آغاز اردوی تیم ملی تکواندوی بانوان از ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ افزایش میانگین سن مادری و پدری در کشور کاهش استقبال از زایمان در تاریخ‌های خاص و رُند در سال ۱۴۰۵| این تاریخ‌ها دیگر تفاوت معناداری با سایر روز‌های سال ندارند درخشش بانوی نیشابوری در پنجمین جشنواره استانی قصه‌های قرآنی «آیات» تحت پوشش بیمه قرار گرفتن زنان سرپرست خانوار و دختران روستایی در خراسان رضوی| جدیدترین آمارها اعلام شد حمیده چوبک؛ مادر دلسوز الموت حضور ۲۸ تیم در مسابقات داژبال بانوان هفدهمین المپیاد ورزشی محلات مشهد هزینه‌بر بودن حضور زنان در یک مراسم رسمی نسبت به آقایان| مطالعات اجتماعی چه می‌گویند؟ گیتی معینی: آرزوی بازی در نقش مادر شهید برایم محقق شد استارت نقل‌وانتقالات قبل از آغاز لیگ برتر فوتبال بانوان| سرخابی‌ها چه کردند؟ نقش پررنگ حمایت اجتماعی در افزایش نگرش مثبت‌‌ زنان به فرزندآوری برگزاری مراسم قرعه‌کشی مسابقات والیبال قهرمانی زنان آسیا ۲۰۲۶ | حریفان ایران مشخص شدند دستورالعمل «خانواده‌محوری و جوانی جمعیت» در شهرداری مشهد ابلاغ شد هنگامه هادیانی؛ نخستین بانوی ایرانی در تاریخ بازی‌های آسیایی شد برای مادر شهید امرالله امیری که این روزها با شنیدن اخبار جنگ، داغ دلش دوباره تازه شده است| یک تیر و دو جان نگاهی به پیامد‌های منفی حضور در گروه‌های شلوغ و بی‌هدف فامیلی در فضای مجازی بررسی ابعاد شخصیتی حضرت بی‌بی حکیمه (س) در یک پیش‌همایش کنگره بین‌المللی حمیده چوبک؛ زنی که نام الموت را جهانی کرد + فیلم چرا تشخیص زودهنگام علائم یائسگی زودرس مهم است؟| یک چالش جدی برای فرزندآوری ضرورت انجام غربالگری سرطان پستان در زنان بالای ۴۰ سال
سرخط خبرها
تشکیل بیش از ۶۵ هزار پرونده در سازمان تامین اجتماعی کشور برای زوجین نابارور

تشکیل بیش از ۶۵ هزار پرونده در سازمان تامین اجتماعی کشور برای زوجین نابارور

  • کد خبر: ۳۲۱۳۶۳
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
به گفته مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی، ۶۵ هزار و ۲۶۳ پرونده برای زوجین نابارور طی ۹ ماهه ۱۴۰۳ در حالی تشکیل شده که بیش از ۳۱۶ میلیارد به بیمه شدگان و مراکز طرف قرارداد پرداخت شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ داریوش پناهی زاده با اشاره به تشکیل ۶۵ هزار و ۲۶۳ پرونده برای زوجین نابارور طی ۹ ماهه ۱۴۰۳، اظهار کرد: در این رابطه ۳۱۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به مراکز طرف قرارداد و بیمه‌شدگان در قالب خسارت متفرقه پرداخت شده است.

وی ناباروری اولیه شامل زوج بدون فرزند است که پس از یک سال تلاش برای باروری، موفق به بارداری طبیعی نبوده‌اند. ناباروری ثانویه هم شامل زوجی است که دارای فرزند زنده بوده و از تولد آخرین فرزند، حداقل ۲ سال گذشته باشد و برای بارداری مجدد دچار مشکل هستند و پس از یک سال نتوانسته‌اند به طور طبیعی باردار شوند.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص شرایط استفاده از امکانات و حمایت‌های تأمین اجتماعی در مورد ناباروری تصریح کرد: تأمین اجتماعی از زنان متاهل تا ۴۹ سال تمام و مردان متاهل که شرایط ناباروری اولیه یا ثانویه را داشته و تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی باشند، حمایت می‌کند.

وی درباره زمان آغاز حمایت‌های درمان ناباروری در تأمین اجتماعی و بودجه اختصاص یافته در این زمینه توضیح داد: در راستای بند یک سیاست‌های جمعیتی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و ارتقای بالندگی و جوان سازی جمعیت با هدف افزایش نرخ باروری و به استناد موادی از قانون بودجه سال ۱۴۰۰ و با دنبال تصویب هیات وزیران، خدمات درمان ناباروری از آذر ماه سال ۱۴۰۰ در تعهد سازمان‌های بیمه‌گر قرار گرفت. در این راستا سازمان تأمین اجتماعی بلافاصله دستورالعمل خرید راهبردی خدمات درمان ناباروری ابلاغی از سوی دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت را برای اجرا به مدیریت درمان استان‌ها ارسال کرد.

منبع: سازمان تامین اجتماعی کشور

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.