اهمیت خودمراقبتی در کاهش ابتلای زنان به سرطان آیا امکان کاهش یا افزایش سن شناسنامه‌ای وجود دارد؟ کاهش چشمگیر خطر سرطان، بیماری قلبی و دیابت با این رژیم غذایی از دست رفتن قهرمانی دختران بسکتبال به خاطر یک اختلاف امتیاز با این ۶ خوراکی ریه‌هایتان را سلامت نگه دارید! اشتباهاتی که در استفاده از ظروف مسی مرتکب می‌شویم «رؤیای ریحانه» از ۲۹ شهریور تماشایی می‌شود ۶ خطای رایج در چیدمان اتاق نشیمن که خانه شما را بی‌سلیقه نشان می‌دهد اعلام اسامی محصولات آرایشی فاقد مجوز بهداشتی تکذیب یک باور نادرست| مصرف کره‌های حیوانی هم چربی خون را افزایش می‌دهند تولد ۱۷هزار و ۷۲۹ نوزاد دختر در خراسان رضوی طی ۵ ماهه اول سال ۱۴۰۴ خوش‌اخلاق‌ترین مردان و زنان، محبوب‌ترین افراد در قیامت نزد پیامبر اکرم (ص) روایت زندگی زنان عشایر و روستایی در یک جشنواره ملی ۹ خوابگاه دانشجویی متأهلی در دانشگاه‌های کشور آماده استفاده دانشجویان متأهل در سال جاری
سرخط خبرها
ورود شیرینی دانمارکی به ایران توسط بانویی دانمارکی

ورود شیرینی دانمارکی به ایران توسط بانویی دانمارکی

  • کد خبر: ۳۲۲۸۲۶
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۴
بانویی دانمارکی که خود در دهه ۴۰ در تهران قنادی داشت، شیرینی دانمارکی را برای نخستین بار به ایران وارد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گرچه دانمارکی‌ها خالق شیرینی‌های کم‌نظیر دانمارکی یا به‌قول فرنگی‌ها دنیش (danish) نیستند. داستان این شیرینی‌ها از قرن ۱۷ میلادی و از نقطه دیگری از جهان شروع می‌شود. مرور تاریخ نشان می‌دهد که نانوا‌های اتریشی از نخستین کسانی بوده‌اند که خمیر‌های چندلایه و پوک شیرینی دانمارکی را اختراع و آنها را با لایه‌هایی از انواع کرم و مربا پر کردند.

با این وجود، تهیه شیرینی متناسب با ذائقه دانمارکی‌ها از سوی قنادان کشور خودشان انجام شده بود و آنها هم در شکل‌گیری این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار نقش داشتند.

جالب است بدانید نخستین شیرینی دانمارکی نتیجه اشتباه قنادی فرانسوی بود. روزی او در آماده‌کردن خمیر معمول برای نوعی شیرینی دچار اشتباه می‌شود و فراموش می‌کند که کره را به آرد اضافه کند. نتیجه این اشتباه باعث شکل‌گیری خمیر لایه‌لایه، ترد و پوک شیرینی دانمارکی امروزی می‌شود.

کارفرمای این قناد و همکارانش از شیرینی جدید او استقبال می‌کنند و همین باعث می‌شود که شیرینی دانمارکی با ویژگی‌های محبوب امروزی‌اش پا به جهان کیک و شیرینی بگذارد. مردم فرانسه هم از طعم این شیرینی استقبال می‌کنند و آن به گزینه نخست مشتریان در کافه‌های مختلف بدل می‌شود.

در تاریخچه ورود این شیرینی به ایران، اطلاعات زیادی موجود نیست، اما در بسیاری از منابع ذکر شده که ورود شیرینی دانمارکی به ایران هم به‌واسطه حضور فردی با همین ملیت بوده است. در تهران در حوالی سال‌های دهه ۴۰ شمسی، بانویی دانمارکی قنادی و شیرینی‌فروشی داشته، این شیرینی را به ایران وارد کرده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.