌کنم.

معناسازی و معناداری در جشنواره تجسمی فجر

در ادامه مراسم بهرام کلهرنیا دبیر هفدهمین دوره جشنواره هنر‌های تجسمی فجر نیز گفت: اینجا با زبان دیدن، حرف‌ها زده و شنیده می‌شود. جناب حقیقت شناس با فروتنی و خیلی کوتاه پیشکشی را به سرو کهن تقدیم کردند.

وی افزود: تنم لرزید که تراژدی درخت‌کشی را در قالب یک پرفورمنس و اجرا در ابتدای مراسم دیدم. اگر در این جشنواره دور هم جمع شده‌ایم، برای این است که جهت ارتقا و رشد دست به دست هم دهیم. آرزو داریم تا بهترین‌ها را از ارائه‌هایی معنادار سرشار کنیم. در گشایش‌های آینده نیز شاهد معناسازی در فجر خواهید بود. جشن ملی تجسمی بر شما مبارک باد.

گفتنی است در آیین گشایش بخش «درخت زرین»، نادره رضایی، معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهرام کلهرنیا دبیرکل جشنواره، دبیران هنری و نمایشگاه‌گردان این رویداد و جمعی از هنرمندان پیشکسوت این عرصه جمعه ۲۶ بهمن در مجموعه فرهنگی هنری آسمان تهران برگزار شد.

در ابتدای این برنامه نیز پرفورمنسی با مضمون احترام به طبیعت و درخت سرو در محوطه باز مجموعه فرهنگی هنری آسمان برگزار شد. بعد از این بخش که با نوازندگی ویولن سل نیز همراه بود، معاون هنری وزیر ارشاد به همراه دبیر جشنواره و هنرمندان پیشکسوت حاضر در مراسم درخت سروی را به صورت نمادین کاشتند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->