یک بانوی رسانه‌ای بر صندلی ریاست خانه مطبوعات خراسان رضوی نشست آغاز عملیات ساخت نیروگاه خورشیدی تجمیعی کالو با هدف توانمندسازی اقتصادی بانوان در کلات نقش پیشرانی زنان در مدیریت و عواطف احساس جامعه بررسی نقش هیئت‌های مذهبی در تقویت تاب‌آوری روانی خانواده‌ها در شرایط بحران اعلام میانگین سن ازدواج در کشور لزوم آموزش نقش‌های مشارکتی از کودکی در خانواده تویی آخرین امیدم | روایت عشق ابدی در نامه‌ نرسیده یک همسر آزاده مشهدی + تصویر پرستاری و مدیریت پشت جبهه، یکی از رسالت‌های مهم حضرت زینب (س) در واقعه عاشورا تضعیف جایگاه خانواده ایرانی، هدف مهم دشمنان حضور دسته‌جمعی زنان پشت هیئت‌های عزاداری مردان چه حکمی دارد؟ لزوم بازطراحی ساختار اشتغال برای تحقق الگوی سوم زن مسلمان دستورپخت حلوا عربی در خانه+ فیلم معراج شهدا، روایتی از جنس اشک و ایثار چرا مداح معروف ثواب مداحی‌اش را به مادران تقدیم کرد؟ پیروزی تیم‌ملی بسکتبال بانوان ایران با دو یار خراسانی‌اش در دیدار دوستانه در چین افزایش نقش زنان نویسنده و مترجم، یکی از مهم‌ترین تحولات در عرصه تولید کتاب مواجهه زنان مسلمان محجبه فرانسوی با خشونت کلامی و فیزیکی معرفی چند نکته راهبردی برای داشتن یک ازدواج موفق
سرخط خبرها
تأثیرات روزه‌داری بر روابط خانوادگی

تأثیرات روزه‌داری بر روابط خانوادگی

  • کد خبر: ۳۲۱۰۸۵
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
یک مشاور و کارشناس مذهبی با اشاره به تأثیرات روزه‌داری بر روابط خانوادگی، گفت: روزه، زمینه‌ساز این است تا ایمان، تقوا و صبر تقویت شود. قطعاً کسی که در وجودش، این موارد تقویت شود، در روابط خانوادگی او نیز اثرگذار است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام روح‌الله دوستی اظهار کرد: امام‌سجاد (ع) در این دعا می‌فرمایند که خدایا به ما کمک کن تا روابط‌مان با خانواده، اقوام و همسایگان اصلاح شود. یعنی این یک حرکت همه‌جانبه است. نکته جالب‌توجه در این دعا آن است که می‌گویند خدایا کمک کن بقیه سال ما هم به همین‌صورت باشد.» وی همچنین ادامه می‌دهد: یکی از نکاتی که به گرم‌شدن روابط خانوادگی در این ماه مبارک کمک می‌کند، مسأله تقوا پیشه‌کردن بوده که ثمره همین روزه‌گرفتن‌هاست. ما روایت داریم که بسیاری از گناهان در زندگی افراد، دلسردی ایجاد می‌کند. روزه، زمینه‌ساز این است تا ایمان، تقوا و صبر تقویت شود. قطعا کسی که در وجودش، این موارد تقویت شود، در روابط خانوادگی او نیز اثرگذار است.

وی ادامه داد: به‌صورت‌کلی دور سفره نشستن خانواده در دین مبین اسلام بسیار سفارش شده، چراکه همین نظم افطار و سحر، می‌تواند به تجمیع خانواده‌ها در کنار یکدیگر کمک کند.

این کارشناس مذهبی متذکر شد: در افطاری‌دادن، صله‌رحم و انس و محبت و دید و بازدید دیده می‌شود البته به شرط آن‌که در این دورهمی‌ها و افطاری‌دادن‌ها، بسیاری از موارد را رعایت کرده و سفره‌های افطاری را تجملاتی برگزار نکنیم.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.