فکر خودکشی را جدی بگیرید| بررسی علل و نشانه‌های خودکشی آشنایی با برخی از اشتباه‌های رایج در آشپزخانه تقویت مهارت حل مسئله در کودکان با دوست‌یابی سالم چرا برای فرزندم کتاب بخوانم؟ ضرورت تحکیم بنیان خانواده و تربیت فرزندان صالح با الگوبرداری از سیره حضرت معصومه (س) ضرورت آغاز غربالگری سرطان سینه از ۳۰ سالگی برای بانوان دارای سابقه خانوادگی جایگاه زنان در سینمای ایران کجاست؟ | استعاره‌ای از وطن با چاشنی مادرانگی آغاز سومین اردوی آمادگی تیم هندبال جوانان دختر از ۱۱ مهر ماه ۱۴۰۴ تضعیف ارزش‌ها و هنجار‌های خانوادگی در سینمای خانگی نگاهی به محور مشترک ۳ کتاب تقریظ‌شده اخیر رهبر معظم انقلاب ۲ رمان از سیمین دانشور روانه بازار نشر شد کسب مدال نقره بانوی ایرانی در رقابت‌های پارادوومیدانی قهرمانی جهان ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید علی تقوایی رجب زاده مادر شهیدان «حسینی مزینانی» در داورزن به خاک سپرده شد جزئیات ارائه کارت «امید مادر» برد شیرین تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین گام رقابت‌های قهرمانی آسیای مرکزی کسب یک مدال برنز توسط بانوی ملی پوش ایرانی در رقابت‌های پارادوومیدانی قهرمانی جهان
سرخط خبرها
معرفی غذا‌های معروف شب عید در شهر‌های مختلف کشور

معرفی غذا‌های معروف شب عید در شهر‌های مختلف کشور

  • کد خبر: ۳۲۳۲۶۰
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۰
با وجود اینکه در بیشتر شهر‌های ایران، ماهی پلو به عنوان غذای اصلی شب عید طبخ می‌شود، اما در برخی از شهر‌های کشور، غذا‌های مخصوص شب سال نو طبخ می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با وجود اینکه در بیشتر شهر‌های ایران، ماهی پلو به عنوان غذای اصلی شب عید طبخ می‌شود، اما در برخی از شهر‌های کشور، غذا‌های مخصوص شب سال نو طبخ می‌شود.

شیرازی‌ها در شب عید، کلم‌پلو را به‌عنوان غذای اصلی خود انتخاب می‌کنند. این غذا از ترکیب برنج، کلم خردشده، سبزی‌های معطر مانند ترخون و ریحان و گوشت قل‌قلی تهیه می‌شود. عطر و طعم منحصر‌به‌فرد این غذا، آن را به یکی از محبوب‌ترین غذا‌های نوروزی در شیراز تبدیل کرده است.

در اردبیل نیز، سوتی پلو یا شیر پلو یکی از غذا‌های مخصوص شب عید است. این غذا از ترکیب برنج و شیر تهیه می‌شود و با کشمش و خرما تزیین می‌گردد. سوتی پلو به دلیل استفاده از شیر، طعمی ملایم و متفاوت دارد که آن را از سایر پلو‌ها متمایز می‌کند.

شش‌انداز زنجانی نیز از ترکیب خرمای بدون هسته، کشمش، پیاز، تخم‌مرغ و دارچین تهیه می‌شود و طعمی شیرین و خوشمزه دارد. شش‌انداز معمولاً در کنار غذا‌های دیگر سرو می‌شود و به سفره نوروزی تنوع می‌بخشد.

همچنین، آبگوشت از گوشت گوسفندی، نخود، لوبیا، سیب‌زمینی و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود و با نان سرو می‌گردد. آبگوشت به‌عنوان یک غذای سنتی و مقوی، جایگاه ویژه‌ای در سفره‌های نوروزی مردم شهرکرد دارد.

در مازندران، ته‌چین یکی از غذا‌های محبوب در شب عید است. این غذا از ترکیب برنج، ماست، تخم‌مرغ و زعفران تهیه می‌شود و با مرغ یا گوشت سرو می‌گردد. لایه‌های طلایی و بافت نرم این غذا، آن را به یکی از محبوب‌ترین غذا‌های نوروز تبدیل کرده است.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.